Sari la conținut

Am ajuns la spitalul de ORL cu urechea :(

Pana la urma am ajuns la spital. Nu mi-a trecust nici cu conurile de ceara, sunt bune, nu zic nu, dar nu au putut sa-si faca treaba pentru a-mi scoate dopul de ceara, nici cu sprayul Humex, asa ca am fost nevoit sa ma duc la medic.

Cum in mintea mea era ca nu e mare lucru sa-ti scoti un dop de ceara, mai facand asta o data cand eram copil, atunci nu am simtit nici o durere. M-am dus la un spital de stat… unde stiam ca nu trebuie sa imi fac programare :) asa ca m-am suit in masina si am ajuns undeva pe 13 Septembrie la spitalul Panduri

(INSTITUTUL DE FONO-AUDIOLOGIE SI CHIRURGIE FUNCTIONALA O.R.L. "PROF. DR. DORIN HOCIOTA" asa-i zice), pun aici o harta cine stie cine mai are nevoie… eu l-am gasit greu ca e undeva dupa blocuri, nu prea e la vedere…

Map image

Este cladirea aia mare si alba din poza, la intersectia lui 13 Septembrie cu Panduri.

Cum nu sunt eu invatat cu spitalele si neavand habar unde trebuie sa merg m-am dus la informatii de unde am fost directionat catre camera de garda.

Nu a durat mult pana am intrat, mai era doar o persoana care trebuia sa iasa, apoi a fost randul meu.

Am fost preluat de o tanara doctoritza, Florea Catalina, medic rezident ORL care s-a purat foarte frumos cu mine si care mi-a promis ca nu o sa ma doara… eh nu a fost asa, cu toate ca ea a incercat sa nu simt durere, m-a durut rau de tot in momentul in care mi-a bagat aspiratorul in ureche si a inceput sa aspire… a fost naspa, m-am facut galben la fatza si cand era sa lesin i-am zis, m-a intins pe un pat si mi-a pus tot feulul de comprese… in cateva minute mi-am revenit.

M-am pus din nou pe scaunul ala special de ORL dar de data asta nu mi-a mai facut nimic rau, doar mi-a pus un pansament in ureche si mi-a dat o reteta, sa iau o carutza de pastile de la farmacie.

Am plecat… mi-am luat pastilele si am mers la munca… unde Adriana a devenit asistenta care imi punea din cand in cand picaturile de iod in ureche.

Ca o concluzie, la ORL e naspa, doare tare…

Azi trebuie sa am duc iar sa-mi scoata pansamentul din ureche si sa vada cum a evoluat tratamentul… sper sa nu mai patzesc ca ieri sa lesin p’acolo :D

Mi-e frica de spitale, e locul in care ma simit cel mai naspa… doar ideea in sine imi provoaca o stare de kkt.

Am sa revin cu noile peripeti :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
69 comentarii
  1. sip 17 May 2008 @ 09:14

    Curaj “gaina” ca te tai ….8-|

    Raspunde
  2. Alina 17 May 2008 @ 10:05

    Cumva in lista aia lunga ai si antibiotice? Ca din cate inteleg eu ai patit ce am patit si eu cu conurile :). Infectie. Vezi daca nu esti cuminte si te duci direct la medic decat sa incerci toate retele bunicii?

    Raspunde
  3. Ghiocel07 17 May 2008 @ 10:07

    Aviz lasatului de fumat.

    Raspunde
  4. Denisa 16 Jul 2008 @ 23:08

    E foarte nasol la ORL..stiu din propie experienta..dintai am facut otita asta-vara de la strand si anu asta in februarie am avut un accident..am cazut de pe un atv pt k conduceam cu viteza…si mi-a ramas un cheag de sange in ureche..m-a aspirat cu chestia asta pana mi-a venit atat de rau..am plans de durere..dar trebuia sa suport pt k nu putea s imi faca ceva sa ma adoarma..si pastile si picaturi nu mai spun ca am folosit atatea chestii..si acum ma duc la bucuresti pt un control..feriti-va cei care nu aveti probleme de strand…sa nu trageti curent..si alte chestii..:)

