Sari la conținut

Acum chiar că m-am supărat pe Pizza Venetia

Acum vreo săptămână am vrut să comand o pizza de la Pizza Venetia, mai jos aveți discuția de pe mess. Atunci nu m-am supărat.

PIZZA

Azi am vrut să-mi comand ceva (vegetarian) și am zis să-mi aleg Meniul #7.

meniu-7

M-am uitat pe site să verific dacă cartofii sunt fără suncă și am văzut ca ar fi fără. Am zis să sun când fac comanda și să mai întreb, ca să fiu sigur 100%, să am totuși ce să mănânc la prânz. M-au asigurat că sunt fără șuncă cartofii tărănești!

La ora stabilită a venit mâncarea cu mică surpriză de care îmi era frică (de ce ți-e frică nu scapi!). Mai jos aveți o poză cu delicioasa șunculița din cartofi.

Aș vrea să le mulțumesc patronilor de la Pizza Venetia pentru amabilitate/bonus.

carnita

P.S. Noroc că aveam o pungă de semnițe la birou și nu am făcut foamea azi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. gabitza 12 May 2010 @ 15:55

    si legumele mele la gratar:-w…data viitoare cand iti vei comanda cu carnitza te voi lasa sa o mananci:d:

    Raspunde
  2. Alina 12 May 2010 @ 15:55

    Pai stii cum e vb romanului: Cea mai buna leguma ramane tot porcul :)

    Raspunde
  3. elaul 12 May 2010 @ 16:02

    Eu am fost zilele trecute la Selgros.Pentru ca era ora inchiderii, am comandat 2 pizza la cei de la intrare(Fiva Pizza&Grill) urmand sa le ridic dupa ce ies din magazin.Bonul era de 33lei.La plecare fiind in viteza, luat cele 2 cutii intinse gratios de flacaul care le asezase deoparte, sa nu le incurce.Acasa am constatat ca in loc de Quattro Stagionni, aveam Margherita(mozzarella, sos , busuioc si ulei de masline)..adica fix o teapa de 6 lei!

    Raspunde
  4. octavian 12 May 2010 @ 16:08

    @elaul macar ai avut ce sa manaci :D eu sunt vegetarian :)

    Raspunde
  5. elaul 12 May 2010 @ 16:14

    iar sotul meu e..”carnivor”:) iti dai seama ce mutra a facut cand a vazut coaja aia unsa cu sos, mai ales ca nu mancase nimic toata ziua.

    Raspunde
  6. elaul 12 May 2010 @ 16:16

    @octavian, banuiesc ca ai mancat salata..arata bine in poza;)

    Raspunde
  7. octavian 12 May 2010 @ 16:26

    N-am mancat-o, poate cazuse o bucatica si in salata si am preferat sa nu

    Raspunde
  8. cristi 12 May 2010 @ 17:13

    ce bucatica ? i-ai cerut si tu un nr. de tel, un e-mail? :D

    Raspunde
  9. Itmadness 12 May 2010 @ 19:15

    Carnea e baza :P

    Raspunde
  10. epep 12 May 2010 @ 19:29

    sa inteleg ca nu manaci carne…de cand?

    Raspunde
  11. ionut_d 13 May 2010 @ 09:27

    “se poate sa comand DOAR o pizza…” :)

    Raspunde
  12. octavian 13 May 2010 @ 10:46

    @ionut_d stiu, singurul meu defect :). Ma uitam in comentariul tau si nu intelegeam ce nu e ok :) apoi m-am uitat mai sus.

    Raspunde
  13. alinaelenatl 13 May 2010 @ 11:15

    ce ma bucur sa citesc acest post :))))))
    aceeasi problema am avut si eu cu un client la mine la restaurant :))
    fiecare are propria reteta de cartofi taranesti, de exemplu la mine este se pare ca la venetia,
    reteta la cartofii taranesti este : ceapa trasa la tigaie, cartofi,condimente,costita afumata,foarte buni de altfel:D
    pe mine m-a reclamat ala la opc dar pt ca fiecare restaurant cu reteta lui ….am scapat!
    nu prea ai ce sa faci doar sa intrebi inainte cum ii pregateste ce contin si etc etc.

