Sari la conținut

Acum ii inteleg pe tiristi

rovigneta-online

De cand am statia pe masina, ii tot aud pe soferii de tir plangandu-se de starea drumurilor. Ii aud injurand si blestamand, fiecare groapa, fiecae km ce-l au de parcurs pe un drum prost.

Nu prea ii intelegeam de ce, dar azi, cand am vazut cat ii costa pe ei o rovinieta m-am lamurit. Este firesc sa injure cand ei dau peste 5000 lei pentru a circula pe drumurile noastre si statul le ofera fix… nimic.

Preturile pentru toate categoriile de roviniete le gasiti de azi pe emag, care s-a apucat sa vanda si roviniete. Simplu si comod pentru noi. In plus, pretul este asa cum mentionam acum cateva luni, cand faceam eu niste calcule, un pret foarte bun.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Marius Moga 28 Feb 2013 @ 15:52

    Pentru ca toti tiristii au propriul lor camion cu care se plimba pe drumurile patriei si platesc 5000 de lei rovinieta din buzunarul lor, nu-i asa?
    Inteleg ca e goana mare dupa comisioane pe emag, dar daca tot vrei sa scrii ceva doar ca sa faci o reclama pentru buzunarul propriu, macar fa-o decent, nu incerca sa ii faci o introducere lipsita completa de logica.

    Raspunde
  2. Dan 28 Feb 2013 @ 16:10

    De acord cu Marius.Trebuie doar sa dai o tura pe “cele mai citite” bloguri de la noi si o sa intelegi ca toti gandesc la fel, aceleasi idei gen RTV SAU latrina3.Problema e ca sunt un fel de formatori de opinie pt cei ce-i citesc.Pacat…E pacat ca toti lenesii stau pe comp si posteaza idei despre niste imbecilitati, credinte proprii, pe care le si imprima si induc in mintile cititorilor.Subiecte inventate, pentru ca viata lor e searbada.Si la sfarsit, dupa o viata lucrata pe branci, si impozite platite la zi, in functie de munca prestata, tot Basescu e de vina!

    Raspunde
  3. criserb 28 Feb 2013 @ 16:16

    @Marius Moga – tu stiai cat costa rovinieta pentru un tirist? Daca da ma scuzi, eu nu stiam, acum am aflat. Stii cum este, nu toti le stim pe toate ;)

    Raspunde
  4. Marius Moga 28 Feb 2013 @ 17:28

    Da, stiam. Am aruncat si eu un ochi de cand s-a lansat rovinieta pe net. Dar nu despre asta era vorba. Daca vrei sa-i informezi pe ceilalti, foarte bine, insa alaturarea de idei nu are logica.

    Raspunde
  5. Iulian 28 Feb 2013 @ 18:40

    Eu cunosc, poate datorită fostei profesii, vreo 12 tiriști cu propriile tiruri. Nu toți lucrează la firme pe mărunțiș.

    Deja nu mai simt nevoia unui alt magazin pe internet, de la emag îmi iau componente, periferice și tot ce ține de astea, unelte de bricolaj, electrocasnice, jucării (și ce dacă am 25 de ani :D), asigurarea la mașină, acum și rovinieta.

    Raspunde
  6. criserb 28 Feb 2013 @ 20:27

    @Iulian – cam asa si eu. Chiar daca anumite produse sunt mai scumpe, dar m-am obisnuit cu ei, au o gama destul de larga de produse. Eu totusi sper sa aduca mai multe :)

    Nu stiu exact ce mi-as mai dori, haine cu siguranta nu, dar sigur mai sunt lucruri care ar fi bine de gasit pe emag.

    In plus, la anumite produse, daca le urmaresti, poti sa iei la un pret foarte ok, doar ca trebuie sa le urmaresti si sa iei in momentul potrivit, asta daca ai rabdare sa-l astepti.

    Raspunde
  7. mircea 28 Feb 2013 @ 22:13

    @mariusmoga – e spatiul lui, face ce vrea; citesti bine, nu citesti tot bine. daca te uiti aici http://www.criserb.com/blog/vand-voucher-emag.html ai sa vezi ca are sens. cum si in ce fel face asta, nu avem dreptul sa comentam. eu pentru +2000 lei muncesc ceva, si daca alcineva ii poate castiga scriind 20 de posturi pe BLOGUL PROPRIU (pe care nimeni nu este obligat sa-l citeasca), e ok.
    @dan – esti pe alaturi @marius comenta alceva

    Raspunde
  8. criserb 28 Feb 2013 @ 22:37

    @mircea – sa nu exageram, nu sunt facuti chiar in 20 de posturi :)

    Raspunde
  9. mircea 28 Feb 2013 @ 22:44

    nu conteaza numarul era, o aproximare 1 sau 50 e treaba ta. spor la profitshare.

    Raspunde
  10. criserb 28 Feb 2013 @ 22:55

    @mircea – pe unii ii deranjeaza… dupa cum vezi…

    Raspunde
  11. mircea 28 Feb 2013 @ 23:19

    da……capra

    Raspunde
  12. jules 1 Mar 2013 @ 08:50

    Na ca eu eram curios cit e la tiristi rovigneta asta. Indeajuns! :))

    Raspunde
  13. Iulian 1 Mar 2013 @ 12:19

    @jules: adauga si impozitul anual, si celelalte taxe pentru transport marfa, atestate si toate alea, si o vezi ca tre fii putin sclavul tirului ca sa faci bani in tara cu tirul. Asta ca sa nu iau in calcul eventualele defectiuni :D

    Raspunde
  14. Marius Moga 1 Mar 2013 @ 13:14

    @Mircea: astea cu “e spatiul lui”, “nu te obliga nimeni sa citesti”, “e democratie” sunt uzate rau de tot. Critic daca e ceva de criticat, si acum cred ca a fost cazul.

    Raspunde
  15. criserb 1 Mar 2013 @ 13:52

    Critica @Marius, critica, e democratie ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)