Sari la conținut

Va ofer o invitatie la intalnirea Smart de la Antwerp, Belgia

parcare-smartInitial trebuia sa ajung eu la Antwerp dar din pacate nu a fost sa fie. Hai ca va povestesc mai jos despre ce este vorba.

La Antwerp are loc intalnirea pasionatilor de Smart, cei care apreciaza masinuta cu 2 locuri pe care o poti parca practic oriunde.

Ideea e sa intrati pe pagina dedicata evenimentului sa va inscrieti pana pe 5 iulie si aveti sansa sa castigati una din cele 12 invitatii la Antwerp.

Cum o sa fie acolo? Vedeti in filmuletul de mai jos:

Nu-i asa ca pare foarte misto?

In plus, pe langa invitatia pe care o puteti castiga pe pagina de concurs, va ofer invitatia mea. Eu nu pot sa ajung, asa ca cel care o sa ma convinga ca isi doreste sa fie acolo, are de la mine o invitatie, care include transportul dus-intors, doua nopti de cazare in perioada 24-26 august si vouchere de food si beverage.

Pentru asta trebuie sa scrie un post pe blogul personal (cu link carte acest post, sa stiu si eu ca v-ati inscris) sau un comentariu la acest articol in care sa ma convinga ca merita sa fie acolo.

Sa-mi povesteasca despre pasiunea lui pentru masini, sa-mi povesteasca ceva care sa ma convinga. Eu decid cine merge, nu e nicio tragere la sorti. Cine ma convinge pleaca :)

Cel care o sa plece in numele meu la Antwerp trebuie sa scrie pe blogul lui cum e acolo, sau daca nu are blog o sa scrie la mine pe blog, ca guest post, si sa faca multe poze. Poze frumoase, nu cu telefonul mobil ;)

So ce ziceti? Vreti sa mergeti in Belgia?

Update: Pentru ca am uitat sa va spun, precizez acum, concursul se termina duminica, luni o sa anunt castigatorul.

[poza via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
18 comentarii
  1. irina 4 Jul 2012 @ 14:54

    invitatia e pentru 2 persoane? :)

    Raspunde
  2. criserb 4 Jul 2012 @ 15:53

    Yep, invitatia e de 2 persoane :)

    Raspunde
  3. ionut_d 4 Jul 2012 @ 16:45

    This is a joke? :) Altfel m-ar putea prinde ziua mea acolo :))

    Raspunde
  4. criserb 4 Jul 2012 @ 16:51

    @ionut_d – nu e o gluma, e cat se poate de serioasa treaba :)

    Raspunde
  5. Laura 4 Jul 2012 @ 16:55

    Ar fi nelegitim sa vorbesc despre mine din perspectiva PR-ului auto, asa ca ma voi rezuma la a ma recomanda drept… Laura :)

    Nascuta in anul Revolutiei, plimbata de tata inca din burta mamei intr-un Mercedes Benz 170v Cabriolet, hibrizat cu semnalizator si volan de Volkswagen Beetle 1300. Fiica de Tata – Maistru Mecanic – Instructor auto – Restaurator auto/moto – calare – pe – un Motoguzzi 350 GTS; nepoata de mecanici, motociclisti si soferi profesionisti (aaa.. sa nu uitam ca si maica-sa conduce bine!).

    Nu ii prea plac hidramatele, prefera transmisia manuala (e genetica); vorbeste aproape fluent mecanica; genul care isi face cadou de 8 Martie vomulul “365 de masini pe care sa le conduci” si pentru care diamantele poarta nume auto nemtesti; intoarce capul dupa masini din pasiune pentru motor, si nu pentru sofer.

    La nici 2 luni dupa ce a migrat in Diviza Online a unei Agentii, a transformat-o in Divizia Auto. In prezent, isi profeseaza jobul predestinat in cadrul unei companii cu profil auto si stie tot ce misca despre toate marcile. In special, despre cele nemtesti si cele nipone.

    Jobul dorit, daca nu ar fi PR/copywriter: jurnalist auto/ pilot de raliu. Insa, deocamdata, se indeletniceste cu buburuze economice.
    Si are si un blog. Personal, metafizic, auto-centrat. Adica centrat partial pe automobile, partial pe relatia bizara “Laura-automobile”.

    (PS: intre 23 si 26 august, ma astept la ceva mai dulce decat ciocolata Belgiana :)

    Merci!

    Raspunde
  6. irina 4 Jul 2012 @ 16:56

    nu stiu de ce nu merge trackbackul, asa ca dau linkul si aici:
    http://irina.bartolomeu.ro/arta-de-a-alege-masina-perfecta-pentru-tine/

    Raspunde
  7. Moldo 4 Jul 2012 @ 17:49

    Asa am o impresie ca o sa ai o gramada de vizitatori la acest articol, vizitatori care pentru prima data intra la tine pe blog, si tot pentru prima data comenteaza.

