Sari la conținut

ACTA a cazut!

FRANCE-UE-PARLIAMENT-POLITICS-VOTE

In urma cu doar catva minute a avut loc votul final din plenul Parlamentului European, legat de controversatul acord ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), despre care se spune ca ar fi putut interveni brutal in vietile consumatorilor, pentru ca ar limita libertatile pe Internet.

Au participat la vot 682 de europarlamentari din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Au fost 478 de voturi "impotriva" ACTA, 165 de abtineri si 39 voturi "pentru".

[via, photo]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. TyT 4 Jul 2012 @ 17:41

    A căzut , dar oricum totul este controlat , neoficial !

    Raspunde
  2. Adrian 4 Jul 2012 @ 18:57

    Tipul in sacou negru parca seamana nitel cu Breivik :)

    Raspunde
  3. Valentin Palconi 4 Jul 2012 @ 21:39

    Neoficial acest control exista si informatiile sunt utilizate impotriva oamenilor atunci cand este necesar.

    Raspunde
  4. vlad 5 Jul 2012 @ 18:58

    Traiasca download-ul si pirateria! In viata reala ai tot felul de legi, limite la ce poti sa faci sau nu. Pe internet insa e liber totul. Dai dracu pe cei ce fac programe, muzica si filme important e ca sunt prosti si muncesc ca noi sa ne bucuram gratis de munca lor.

    Raspunde
  5. Alexandru 8 Jul 2012 @ 13:22

    aveti dreptate, exista neoficial, chiar si legea BigBrother – chiar de foarte mult timp. am prieteni la centrele Vodafone, si stiu ce sa “mananca” pe acolo

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)