Sari la conținut

Update la softul periutei de dinti?

periutaAm periuta asta de dinti de peste un an de zile. Sunt foarte multumit de ea asa cum v-am zis aici. Intre timp i-am facut cadou unui prieten aceiasi periuta de dinti si am aflat ca desi este acelasi model, softul lui este putin diferit.

In momentul in care trec cele 30 de secunde dedicate periajului unei anumite parti a gurii periuta vibreaza, cumva diferit, ca sa stii sa schimbi zona. Periuta mea nu face asa ceva si ma gandesc ca o schimbare de soft ar fi ok.

Acasa am dispozitivul wireless care imi spune cand trebuie sa fac miscarea, dar cand plec pe undeva nu-l mai iau si pe ala cu mine.

Am tot cautat pe net si nu am gasit solutii.

Mai sunt pe aici care au o periuta de dinti de genul si au reusit sa-i faca update la soft?

P.S. Vad ca acum periuta are discount 20% e ceva, aproape 100 de lei e reducerea, pentru cei interesati.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. Cosmin 16 Aug 2012 @ 20:04

    450 de lei( 350 cu reducere) pentru o periuta de dinti????? Nu pot sa zic decat un mare WOW. Te cred ca esti multimit de gadget si sunt uimit ca sunt oameni care dau atatia bani pe asa ceva. Nu mai zic de partea cu update de soft…. In curand o sa facem update la softul furculitei inteligente pentru a ne vibra atunci cand e cazul sa o scoatem din gura.

    Raspunde
  2. criserb 16 Aug 2012 @ 20:24

    @Cosmin – periuta sta chiar face toti banii. Simti ca te-ai spalat pe dinti cu ea. Cand am inceput sa o folosesc imi sarea tartrul de pe dinti, numai atunci si-a scos banii. De peste un an o folosesc si sunt convins ca au fost cei mai bine investiti bani.

    Am recomandat-o multor oameni, nimeni nu a fost dezamagit.

    Dar na, e usor sa-ti dai cu pararea fara sa o fi incerct ;)

    Raspunde
  3. Alex 16 Aug 2012 @ 22:01

    Mai intreaba si dentistii ce parere au, ca nu e prea buna … astept sa se termine capetele la a mea ca sa revin la metode mai traditionale
    dar sincer 4 milioane pe o periuta? no fuxxing way (poate daca ar avea ceva storage sau net pe ea :-D)

    Raspunde
  4. criserb 16 Aug 2012 @ 22:09

    @Alex – discovery channel a desemnat-o cea mai buna periuta din lume. Si nu era o reclama ;) A fost la un moment dat o emisiune pe tema, de acolo m-am hotarat sa o iau. Nu regret.

    Raspunde
  5. Denisa 16 Aug 2012 @ 22:41

    First world problems :))

    De ce, de ce trebuie să tot recomanzi tu gadgeturi? Ştii că ziua mea e în octombrie şi mai ştii ce o să-i fac lui Sebi? O să-i dau link-ul ăsta. Atât.

    Îţi mulţumesc! =))

    Raspunde
  6. criserb 16 Aug 2012 @ 22:43

    @Denisa – n-ai sa regreti o clipa ;) Nici Sebi. Eu cu Dana ne spalam cu ea, avem capete diferite, fiecare cu treaba lui, periuta in schimb e geniala.

    Raspunde
  7. valer 16 Aug 2012 @ 22:44

    astia care tot comentati ca e scump 4 mil pe o periuta de dinti…eu cred ca voi va spalati odata la saptamana sau cand va amintiti si voi…nu mai spun ca sigur cred ca nu ati mai schimbat o periuta de dinti de multa vreme..si nu stiti ca trebuie schimbata la 1 luna de zile. e cea mai buna periuta !!! recomand si eu !!!

    Raspunde
  8. Mihai 20 Aug 2012 @ 11:31

    De unde iei capete? Momentan vad ca nu au pe emag.

    Raspunde
  9. criserb 20 Aug 2012 @ 11:48

    @Mihai – am luat de prin Real sau Carrefour sau orice alt magazin in care le-am vazut cand aveam nevoie. La Domo stiu ca mai aveau.

    Raspunde
  10. Mihai 20 Aug 2012 @ 11:55

    Aha, mersi. Ma gandeam ca poate stii vreun magazin specializat.
    Eu mi-am mai cumparat ultima data de la Emag. Problema e ca nu au stoc constant nici la Altex, nici la mag de care ziceai si, spre surprinderea mea, nici la Emag. Evident, nu las achizitionarea capetelor pe ultima zi, si eu cumpar cand am ocazia, dar la cat sunt de mici n-ar trebui sa lipseasca din niciun magazin.

    Raspunde
  11. criserb 20 Aug 2012 @ 12:14

    @Mihai – teoretic, practic nu e chiar asa. Si eu m-am lovit de multe ori de problema gasirii lor si de atunci m-am invatat minte, iau de pe unde gasesc, atunci cand nu am neaparata nevoie. Nu stiu de ce nu aduc, ori nu se vad si stau cu ele prea mult pe stoc, ori se vand prea repede…

    Raspunde
  12. silvia 20 Aug 2012 @ 16:52

    Uau, nu credeam ca o sa ma indragostesc vreodata de o periuta de dinti :)) Pe emag se specifica cum ca are incluse 4 capete; asa e? Ca sa stiu daca imi dau comanda sau cumpar si capete de pe undeva, sau am deja pentru primele luni de folosire (ca tot in 2 o sa o utilizam).

    Raspunde
  13. criserb 20 Aug 2012 @ 16:57

    @silvia – pe emag are si capete, o iei si vine cu totul ;) Patru capete are!

    Raspunde
  14. Adrian 20 Aug 2012 @ 22:48

    daca va incurca pretul pot sa va zic ca se poate si mai bine. eu am luat aceeasi periuta cu display si extra-device la ~200 ron acum 3 ani de pe ebay uk. acumulatorul inca se tine bine, investitia e ok. doar ca m-am plictisit de ea :)

    Raspunde
  15. criserb 20 Aug 2012 @ 23:58

    @Adrian – au fost si la noi o vreme la promotie, erau parca 250 lei, tot la emag dar a trecut promotia. Acum pe ebay nu o gasesc prea ieftina, sau poate nu am cautat eu prea bine…

    Si daca te-ai plicitisit, la ce te gandesti acum, poate imi dai idei? :)

    Raspunde
  16. Adrian 21 Aug 2012 @ 09:15

    @criserb mi se pare cea mai inspirata alegere si cred ca asa o sa ramana o vreme. periuta clasica mi se pare mai rapid de folosit cand iti este lene si eu sunt lenes mereu.

    ziceai de idei? o idee ar fi un fel de proteze dentare pe care sa le porti pe timp de noapte. rolul lor ar fi sa impiedice fermentarea ( care oricum are loc chiar dupa ce te speli pe dinti ). la periuta de dinti ar merge un soft mai complex chiar. cu intervale de periat, statistici, etc.

    Raspunde
  17. silvia 21 Aug 2012 @ 09:44

    Multumesc! Am dat comanda si diseara o sa incerc minunatia. Nu pot sa cred ca am dat atatia bani pe o periuta de dinti:)) Sunt totusi sigura ca merita investitia in lucruri ce ne ajuta sa fim mai sanatosi.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)