    Eu vad mai tarziu daca imi vine inspiratia sa scriu ceva ca sa ma inscriu…

    Raspunde
  8. Liana Mitroi 5 Jul 2012 @ 14:34

    Salut !
    Uite ca ma inscriu si eu la concursul tau, pentru ca imi place la nebunie orice tine de masini. Imi doresc mult de tot sa fiu acolo pentru ca mereu am intampinat oameni sceptici atunci cand e vorba de femei care se pricep sau carora le plac masinile. Acu’ vreo 6 sau 7 ani aveam un prieten cu care am plecat impreuna la tara sa ducem niste sacose la rude. Masina (harbul) era o Dacie 1900toamna, care pe drumul de intoarcere s-a oprit in mijlocul campului si a refuzat sa mai porneasca. Nici magarul vecinului nu era sa de incapatanat. Al meu prieten s-a chinuit cam o ora sub capota, fara vreun succes, asa ca m-am enervat si am iesit sa vad ce se intampla. Domnul statea si admira motor, fire, filtre, carburator, fara vreo idee a ce vede acolo. Eu stiam de la un mecanic ca Dacia se oprese cand s-a’nfundat jiglerul asa ca l-am dat pe domnul pe bara sa-si aprinda o tigara cat suflu eu in demonul cu pricina. Masina a plecat in 5 minute, insa ajunsi acasa eu am primit ca rasplata o pereche noua de papuci, ca na, ce femeie e asta care-mi porneste masina din camp. N-am zis nimic si am plecat razand gandindu-ma la viitoarele nopti ce la va dormi dansul in camp.
    Partea funny pentru care imi doresc sa castig e ca o sa fac multe poze si o sa le pun pe Facbook, poate le vede tipul de mai sus si o sa constate unde m-a dus pasiunea mea pt masini.
    Partea realista… iubesc prea mult masinile ca sa ma lasi sa stau acasa, vreau sa vad tot si sa fotografiez tot.
    So? ;;) Te-am convins sau mai incerc o data?
    p.s. povestea e real stuff

    Raspunde
  9. manfreD 8 Jul 2012 @ 00:09

    O poveste pe scurt :
    N-am fost pasionat de lumea auto desi am avut colectii cu masini de la gumele Turbo si catalog cu stickere de la deAgostini. Nu stiam cati cai sau ce viteza maxima are un anumit model desi toti prietenii mei erau innebuniti de lumea auto.
    Si viata a facut asa incat sa ajung sa lucrez ca politist rutier. In prima faza eram la oprire – operatorul radar imi zicea marca si nr auto ce depasise viteza si eu asteptam. Atunci a fost marea belea. Ca trafic era la greu, eu nu stiam bine nici marcile, ochiul nu imi era format sa disting de la departare un anumit numar si uneori marca sau auto comunicat erau eronate. Asa ca fortat de imprejurari am invatat toate marcile si toate modelele de masini. Si am facut-o atat de bine incat acum daca vad o masina departe pot sa iti spun marca, modelul si anul fabricatiei. Acum lucrez ca operator radar si in 2-3% din cazuri gresesc modelul sau nr de inmatriculare cand le transmit colegilor ceea ce chiar e o chestie. Gandeste-te altfel. In acelasi timp eu conduc, notez auto transmise si vorbesc la statie cu cei de la oprire comunicandu-le abaterile auto pe care le-am transmis.
    Lucrand pe linie de politie rutiera am ajuns sa cunosc foarte multa lume si am ajuns sa conduc mai toate marcile auto – de la Lancia la Maserati sau la Hummer.
    Toata ideea de a comenta la acest articol e ca m-am gandit si nu am condus niciodata un Smart iar sotia ma bate la cap ca ea vrea si ea o masina, dar sa fie “mica, asa de oras”.
    Daca ajung cu ea la Antwerp, se indragosteste de Smart si o sa vrea Smart sa stii ca e vina ta !

    Raspunde
  10. Elena 8 Jul 2012 @ 20:46
    Raspunde
  11. Alina 9 Jul 2012 @ 12:21

    Apropo de ultima inscriere, eu chiar as vrea sa vad pozele Elenei si sa citesc povestile ei de la intalnirea pasionatilor de smart. Mi se pare ca unei fete i se potriveste atat de bine masinuta asta, si stiu ca ar reusi sa se integreze foarte bine in peisaj, asa flower power cum e ea :P
    Imi pare rau ca nu am apucat sa ma inscriu si eu… :)

    Raspunde
  12. criserb 9 Jul 2012 @ 12:30

    Invitatia in Belgia merge catre… link :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)