Sari la conținut

WinAmp se inchide pe 20 decembrie

Potrivit thenextweb.com winamp se inchide in 20 decembrie. Nu pot sa zic ca este o veste care sa ma atinga in vreun fel, v-am spus, eu nu ascult muzica, dar nu pot sa uit de petrecerile pe care le dadeam cu un 486, sau un pentium, pe vremea cand eram in liceu sau in facultate. Winampu-ul era o chestie pe care o avea oricine, nu cred ca este cititor al acestui blog care sa nu fi auzit de winamp. Deci, atunci cand se inchide o chestie de care stim cu totii este ceva trist.

Este adevarat, lumea a progresat si intre timp winamp a avut tot felul de concurenti, se pare insa ca ultima perioada nu a fost una tocmai buna pentru vechiul programel, si… se inchide.

winamp

Am doua intrebari pentru voi. Voua ce amintiri va trec prin cap cand va ganditi la tineretele voastre si la winamp, si… ce player folositi acum pentru muzica? Nu de alta, dar eu altul chiar nu stiu, pentru mine numai winamp a existat ,atunci cand am avut nevoie de un astfel de player.

P.S. Sunt 15 ani de cand WinAmp este pe piata.

[sursa]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. 1qlee 21 Nov 2013 @ 11:05

    il poti folosi mai departe ca player, dar nu vor mai fi update-uri, si nu vor mai functiona anumite functii legate de internet

    Raspunde
  2. Marius 21 Nov 2013 @ 11:26

    De patru ani folosesc foobar deci nu e o pierdere pentru mine

    Raspunde
  3. rivi 21 Nov 2013 @ 11:43

    eu folosesc youtube ca si player pentru muzica de 4-5 ani. winamp exista fix degeaba. o sa moara odata cu noi versiuni de windows pe care nu va mai putea rula fara updates

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)