Sari la conținut

Alo, ProFM-ul, publicul vrea muzica, nu cancan.

Cititi comentariile.

baliverne

Stiu, este surprinzator, dar oamenii chiar nu mai au chef de cancan. Ei au dat like unei pagini pentru ceea ce este ProFM-ul, nu pentru chilotii Adelinei Pestritu.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. maddy 12 Apr 2013 @ 13:25

    eu nu stiu ce e profm`ul pentru ca daca trec prin profm, radio21 si kissfm, in afara de jignle`urile enervante, toata muzica e la fel, nu se deosebesc prin nimic; dar ma bucur ca vad ca exista lume care s`a saturat de asemenea “stiri”.

    Raspunde
  2. Andy 12 Apr 2013 @ 13:37

    Eu chiar evit sa ascult radiourile pentru ca pun aceeasi muzica non stop (de exemplu la Zu am numarat o data aceeasi melodie de 3 ori intr-o ora). Singurele posturi pe care le mai ascult cu placere pentru muzica ce-o dau sunt EuropaFM si RockFM.

    Raspunde
  3. mkn 12 Apr 2013 @ 16:50

    Ba nu s-a saturat. Daca s-ar fi saturat nu am mai vedea pagini de FB de genul cancan, protv cu sute de mii de fani.

    Raspunde
  4. criserb 12 Apr 2013 @ 16:54

    @mkn – corect, nu s-au saturat. Dar aia care s-au abonat la ceva, care pe vremuri era ok, acum reactioneaza… vor sa ramana asa cum era, nu vor alte cacaturi pe acolo.

    Raspunde
  5. Marius 12 Apr 2013 @ 16:58

    E mizer cum tabloidizeaza toate site-urile din grupul pro. de la cancan la protv, profm, sport.ro sau mediafax peste tot “n-o sa-ti vina sa crezi cat de exclusiv aici” este totul. Trist…si gretos de-a dreptul.

    Raspunde
  6. alin 12 Apr 2013 @ 21:56

    Mare mirare mare !!! In sfarsit, s-au saturat de maimute fara creier romanii ?! WAAAAAAW!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)