Sari la conținut

48.800 rotatii pe minut

Eu v-am tot recomandat periuta asta de vreo 2 ani. 21 de oameni au si cumparat-o si niciunul nu s-a plans. Acum am vazut insa o reclama (nu inteleg de ce dupa atata timp) in care lucrurile sunt explicate destul de clar.

Nu cred ca aveti nevoie de o explicatie mai buna.

Si da, dupa 2 ani de folosire, va pot spune ca este inca o periuta perfecta. Pacat de pretul ei cam ridicat… este totusi destul de scumpa :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Boo 7 Nov 2013 @ 01:11

    Esti sigur de cele 48800 pe minut?

    Raspunde
  2. andreea 7 Nov 2013 @ 10:38

    W T F ?? 100 de euro? astia sunt nebuni? in germania costa 50 de euro (cred ca daca cauti atent, gasesti si mai ieftin).

    Raspunde
  3. criserb 7 Nov 2013 @ 11:16

    @Boo – man, iti dai seama ca nu le-am numarat, dar sunt super multumit de ea. Ti-am zis, o am de 2 ani si inca ma surprinde la fiecare spalat.

    @andreea – au fost la un moment dat 270 lei, acum vad ca pretul a crescut mult. La promotii o mai prinzi la un pret bun, sau pe afara…

    Raspunde
  4. un Prost 7 Nov 2013 @ 12:08

    Medicul care vorbeste este seful meu. :))

    Raspunde
  5. Perle 7 Nov 2013 @ 12:33

    In “afara” asa cum spune Cristian , periuta asta , ma refer la modelul acesta este in jur de 150 de euro-nu am vazut niciunde acest model cu 50 de euro sau mai putin, exista si modele mai ieftine ( eu am un model mai ieftin, fara afisaj), il tot folosesc de multi ani si ultima data cand mi s-a stricat ( aceea a fost cca 50 de euro) mi-am gasit modelul mai ieftin caci era ultima periuta pusa in vitrina ca model ( nefolosita normal , doar model ), eu mi-am luat-o pe aceea caci sunt obisnuita cu acel model si oricum sunt foarte bune da, una dintre cele mai minunate inventii !

    Eu te inteleg , si eu recomand tuturor periutele electrice, cu cat mai devreme se incepe folosirea lor cu atat mai putine probleme dentare, sunt grozave! ai dreptate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)