Sari la conținut

Despre tigani

Ce am patit ? Pai un TIGAN BORAT mi-a omorat cainele,un bichon havanez de 2 ani de zile ! ! ! A iesit pe usa din spate a casei si s-a dus in drum iar acolo s-a intalnit cu cioara care i-a dat 2 picioare si a murit pe loc. Cum poti sa omori un caine care nu poate sa iti faca nimic,cum era acesta. Nu pot sa va spun ce simt acum dar mi-as dori sa nu-l gasesc niciodata pe acel TIGAN SPURCAT dar se pare ca dorinta nu se va indeplini deoarece totul s-a petrecut in fata unei banci care avea camere de supraveghere.
Cand am ajuns seara acasa l-am cautat si dupa 5 minute mi-au spus niste copii de pe strada ca e mort in fata bancii. M-am dus si era rece si intepenit. Nu m-ai aveam ce sa-i fac oricat mi-as fi dorit.

Povestea ii apartine lui AmZis, continuarea o puteti citi aici.

Astia sunt oamenii langa care traim… trist dar adevarat :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. A.Dragos 27 Apr 2010 @ 12:42

    Urat ! Specia aceasta atat de mult protejata de lege face din ce in ce mai multe probleme tarii noastre.

    Raspunde
  2. jack 27 Apr 2010 @ 14:17

    Daca si-ar fi luat un pitbull sau un rottweiler nu se mai intampla asta.

    Raspunde
  3. Flamandu 27 Apr 2010 @ 14:34

    sunt nascut,crescut printre ciori,cunosc foarte bine aceasta natie spurcata,daca as vedea un tigan mort pe strada ias mai da foc sa fiu sigur ca este mort,niste spurcaciuni,imi oare nespus de rau de acel catel,am si eu unul la fel dar are 6 ani,cata rautate,asa au fost,asa sunt si asa va ramane aceasta natie de cacat,ia unii cauta scuze spunind ca nu toti tiganii sunt la fel,asa sa fie oare ? nu am vazut tigan corect indiferent de patura sociala din care face parte si cunosc foarte multi tigani chiar si muzicieni,acrobati,dansatori,vanzatori de haine vechi ,florarese si suti,asa ca pana acum nu am vazut tigan de omenie,vedeaieas inpaiati.8-x

    Raspunde
  4. octavian 27 Apr 2010 @ 14:36

    Cine zice ala e :D

    Raspunde
  5. Andrea 27 Apr 2010 @ 16:20

    Fac probleme pentru ca ii tratati ca pe niste “specii rare”…ia sa munceasca precum cel de rind…macar 8 ore pe zi …ca asta nu e discriminare…sa nu aiba locuri rezervate la licee pe care nu le merita…a lovit un ciine? dar parlamentarul care a lovit un om pe trecerea de pietoni? A mai auzit cineva ceva de el? Pai al cui exemplu sa il urmeze “specia citata” ? sau tot nu de mult alta specie care a omorit in bataie un om batrin pe trecerea de pietoni? E ciudat ca avem spirit civic numai aleatoriu…se uita lumea cum traiesc oamenii civilizati in alte tari…pai fratilor luati atitudine…si incepeti de la conducere ca aia ar trebui sa fie un exemplu…ce poti astepta de la “specia rara” daca incepind cu parlametari, deputati , presedinti toti au muls tara aia…pai sarac om de rind al cui exemplu sa-l urmeze??totul functioneaza pe principiul daca lu cutarache nu i-au facut nimic de ce mi-ar face mie?
    Sincer imi pare rau de catelus…dar cred ca postarea asta are radacini mai adinci…nu ajuta ura…ajuta doar spiritul civic !

    Raspunde
  6. DogKiller 27 Apr 2010 @ 18:10

    Hmm, un duel intre doua animale care-mi displac : cioara vs caine :-?
    Personal i-as extermina pe amandoi dar trebuie sa recunosc ca imi place ideea ca a folosi sensibilitatea unora (femei in majoritate) pentru suferintele cainelui pentru a spori antipatia vis-a-vis de cioara o->
    Totusi daca as fi obligat sa aleg o ordine in care mi-ar placea sa moara, ar fi : 1. cioara o-> 2. cainele vagabond 8-x 3. cainii cu stapani dar care nu sunt tinuti in lesa/curte/whatever si misuna prin fata blocului sau a curtii aproape la fel ca cei vagabonzi [-x

    Raspunde
  7. Itmadness 27 Apr 2010 @ 19:02

    @DogKiller, bine ai nota 2, stai jos ! mai mult de 14-16 ani nu iti dau. Alta modalitate de bagare in seama nu gaseai ?

    Raspunde
  8. AmZis 27 Apr 2010 @ 20:58

    Multumesc mult criserb. Un adevarat prieten.

    Raspunde
  9. AmZis 27 Apr 2010 @ 21:00

    Bai DogKiller vrei sa iti spun ordinea mea ? Primii care ar fi trebuit sa moara ar fi : mama ta,tactu ( nu de alta dar pentru educatia care ti-au dat-o ),iar apoi tu si toate ciorile . Esti sigur unul din acei fatalai care pupa matzele in fund si nu suporta cainii. ;)

    Raspunde
  10. parlitu 13 Nov 2010 @ 19:28

    NUMAI GURA E DE VOI, ROMANASILOR :(( :)>-

    Raspunde
  11. Piersing 18 Jan 2013 @ 19:22

    Sunt unele cazuri in care un om ar merita sa fie sfasiat de un caine. Doar unele cazuri, nu toate. Si bineinteles ca toata lumea ar condamna acel caine. Dar atunci cand un om omoara un caine, pe acel om cine il condamna? Restul cainilor? Si animalele au suflet!!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)