Sari la conținut

Ce fumeaza Piturca?

Pe bune, ce fumeaza Piturca? As vrea sa fumez si eu ca sa-l pot intelege, desi, cred ca orice as fuma, mi-ar fi peste masura.

Mai jos aveti doua declaratii, ala lui Piturca, date dupa meci:

“Nu am ce să îmi reproşez”

“Suntem în cărţile calificării”

[via]

Pe bune?

galerieTrebuie sa fii mare specialist in fotbal ca sa-ti dai seama ca dupa 0-4 ai o gramada de lucruri sa-ti reprosezi?

Ahh, probabil ca poti sa-ti reprosezi echipa pe care ai facut-o, probabil ca poti sa-ti reprosezi tactica pe care ai incercat-o (daca a fost vreo tactica), probabil ca ai sa-ti reprosezi multe. Totusi, sa apari cu o astfel de declaratie dupa un meci pierdut cu 4 la 0 este un semn clar de nesimtire, poate chiar nebunie in adevaratul sens al cuvantului.

Uite, de exemplu ar putea sa-si reproseze deplasarea in Olanda. Daca stateau acasa faceau un 0-3 mult mai ok pentru noi. Mult mai ieftin pentru echipa nationala si poate rusinea nu era asa mare. Poate publicul nu mai detesta asa de mult echipa nationala de fotbal.

Sincer… nu avem ce sa cautam in lumea mare a fotbalului. Locul nostru nu este acolo, nu mai este de mult acolo. Si totusi, sunt atatia ani de cand Piturca este la nationala, chiar n-a vazut nimeni ca ne ducem in jos foarte rau?

Pe langa astea, eu ma intreb, de fiecare data cand ma uit la un meci al nationalei, Piturca asta cand are de gand sa se imbrace si el normal? Cand are de gand sa isi ia un costum sa arate macar a om? Cand are de gand sa renunte la treningul ala, cu care eu as duce gunoiul, in nici un caz nu m-as prezenta imbracat in halul ala, in momentul in care reprezinti o nationala, fie ea chiar pierzatoare, asa cum ne-am obisnuit sa fim?

P.S. Nici despre echipa nu am cuvinte mai bune, dar nu face obiectul acestui post.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Sher 27 Mar 2013 @ 00:33

    A doua afirmatie este perfect valabila ;)

    Raspunde
  2. mkn 27 Mar 2013 @ 00:42

    La TVR a admis ca este unul din vinovati, cat despre calificare sansele sunt in continuare mari pentru baraj in conditiile in care jucam acasa cu Ungaria, Turcia, Estonia si afara cu Andorra si pe deasupra Turcia si Ungaria mai au cate un meci cu Olanda.

    Piturca e ultimul om care a calificat nationala la un turneu final. Cu Razvan, in campania trecuta dupa primele 3 meciuri era clar unde ne aflam.

    Raspunde
  3. Iulian 27 Mar 2013 @ 01:06

    Nu ma deranja sa pierdem cu 6-0 cu Olanda, atata timp cat aratam si noi macar 5 minute ca jucam ceva, o tactica, o schema, sa tinem mingea macar pentru 5 pase, ceva, orice.

    Raspunde
  4. andrei 27 Mar 2013 @ 01:10

    de ce n-a jucat steaua cu olanda?:))

    Raspunde
  5. criserb 27 Mar 2013 @ 02:04

    @mkn – sanse? Pai are rost sa vorbim de sanse (matematice)? Meritam noi sa fim acolo?

    Raspunde
  6. Bucur 27 Mar 2013 @ 11:38

    nu e bine sa faci declaratii de acest gen dupa un asemenea scor,in rest multumim Turciei pentru egalul scos sau invers Ungariei :))

    Raspunde
  7. Crox 27 Mar 2013 @ 13:48

    A fost o declaratie exagerata. Suntem mai degraba in zarurile calificarii.
    Vina ii apartine in proportie de 10% lui Piturca. Pana la urma el este pus acolo de altii. Acelora le revine 90% din vina.
    Este o situatie nemaiintalnita in fotbalul romanesc. Pana acum ori aveam jucatori de valoare si rezultate pe masura, ’94, ori nu prea aveam jucatori decat vreo 2-3 de valoare si rezultate atat cat se putea. Acum insa avem jucatori de valoare si rezultate lipsa. Daca nici acum nu este evident ca Piturca nu are ce cauta la nationala, poate ca aceia care il tin acolo trebuie schimbati.

    Raspunde
  8. om corect 8 Apr 2013 @ 13:20

    pe vremea cand inca eram microbist ma enervam rau pe piturca.
    mi-am dat seama ca e un animal foarte adaptabil, ceea ce spun unii, e dovada de inteligenta.
    in romania, daca ai social network, nu conteaza ce scoala ai, cat de pregatit esti etc.
    asa se ajunge in varf in politica, asa se ajunge manajer in multinationala.
    35000 de euro pe luna si cel mai probabil nu se va califica nici in 2012 nici in 2016. greu de batut asa ceva

    Raspunde
  9. om corect 8 Apr 2013 @ 13:21

    2014

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)