    Raspunde
  5. criserb 17 Jul 2008 @ 10:04

    in sfarsit cineva care imi da dreptate si intelege de ce era sa lesin :(

    Raspunde
  6. nadia 14 Jul 2009 @ 16:59

    si eu am avut probleme cu urechea si am agravat cu tratamente dupa auz :)) am ajuns la urgenta la acelasi spital (institutul orl) (asta dupa o vizita la policlinica vitan unde mi sa aratat infectia si mi-a spus dna doctor sa mestec guma……..)si am dat peste o dna doctor care ma tratat cu blandete,rabdare si eficacitate..acum la orice problema cat de minora ar fi la ureche ajung la institut.iar despre durerea ta inseamna ca a fost destul de grav..cum am patit si eu de facusem rau de lacrimi

    Raspunde
  7. marius 2 Sep 2009 @ 11:13

    eu am fost la orl sa-mi scoata un dop de ceara si nu a folosit niciun aspirator. La mine a incazit niste apa in care a pus niste picaturi (nu stiu ce fel de picaturi). Apoi a luat o seringa maaare cu care ni-a pompat apa in urechi, dopul iesind foarte usor. Nu a fost o senzatie placuta sa-ti “pompeze” cineva apa in urechi (cred ca oricine si-a bagat din greseala apa cu dusul in urechi- senzatia aia e) dar nici cum aud ca aproape lesinati de durere si ca va pune pansamente. Si mi-a mai dat niste antibiotice picaturi sa-mi pun in urechi cateva zile si am scapat:)

    Raspunde
  8. criserb 2 Sep 2009 @ 11:29

    marius – Tu ai fost norocos, asa speram sa patesc si eu cand am ajuns la spital, sa ma spele cu niste apa calduta, dar din pacate experienta mea a fost mai dureroasa.

    E in functie de medicul de care dai, daca e un bun profesionist sa scoti un dop nu e mare lucru, dar daca dai peste un retard…

    Raspunde
  9. istrate florin 4 Dec 2009 @ 17:00

    si eu mam operat la spitalu panduri la nasuc deviatie de sept si de mastoida doctorita elena anghel ma operat am stat vreo 3 luni in spital deja mergeam cu ochii inchisi prin spital am avut de suferit mult dupa operatia la ureche cand am venit prima data la spital era doctorita anghel am intrat sa uitat la ureche si mia zis nam sa uit cuv ei niciodata ca se poate intampla orice in orice moment cu mine la cata infectie aveam sia facut cruce dna doctor anghel si ma internat cum a putut ca era spitalu plin si nu erau locuri si dupa ce ma internat a inceput calvarul pt mine dar iata au trecut 3 ani de la opertie si traiesc si in ziua de azi asa ca pt cei care citesc nu va jukti cu urechile aveti grija de ele eu la 25 d ani nu mai am auzul normal mia scazut dupa ce mam operat sa aveti grija.mii de multumiri dnei doctor elena angel

    Raspunde
  10. Alina 10 Feb 2010 @ 10:59

    Tocmai am fost si eu aseara la Panduri, la ORL… din cauza unui magnet in ureche (stiti voi: casti, examene, alea alea).
    Si cum tanti de la camera de garda nu vedea magnetul, m-a pus la microscop, si a inceput sa aspire. Nimic. Apoi mi-a turnat un lichid in ureche, si atunci a inceput sa se invarta camera cu mine @-)
    A durat 10 minute pana mi-am revenit, pentru ca lichidul ala m-a ametit rau de tot.
    Asa ca stiu de ce aproape ai lesinat: in urechea interna se afla receptorii vestibulari, responsabili cu echilibrul. Doctorul i-a “ametit” cu procedurile lui, si atunci iti pierzi si echilibrul, ametesti si intri intr-o stare asemanatoare cu raul de miscare.

