Sari la conținut

A prins si casuta noastra putina culoare

Ne-am mutat in casuta noastre de aproape trei ani, la Craciun sunt trei de cand am semnat pentru ea, si ne-am tot chinuit sa ne alegem niste tablouri. Cum nu ne-am permis niste Grigorescu sau Rembrandt (deh, nu se castiga chiar asa de bine din blog :P) am decis ca niste canvas s-ar potrivi de minune.

DSC_8337

Dupa o lunga cautare le-am ales pe cele de mai sus. N-am cautat ceva anume, am cautat ceva colorat care sa ne coloreze zilele pe care le petrecem impreuna, tolaniti pe canapea.

Am zis ca niste rasarituri ar fi minunate, pentru ca ele prevestesc intotdeana o zi noua, si sa speram frumosa.

Le-am comandat la Tobi si am fost foarte multumiti de ei. Le-am comandat luni si azi le avem deja pe perete. Simplu, online, comod, rapid. Este tot ceea ce am cautat de la niste oameni care fac ceva si livreaza acasa. Fara batai de cap, fara o multime de telefoane si drumuri le sediul lor… simplu, comod, din fotoliu. Pentru asta si pentru calitatea tablourilor nu am cum sa nu ii recomand, deci intrati pe www.tablou-canvas.ro si comandati-va si voi ceea ce aveti nevoie, daca aveti nevoie.

Daca nu au in "portofoliu" puteti sa le trimiteti voi niste poze, asa cum am facut si noi. Am tot intrebat pe net ce sa punem pe perete, si multa lume ne-a sugerat sa punem poze cu noi. Totusi noi am considerat ca nu este ok, acum fiecare cu gustul lui, dar daca voi va doriti puteti sa va puneti si poze cu voi. In anumite locuri chiar dau bine.

So, astea sunt tablourile alese si cu astea defilam. Mi-am auzit de la sotie ca sunt prea mari, dar nici daca le faceam mai mici nu era bine. Atunci imi spunea ca sunt prea mici… oricum nu este bine cu nevestele astea, dar tocmai d’aia le iubim.

Sunt curios ce spuneti voi, prietenii care ma citesc zi de zi. Se potrivesc in peisaj, sunt prea mari, sunt prea mici?

Stiu ca mai tre’ sa luam niste chestii care sa se asorteze cu toblorile, ceva decoruri pe portocaliu, dar toate la timplul lor.

Am sa incerc sa fac un update la post, sa prind si un moment pe zi, si sa le mai fac niste poze, poate o sa va dati sema mai bine, dar pana atunci… ramane poza asta.

So, va plac sau nu va plac?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. bogdan 31 Oct 2013 @ 03:23

    mie imi plac. chiar daca eu le-as fi pus invers… se integreaza bine. sa le priviti sanatosi :)

    Raspunde
  2. Sabina 31 Oct 2013 @ 09:46

    Foarte dragute, as fi ales ceva contrastant eventual un rasarit si un apus :) Sunt putin mari dar te obisnuiesti. bravo

    Raspunde
  3. criserb 31 Oct 2013 @ 10:26

    @bogdan – nu esti primul care spune ca invers ar fi mai bine. Le-am pus si inversi si pana la urma am decis ca noua ne plac mai mult asa :) Este chestie de gusturi, normal.

    @Sabina – Pai sunt un rasarit si un apus, sau doua apusuri, sau doua rasarituri :) De unde iti dau tu seama exact ce sunt? :)

    Raspunde
  4. mihaela pojogu 31 Oct 2013 @ 11:01

    Imi plac asa cum sunt, noi am ales tapet -inca nu a fost pus, ca nu-i gata renovatul- dar am avut si asta in plan cu tablourile. Pot ramane singura pata de culoare portocalie.

    Raspunde
  5. rivi 31 Oct 2013 @ 11:26

    nu trebuie nimic sa asortezi, ca verde cu portocaliu oricum da bine. e deja asortat

    arata bine

    Raspunde
  6. george 31 Oct 2013 @ 15:21

    Foarte interesant, tocmai mi-ai dat o idee bună. Orientativ, poți să-mi spui ce dimensiune au cele pe care le-ai cumpărat?

    Raspunde
  7. Perle 1 Nov 2013 @ 12:59

    Am intrat la tine pe blog de pe blogul mamei tale( banuiesc, Ghiocel).

    Foarte frumos, imi place mult.
    Imi place insa si canapeaua, pare foarte confortabila in sensul ca e lata, moale si se poate si dormi pe ea.
    De unde ati cumparat canapeaua?

    PS: Imi place mult blogul, familia, sotia, etc, felicitari si mult succes in continuare.

    Raspunde
  8. criserb 2 Nov 2013 @ 00:47

    @george – sunt 150×100 cm.

    @Perle – multumesc mult. Canapeaua este de la divanissimi.ro.

    Raspunde
  9. Perle 7 Nov 2013 @ 12:39

    Multumesc.
    Eu am o canapea veche , de cand m-am maritat, asta este de ceva mai bine de 10 ani dar este una de genul ( desi a fost calitate extraordinara trebuie sa recunosc, nu s-a lasat, nu s-a rupt) ca daca adormi pe ea te trezesti cu gatul rupt, stii tu, plus este de 3 locuri si seara daca mai vrem sa stam amandoi sa ne uitam la un film , stam ori ca debilii…ca pe scaun ( deci nu comod) ori eu in fotoliu, el pe canapea, nu putem sa stam frumos, intinsi, comod.
    Oricum eu cum vad la altii o canapea cum imi sar ochii pe ea caci ma gandesc ca a venit vremea sa achizitionam alta canapea. Ma atasez bolnavicios de mobile, lucruri, plus sunt si zgarcita dar ne-ar trebui ceva mai comod totusi pana la urma , mai incapator si mai nou.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)