Sari la conținut

VW Polo – Masina anului 2010 IN LUME

VW_PoloAstazi a fost anuntata, in cadrul Salonului de la New York, castigatoarea prestigiosului trofeu Masina Anului 2010 in Lume (2010 World Car of the Year – WCOTY). Dupa ce, in ianuarie, a fost stabilita lista scurta, cu 10 candidate, juriul international format din 59 de jurnalisti de specialitate din 25 de tari, a stabilit, in urma cu o luna, cele trei finaliste dintre care a fost aleasa invigatoarea de astazi: Mercedes-Benz Clasa E, Toyota Prius si Volkswagen Polo.

Castigatoarea din acest an a ravnitului titlu este Volkswagen Polo. Micul model german a punctat la capitolul dotari, calitate, look, manevrabilitate si siguranta si este, in opinia celor din juriu, “un supermini briliant”. Pentru Polo, acest trofeu este a doua incoronare la nivel international, dupa ce, la finele anului trecut, a castigat si titlul de Masina Anului 2010 in Europa. Iar pentru Volkswagen, acesta este al doilea succes consecutiv la WCOTY (in 2009 a castigat acelasi titlu, cu Golf).

[sursa]

Asta in caz ca v-ati intrebat de ce am ales Polo :) Am simtit ca o sa fac cea mai buna alegere ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. AmZis 2 Apr 2010 @ 19:20

    sa o stapanesti sanatos :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)