Sari la conținut

Windows 8

Aflu de la prietenul Andy ca Microsoft ne pregateste o surpriza. Se incearca realizarea unui nou sistem de operare inspirat mult din Mac OS de la Apple, care, de ce sa nu recunoastem este un sistem bun si stabil.

Cica zilele trecute ar fi scapat pe Internet niste informatii destul de confidentiale despre viitorul Windows 8. Acestea dezvaluie faptul ca Microsoft se uita destul de mult la Apple, inclusiv la capitolul cicluri de dezvoltare. Nu poate decat sa ne bucure acest lucru pentru ca Max OS X este un sistem de operare exceptional dar din pacate este strans legat de echipamentele Apple care sunt cam… scumpe. Stiu ca exista si variantele Hackintosh, dar instalarea asta nu este legala. Un Windows care sa semene mai mult cu Mac OS X si care sa mearga pe calculatoarele noastre este deci de dorit…

Pentru urmatoarea versiune de Windows Microsoft are in plan imbunatatirea timpului de pornire, imbunatatirea timpului de login, un posibil “buton” de reset care ar reinstala sistemul de operare pastrand totusi datele utilizatorului, Internet Explorer 9, un “App Store” in varianta Microsoft – “Windows Store”, etc. Daca vreti mai multe detalii incluzand imaginile “scapate” de Microsoft, vedeti articolul celor de la Microsoft Kitchen.

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Burlacul 30 Jun 2010 @ 10:54

    Mai mult ca sigur este o stire falsa. :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)