Sari la conținut

Numai in Romania o sa vezi asa ceva

Update: Daca ati ajuns aici de pe blogul lui Zoso, intrati si aici, o sa va placa. Daca nu, nu intrati, nu este pentru voi.


Chiar daca stalpul asta este la 40km de Caracal nu pot sa-i invinovatesc pe locuitorii acestui oras, celebru, de asa ceva… Sa reacapitulam. La 40 km de Cracal "oltenii o facura iar de poveste", au construit centura de sud a Craiovei, dar au uitat un stalp in mijlocul drumului. stalp-cantura-sud-caracal

Chiar nu cred ca o astfel de intamplare se mai poate intalni intr-o alta tara UE, in afara de noi. Priviti stirea de mai jos.

Si acum, sa-mi spuneti voi mie, nu sunt oltenii o specie mai aparte? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Simina 31 Oct 2013 @ 11:32

    Incredibil :)) Văd știrea, dar parcă totuși nu-mi vine a crede. În ultimul timp nu e zi în care să nu fiu surprinsă negativ de patria noastră dragă…

    Raspunde
  2. Sher 31 Oct 2013 @ 11:35

    Ce legatura are Caracalul cu Craiova? Constructori senili sunt peste tot :))

    Raspunde
  3. criserb 31 Oct 2013 @ 12:19

    @Sher – stii bine ca cei din Caracal sunt renumiti pentru tot felul de chestii :)

    Raspunde
  4. corina 31 Oct 2013 @ 19:12

    cred ca asta e “loc de dat cu capul” pt. masini :-S …

    Raspunde
  5. Ionut 31 Oct 2013 @ 20:00

    E ceva normal, soseaua nu e data in folosinta si pentru ca procedura de eliberare de amplasament dureaza destul de mult oameni au continuat lucrul pentru a nu pierde timp.
    Un caz similar a fost si pe centura Timisoarei, dar inainte de a se da in folosinta drumul, stalpul a fost mutat, linia de medie a fost trecuta in subteran si drumul finalizat.
    Singurul lucru care se intampla doar la noi este sa circule lumea pe un drum inchis circulatiei, pe un santier mai exact.

    Raspunde
  6. alin 31 Oct 2013 @ 20:22

    nu are nici o treaba. centura de sud la care se spune este de fapt centura de Est si este in constructie dupa cum se vede in poza respectiva si filmare. Cand o sa se obtina avizul pentru mutarea stalpului o sa se mute, o sa se toarne asfalt si apoi o sa se puna ultimul strat de asfalt ( stratul de uzura ). lucrarea o sa fie gata pana cand nu o sa se faca rigolele pe margine, acostamentul, marcajele, etc…

    Raspunde
  7. Dan 1 Nov 2013 @ 19:20

    Drumul este in constructie. Poate ca cei de la electrica nu erau pregatiti sa mute stalpul, iar cei care fac drumul nu au dorit sa opreasca lucrarile pana sunt gata cei de la electrica.

    Peste tot in lume se procedeaza asa, nu doar in Romania. La chinezi am vazut si blocuri sau caze in mijlocul autostrazilor. http://youtu.be/2wtZPsX9vs4

    Aia de la ProTV mai aveau putin si se mirau ca drumul n-are dunga alba pe mijloc.

    Raspunde
  8. gabi 1 Nov 2013 @ 22:03

    pune unul o poza si se gasesc 10 destepti sa creada te miri ce

    Raspunde
  9. Goldy 1 Nov 2013 @ 23:35

    problema nu e cu stalpul ci cu capul vostru, a celor care cautati senzationalul in orice lucru nesemnificativ.

    PS: Probabil e un drum in constructie, cu siguranta necirculat(nu are marcaje de nici un fel), iar asta inseamna ca acel stalp o sa dispara in viitorul apropiat, dar momentan nu se poate scoate de acolo.

    SUNTETI PENIBILI !!!!

    Raspunde
  10. criserb 2 Nov 2013 @ 00:45

    @Goldy – sa dai de niste prosti chiar nu este senzational, ai dreptate. Pm, pe banii tai fac drumul, dar na, e prea greu pt tine ;)

    Raspunde
  11. Mircea 3 Nov 2013 @ 00:11

    Acum pe bune, Cristi: cand iti spun 10 oameni ca n-ai dreptate aici, pe facebook si pe alte bloguri – si ca inainte de darea unui drum in folosinta e normal sa se intample asta, de ce tot insisti?

    Raspunde
  12. criserb 3 Nov 2013 @ 13:52

    @Mircea – da-mi voie sa-mi mentin parerea, chiar daca voua vi se pare normal un stalp in mijlocul drumului, indiferent de faza lucrarii. Mie nu mi se pare normal…

    Raspunde
  13. Ze 5 Nov 2013 @ 10:03

    Când s-a proiectat drumul și s-a trasat linia pe unde va fi construit, stâlpul respectiv tot acolo era.
    Poate cineva trebuia sa ceara avizul pentru a muta stâlpul înainte de a ajunge cu construcția drumului în aceasta faza.

    Nu cred ca ar fi un lucru nesemnificativ, ca acest stâlp este tot acolo. Ce fundație va avea drumul după ce se scoate stâlpul? Oare cât timp va trece pana când încep sa apară gropile?

    Cum poate sa fie nesemnificativ ca cineva își bate joc de banul public adică de impozitele plătite de tine și de toți romanii, pentru ca a fi leneș sau nepăsător pe banul public înseamnă ca cineva își bate joc de voi.

    Cum se face ca pentru ori ce rahat pe bat avem câte o scuza, o explicație?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)