    Raspunde
  11. Loreana 30 Apr 2010 @ 23:15

    si eu tocmai m.am opreat la panduri, la gat, mi.am scos amigdalele. m.am dus akolo q infectia “pe mine” , q dureri, fara sa am habar k se fac programari si chestii de genu….dar pot spune k am avut un noroc ft mare k am fost directionata catre o doctoritza nemaipomenita, d.na popescu adina. pe langa faptu k e o doctoritza ft buna esti si ft dragalasa si amabila. si am inimerit intr.o perioada in kre spitalul era plin, dar q putina” darnicie” s.a mai faqt un lok.
    in fine, ideea e k: eu am plket din spitalul ala ft multmumita si de doctori si de condtii( tinand cont k eu am oroare de spitale) si as sfatui pe toti kre au probl de ORL sa mearga la spitalul asta!;) ;)

    Raspunde
  12. florin 26 May 2010 @ 21:32

    Eu am fost la spitalul Coltea la sectia ORL unde am intalnit cei mai scarbosi medici din Bucuresti,vorbeau cu mine de parca eu le-as fi bagat ceva lor in ureche,foarte aroganti si cu un tupeu de cocalar,unul dintre ei se numea Smacov Vasile,un rezident care habar n-are pe ce lume traieste,nu mai calc in Spitalul Coltea cat traiesc.

    Raspunde
  13. Ionut 20 Jun 2010 @ 19:58

    Buna tuturor,am si eu o problema
    Acum cateva zile am fost la strand,si cred ca mi`a ramas apa in ureche,urechea nu ma prea doare dar…ma doare ceafa,maxilarul si m`i sa unflat gingia,ati mai patit asa? cum ati scapat?sau ce trebuie sa fac sa scap??

    Raspunde
  14. dea 16 Aug 2010 @ 17:31

    eu am fost la urgenta la coltea si am dat peste un doctor foarte amabil. Am luat tratsmentul prescris (pt otita externa:( ) si am observat o ameliorare. Ei bine dupa ce am terminat tratamentul iar au revenit durerile :(( imi vine sa ma urc pe pereti ca nu mai trece odata! Si iata-ma nevoita din nou sa merg la urgenta:(

    Raspunde
  15. liviu 2 Nov 2010 @ 15:17

    Tuturor celor care au probleme de tip O.R.L.adresativa doamnei doctor ADINA POPESCU. Am fost pacientul dansei.VA POT SPUNE CA ESTE FOARTE BUNA ATAT PROFESIONAL CAT SI CA OM. Corpul B etaj 4

    Raspunde
  16. adi buca 20 Dec 2010 @ 17:09

    am fost operat la gat polipi vocali si altele sant doctori de milioane doctorul chitac de la etaj 4 e un medic care merita tot respectul din lume nu am crezut ca mai sant si medici care stiu sa vorbeasca cu bolnavul si asistentele sant adevarate doamne domnule etajul 4 este nr 1 bravo si le multumesc va iubesc din toata inima pentru ce au facut pentru mine

    Raspunde
  17. vali 7 Apr 2011 @ 20:03

    eu de cateva luni am dureri cumplite la urechea stanga………..la cati medici am fost nici unul nu a stiut sa-mi spuna ce am. Am ajuns sa fac tomografii, etc, insa nu mi-au gasit nimic si durerea e tot mai mare.
    Am fost la un animal ca doctorita nu poate fi numita, se chema Tomescu Lia si e la spitalul Coltea.Cretina mi-a facut o injectie de am zis ca mor, la jumatate de ora m-a luat Salvarea de acasa si m-au tinut doua ore pe perfuzii sa-mi revin.Apoi am revenit la Coltea pt. ca ma simteam foarte rau, m-a preluat Conf.dr.Anghel Ion care am auzit ca e cel mai bun din spital dar m-a tratat cu o indiferenta crunta, mi-a zis ca-mi da un calmamt, poate ma mai lasa durerea si sa revin a doua zi la macelara de Tomescu Lia.
    Recomandati-mi va rog un medic bun la ORL, si spuneti-mi unde as putea sa ma adresez sa o reclam pe ac.femeie.

    Raspunde
  18. Loredana 7 Apr 2011 @ 22:26

    vali mergi la panduri, la ORL, in corpul B etaj 4 si akolo o gasesti p d.na adina popescu. te va ajuta, este ft buna din toate punctele de vedere. daca citesti mia sus, are mai multe aprecieri.
    multa sanatate.

