Sari la conținut

Walkie talkie Cobra MT975

Cobra-MT975Duminica cand am plecat din Timisoara, pentru ca eram cu doua masini ne-am cumparat niste statii walke talkie Cobra MT975. Le-am folosit pana in Bucuresti si pot sa va zic ca le recomand.

Nu bat asa cum scrie in descriere, nu bat nici pe departe 12km in camp deschis, dar si-au facut treaba foarte bine. Mult mai bine decat cele pe care le-am uitat acasa, tot Cobra dar modelul MT600.

Nu stiu despre voi, dar noi cand plecam la drum cu 2 masini nu prea mergem fara statii, e plicitisitor fara ele si na, in multe cazuri chiar ne ajuta.

La specificatii nu ma pricep prea mult, dar statiile si-au facut treaba. Sa zicem ca bat undeva la 5km in camp deschis iar in oras nu le-am incercat.

Ce mi-a placut la aceste statii, fata de cele vechi este suportul cu care vin, un suport in care odata ce pui statiile ele se incarca. Un lucru bun pentru ca astfel faci economie de baterii. Totusi o statie are 4 baterii si sunt 2 bucati. Nu e tocmai ieftin sa tot cumperi baterii la fiecare drum.

Cu toate astea, daca ai ramas in pana, poti sa-ti cumperi si baterii de la primul chiosc si iti vezi de drum. Misto din punctul asta de vedere pentru ca din doua optiuni, una trebuie sa se potriveasca nevoilor tale.

Ideea e ca eu mi-am comandat altele din state si am uitat, iar acum am prea multe bucati. Daca aveti nevoie de astfel de statii vi le vand la 300 lei. Cu 50 lei mai ieftine ca in magazin, asta pentru ca le-am folosit 5 ore. Am la ele toate actele, au garantie 2 ani… poate va intereseaza.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Bogdan 3 Jul 2012 @ 23:30

    Li se poate atasa sistem din ala de casti + microfon ca la servicii?

    Raspunde
  2. criserb 3 Jul 2012 @ 23:40

    @Bogdan – din ce scrie in manual, da.

    Raspunde
  3. Bogdan 3 Jul 2012 @ 23:44

    nu vine cu nimic inclus, nu? Am avut pe mana un set de Motorola care aveau niste casti gen http://z8.ro/casti-statie

    Raspunde
  4. criserb 4 Jul 2012 @ 00:20

    @Bogdan – nope, nimic in plus. Au statiile, un incarcator de casa si cam atat. E ca asta http://youtu.be/mwRsHmGzEIg

    Raspunde
  5. ionut 5 Jul 2012 @ 08:56

    intreb si eu ca prostul si va rog sa nu radeti: comunicarea se realizeaza strict intre cele 2 terminale, sau se aud conversatiile si se poate comunica si cu alti posesori de cbr?

    Raspunde
  6. criserb 5 Jul 2012 @ 10:44

    @ionut – Walkie talkie-urile astea merg intre ele. Intre cele doua sau altele asemanatoare. Nu conteaza numarul lor, dar trebuie sa fie toate walkie talkie. Nu merge sa comunici cu cei care au statii CB pe masina…

    Raspunde
  7. ionut 5 Jul 2012 @ 12:03

    multumesc!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)