Sari la conținut

10.000 km – 30 zile – 13 tari – 2 tineri romani. Un proiect caritabil.

922459_519109244816335_653966148_o

Mihai si Alexia, doi tineri romani au decis sa se inscrie intr-un mare provocare. Un proiect caritabil, un raliu, o aventura, BadRally.

Este vorba despre raliul Amsterdam-Dakar Challenge la care s-au inscris cu un Opel Astra Caravan din ’97. Trebuie sa parcurga traseul de la Bucuresti pana la punctul de start, la Amsterdam si apoi de acolo pana la Dakar. Sunt 13 tari, 2 continente, 30 zile de mers, 10.000km.

traseul

Dupa finish-ul de la Banjul (Gambia) masina lor, impreuna cu toate masinile participante o sa fie scoasa la licitatie iar banii obtinuti in urma vanzarii ei o sa fie donati fundatiei Challenge For Charity Foundation (CFCF), fundatie ce a strans pana acum 3 milioane de euro si se ocupa cu mai multe proiecte in Africa legate de educatie, sanatate, drepturile femeilor si nu numai.

Proiectul se desfasoara inca din anul 2004 iar anul asta este primul an in care niste romani sunt inscrisi.

cinesuntem1cinesuntem2

Mai multe detalii despre proiect gasiti aici iar pe tineri ii puteti urmari in permanenta pe pagina lor de facebook.

In acest moment mai sunt 88 de zile pana la inceperea aventurii, sper ca atunci cand pornesc la drum sa aiba posibilitatea sa scrie pe net, sunt foarte curios cum o sa fie drumul si vreau sa citesc despre intamlarile de pe traseu. Banuiesc ca nu o sa le fie usor, nu este de ici de colo sa faci atatia km prin desert.

Felicitari Mihai & Alexia pentru implicare, sa ajungeti cu bine la destinatie si sa obtineti cat mai multi bani pentru a-i ajuta pe cei din Africa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. un om 5 Aug 2013 @ 22:45

    Seamana cu Freemiorita.
    Bravo lor!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)