    Raspunde
  14. octavian 13 May 2010 @ 11:28

    @alinaelenatl la restaurantul La mama sunt fara sunca, la Pizza Venetia pe site nu scrie ca ar fi facuti cu scunca, la telefon mi-au zis ca nu au scunca, intelegi?

    Raspunde
  15. Alina 13 May 2010 @ 11:44

    Eu cartofii taranesti ii stiu cu sunca.
    Dar asta nu justifica ca ei ti-au zis prostii.

    Raspunde
  16. Ciprian Palici 14 May 2010 @ 18:55

    Pe mine ma enerveaza altceva, uite un post http://bit.ly/bG00b4 (si vezi ca e urat mesajul de eroare daca nu completez toate campurile, ma arunca intr-o pagina goala)

    Raspunde
  17. octavian 15 May 2010 @ 10:05

    @Ciprian Palici nu te astepta sa se schimbe ceva in sensul asta, iti reamintesc ca romanii inca mananca pizza cu ketchup. Chiar crezi ca ii intereseaza de blat? :)

    (legat de eroare, cred ca e o chestie default de la wp, vad ca si la tine este la fel :P )

    Raspunde
  18. ana doina 11 Nov 2012 @ 23:00

    Inspiratia cea mai proasta sa comanzi la Pizza Venetia. In nici o luna de zile am avut cele mai neplacute surprize. Am primit la comanda, la birou, o supa crema alterata (si-au cerut scuze si, la schimb, mi-au adus o ciorba). La numai trei saptamani, am cerut supa crema si cartofi gratinati cu ficatei. Ce credeti? Mi-au adus ciorba si paste cu branza. Am dat telefon sa ma plang de incurcatura si, cu nonsalanta mi s-a raspuns ca vine baiatu’ inapoi si-mi va aduce comanda. Dupa ce ca asteptasem o ora si douazeci de minute comanda initiala, aveam sa mai astept vreun sfert de ora. daca as fi stiut, as fi comandat pranzul de la ora micului dejun sa fiu sigura ca pana la urma voi manca si eu ca tot omul la ora 13.00-13.30.Credeti ca aici s-a terminat totul? Nici gand! Ficateii , care au ajuns la mine intr-un final (evident, reci), putzeau!!!!!!!!!! Ca sa fiu mai sigura, i-am taiat ca sa ii gust. Nu a mai fost nevoie, intrucat culoarea verde era elocven
    ta. Evident, am sunat sa ma plang. Nici prin cap nu va trece ce avea sa mi se spuna la telefon. SA NU MAI COMAND NICIODATA LA EI!!!!!! Cine credeti ca imi facea recomandarea? Patronul, sau, ma rog, managerul (dupa spusele unei dudui care a raspuns la telefon atunci cand am vrut sa intreb, cum era si normal, cine si-a permis sa imi interzica sa comand, intr-o unitate cu deservire catre public, si care are obligatia sa faca ceea ce are in statut si in obiectul de activitate ale societatii). Concluzia: daca vreti sa mancati ceea ce va da sa mancati Pizza Venetia, bine, daca nu, sa nu indrazniti sa mai comandati, sa le dati peste cap planurile privind valorificarea produselor alterate. Apropo! Sa nu va imaginati ca au venit (la solicitarea mea) sa ridice produsele si sa restituie banii. Au dat si ei o tzeapa. nici macar nu le-a pasat ca le-am promis o popularizare conforma cu realitatea. Asa ca, daca veti comanda, fiti pregatiti pentru orice. Va asumati!

    Raspunde
  19. Domnul Vlad 4 Apr 2016 @ 01:06

    Mâncarea de la Pizza Venetia, este cea mai gustoasa și delicioasă, preparată ca la mama acasă. Personalul este foarte amabil și rapid, mai ales livratori. Iar preparatele culinare, ale celor de la Pizza Venetia, nu numai ca sunt proaspete, dar sunt și la prețuri convenabile. Diferența dintre cuptorul cu lemne și ce electric la pizza este uriașă, cea făcută în cuptorul cu lemne este foarte rafinată și puțin crocantă la gust. Recomand cu cea mai mare încredere, să serviți masa și să comandați, de la Pizza Venetia. Este pe gustul românului, cantitatea mare, preturi convenabile și personal prompt și amabil.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)