Sari la conținut

Aida Parascan a castigat Masterchef, asa cum s-a zvonit

aida-parascan-interviu-masterchef_2_size8Nu am vrut la momentul respectiv sa comentez subiectul. Stiam ca Aida o sa castige sau mai bine zis am citit si eu niste stiri de pe anumite siteuri. Primul pe care l-am gasit acum pe google este asta.

Recunosc ca lucrul asta m-a indispus, mi-a mai taiat din entuziasmul cu care ma uitam la emisiune. Ma uitam si stiam de fiecare data ca Aida nu o sa fie eliminata. Un lucru nu tocmai placut pentru mine, si pentru cei care au citit si ei acum 2 luni materialele referitoare la Aida Parascan.

In cele din urma s-a adeverit ca zvonurile alea erau reale.

Acum, dupa ce s-a terminat emisiunea, ma intreb daca a platit cineva pentru asta. Cineva a suflat, cineva nu a putut sa isi tina gura… oare a platit pentru asta? Sunt sigur ca au fost la mijloc niste contracte de confindentialitate, contracte care se pare ca nu au fost respectate. Si atunci, a fost cineva tras la raspundere pentru asta?

Eu recunosc, mi-ar fi placut sa castige Alexandru Hora, a fost preferatul meu. Omul ala, in ciuda tatuajelor care ii dau un aer de dur, este dupa mine un om deosebit. Un om de un asa bun simt n-am mai vazut de mult la TV, rar vad si in realitate. Priceput era, om bun era, s-a vazut din ajutorul pe care l-a dat tuturor, si totusi… a casitgat Aida. Sa o felicitam, asa este intr-o competitie.

Singura problema ramane informatia care a scapat de acolo. Oare a platit cineva ca informatia aia a scapat in presa?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. dandy 29 May 2013 @ 01:05

    La cat de multi oameni au fost implicati e greu sa pastrezi secretul.
    Finalisti, sponsori, cameramani, familiile finalistilor, concurentii care au asistat la finala samd. Poate ca au semnat contract de confidentialitate cu ei, dar nu ii poti impiedica pe toti sa isi tina gura. De ex: prietena lui Nicusor ii spune celei mai bune prietene (cu promisiunea sa nu mai spuna la nimeni), care ii spune celei mai bune prietene si tot asa, intr-o saptamana afla tot satul.
    Si de aici, pana la vinderea informatiilor la ziar pentru bani de tuica nu mai e decat un pas.
    Daca vor sa nu mai aiba astfel de probleme in viitor, ar trebui sa faca finala live, la fel cum e la Vocea Romaniei sau Romanii au talent

    Raspunde
  2. maddy 29 May 2013 @ 08:42

    m`am uitat la finala dar fara mari emotii ca data trecuta pentru ca am citit fara sa vreau ca Aida va castiga (major spoiler).

    Raspunde
  3. andreea b 29 May 2013 @ 09:02

    Este ciudat da tot timpul cand urmaream cu totii emisiunea stiam cu nu va iesi Aida… eu i-am simpatizat pe victor si alex dar in opinia mea alex chiar stia cu adevarat ce face si in bucatarie… dar cum ai spus si tu este o competitie

    Raspunde
  4. Sabina 29 May 2013 @ 14:50

    Eu m-am saturat sa tot aflu inainte si m-am si lasat de vizionat. Plus ca nu imi place de Aida, tot Alex era si preferatul meu. Asta e :)

    Raspunde
  5. spanac 29 May 2013 @ 16:01

    http://spanac.eu/victor-nemes-a-parasit-masterchef-nici-la-titanic-n-am-plans-asa/

    victor, alex si nini.

    da, s-a cam dus sin entuziasmul de-a te uita la emisiune.
    nu cred ca a platit nimeni pentru scapare.
    pur si simplu, ce facea cu oamenii ăia? ii tinea inchisi pana se termina finala de dat la tv?
    cand aia s-a terminat de hat vreme?
    ii tinea legati 2 luni?

    o fi vazut-o careva pe aida foartre bucuroasa cu vro geanta noua louis vuitton pe mana si s-a prins c-a castigat.

    acu sa fim seriosi, ce faci cu aia 50.000 euro prioma data? nu-ti iei un htc one, o geantă de firma, un lant de aur? nu-ti mai iei bere de la chioscul de jos, o sa-ti iei o sticcla de coniac. si se prinde lumea.
    cum e cu hackerii din rm valcea. toti au masini de lux, telefoane vertu și lant de caine la gat…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)