Sari la conținut

Care e rolul lui Razvan Fodor la Masterchef?

razvan-fodorDupa cum stiti sunt mare fan Masterchef. In fiecare marti parca am ceasul setat si ma plasez in fata televizorului pentru a-i vedea pe concurenti in actiune. Ieri am avut parte de o surpriza placuta, l-am vazut pe membrii juriului gatind.

Intradevar ceea ce au gatit ei arata intr-un mare fel. Din pacate gustul putem doar sa ni-l imaginam.

Bun, v-am zis, imi plac concurentii, (cu exceptia Andreei Moldovan pe care as vrea sa o vad plecata cat mai repede) imi place juriul dar… n-am priceput care e rolul prezentatorului Razvan Fodor.

Din cate emisiuni am vazut, e pe post de cromometru. “Mai aveti 5 minute”, “Mai aveti 2 minute”. Astea sunt singurele lui interventii in emisiune.

Poate nu m-am prins eu, poate ma lamuriti voi, mai are Razvan si alt rol la Masterchef? Cei care realizeaza emisiunea nu ar trebui sa-l plaseze si pe el mai bine?

P.S. Nu uitati de concursul la care puteti castiga un mouse misto.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. maddy 23 May 2012 @ 11:27

    gand la gand cu articolul asta. exact acelasi lucru ma intreb si eu de fiecare data cand vad emisiunea, ce rol are tipul ala cu fundita lui de captain sanders de KFC.

    Raspunde
  2. andreea 23 May 2012 @ 11:29

    Si eu ma gandeam la acelasi lucru acum cateva zile. Oricum, stie sa numere foaaarte bine :).

    Raspunde
  3. Ioan T. 23 May 2012 @ 11:33

    Eram si eu pe-aproape, din moment ce ma intrebam daca a gatit vreodata, exceptand, desigur, cartofi prajiti si ochiuri :D

    Raspunde
  4. Cosmin Ignat 23 May 2012 @ 11:35

    E mai ieftin ca un voice-over….

    Raspunde
  5. Dorin 23 May 2012 @ 11:37

    E simplu copii! La inceputul show-ului, niciunul dintre cei trei chefi nu era deloc cunoscut publicului larg. Inserarea lui Fodor s-a dorit a fi un fel de adaos de credibilitate adus spectacolului (cel putin pentru fazele de inceput). As simple as that!

    Raspunde
  6. criserb 23 May 2012 @ 11:37

    @Ioan T. – Razvan e pasionat de bucatarie si gateste, nu asta e problema. Problema, din punctrul meu de vedere, este felul in care l-au plasat organizatorii in emisiune…

    Raspunde
  7. Premiantul 23 May 2012 @ 11:42

    parca mai are si cateva interventii in timpul emisiunii (diferite de cronometru)..desi foarte scurte…plus a le mai tine de urat la concurenti cand sunt la eltaj, plus vocea de fundal pare a lui…
    Ce ai cu Andreea ? da putina culoare..si nu e degeaba in show.

    Raspunde
  8. criserb 23 May 2012 @ 11:43

    @Premiantul – nu-mi place de ea, atat. Felul ei de a fi si modul in care s-a comportat in emisiune m-a facut sa nu o plac. Stii cum e, unora le plac anumiti oameni, unora nu :)

    Raspunde
  9. Iulian 23 May 2012 @ 12:04

    Pe Andreea cred ca nu o suporta 99% din cei care se uita la emisiune. Caracterul ei ma face sa vreau sa o bat cu cureaua de la ceas facuta din piele de bancheta de autobuz rusesc.

    Legat de Razvan, sa nu uitam ca ei au de respectat un format, nu prea pot sa modifice ei rolul lui.

    Daca iti place Master Chef, te anunt ca vei iubi la propriu Top Chef de la americani. Eu am fumat cele 8 seazoane la foc rapid (asta asa ca de al un barbat caruia ii place sa gateasca la altul)

    Raspunde
  10. Dorin 23 May 2012 @ 12:17

    @Iulian: tocmai aia e, daca vei avea curiozitatea sa cauti Masterchef US vei vedea ca nu exista “Razvan Fodor” acolo, sunt doar ccei trei chefi. Rolul lui este pur si simplu de credibilizare, am spus-o mai sus si o spun din surse sigure…

    Raspunde
  11. emrares 23 May 2012 @ 12:24

    As vrea sa fiu in locul lui Razvan. Mananc mancare buna…. strig din cand in cand mai aveti 5 min si iau o caruta de bani :))

    Raspunde
  12. Dan 23 May 2012 @ 16:25

    Cum ce rol are? Sa zica : “Gatiti!” si “Mai aveti 5 minute”. N-o poate spune oricine atat de credibil. ;)

    Raspunde
  13. Erika 23 May 2012 @ 22:12

    cand a inceput emisiunea el era cu concurentii in aceea sala mare si-i incuraja, eu asa am vazut, asa au vrut producatorii..un om un plus :)) Pe Andreea nici eu nu o suport, sper sa nu castige ea, desi sunt altii mult mai buni.

    Raspunde
  14. Vlad Cristian 28 May 2012 @ 14:37

    Andreei Moldovan – Eu nu o induplec deloc pe fata asta, doar atat ca sa nu incep cu jigniri.

    Iar referitor la Razvan, castiga si el un ban cinstit, cine stie ce rol mai are, aprovizioneaza mereu “camara” :)

    Raspunde
  15. Premiantul 29 May 2012 @ 23:17

    astazi s-a vazut mai nuantat rolui lui Razvan

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)