    Raspunde
  19. Violeta 13 Apr 2011 @ 20:58

    pt a merge la d-na dr Adina Popescu,pt consultatie, am nevoie de programare? raspuns urgent va rog dn suflet :-*

    Raspunde
  20. Mircea Stoica 19 Apr 2011 @ 00:03

    nu ai nevoie de programare, doar de trimitere de la medicul de famili. eu ma duc acolo de la 3-4 ani(acum am 21 de ani :D), niciodata nu am dus trimitere. Medicii de acolo sunt de nota zece. Am trecut prin mana mai multor medici de acolo, si toti stiu sa isi faca treaba. pentru cei care au nevoie de proteze le recomnad Sonorom… e bun si cel din spital dar tin minte ca nu puteai sa iti pui doua proteze diferite. acum nu mai stiu care e politica.. dar ca performante e cam slab… inainte de protezare sa va faceti audiograma la panduri. O prefer ma doamna Magda, e foarte de treaba si ii plac copiii.

    Raspunde
  21. Violeta 19 Apr 2011 @ 21:13

    ms :-*

    Raspunde
  22. mariana 12 Jul 2011 @ 14:12

    am un baetel de 5 ani iar de cate ori raceste ai dureri cumplite de urechi ii torn niste ulei cald in ureche si se amelioreaza durerea
    am citit fff multe intimplari de care imi este frica sa ajung la dr de frica durerilor ce le va supotrta . rog sa-mi recomandati un dr care sa si iubeasca copii si sa fie si fff bun si la suflet si ca dr

    Raspunde
  23. criss 13 Sep 2011 @ 00:49

    Pentru o operatie “deviatie de sept” la Spitalul Panduri ,ce doctor imi puteti recomanda ?

    Raspunde
  24. irina 13 Sep 2011 @ 12:22

    Dna dr Adina Popescu super medic, super om. Sunt operata de deviatie de sept de 3 luni la dansa.

    Raspunde
  25. manolache 9 Nov 2011 @ 08:58

    Am fost diagnosticata cu disfonie functionala,am mers la spitalulPanduri sectia foniatrie si mi sa spus ca trebuie sa ma internez .Va spun sincer ca imi este ff teama .Va rog sa ma ajutati cu un sfat care ati avut aceeasi problema ca mine.Va multumesc

    Raspunde
  26. dumitru 23 Nov 2011 @ 14:31

    Am avut si eu de a face cu medicii de la spitalul coltea doctorCinga ,un neisprvit ,care mi-a nenorocit urechea .M-a operat pentru timpano plastie cand aveam otita cronica si mi-a distrus nervul auditiv.Medicii de la Panduri sunt mai buni ,dar n-au avut ce sa-mi mai faca.
    E foarte greu sa gasesti un medic priceput si de incredere!Majoritatea intra in rutina ,in superficialitate nu le pasa de suferinta pacientilor!

    Raspunde
  27. bunduchi 4 Jan 2012 @ 06:03

    de clinica Urechi nu spune nimeni nimic. Am fost trimis acolo pentru un CT de inalta rezolutie si un control la Dr David. Va rog sa-mi spuneti ce experienta ati avut la aceasta clinica.

    Raspunde
  28. gaby 1 Feb 2012 @ 13:08

    Buna la toti pacienti care au trecut pe la panduri (sp) am un tiuiit in urechea dreapta stiti cumva daca asfel de boala se trateaza la acest sp..va rog din tot sufletu sami spuneti daca sa tratat cineva de aceasta boala numita tinitus sau acufene si apropo de acel lesin la scoaterea dopului dintr_o ureche e mai mult autosugestie deoarece exista o intrebare pusa de doctor inainte produceri de scoatere a dopului daca aveti vreo boala cum ar fi cea cardiaca sau emotivi sau multe altele care poate genera o astfel de problema deci concluzia e sa nu va temeti deoare seama mult cu o saritura intrun bazin de strand binenteles acea saritura cu capul inainte si picioarele in echer la 90 de grade va spun asta findca eu la incepu am crezut ca am prblema de mai sus mentionata si mam dus la o policlinica privata si la inceput mia pus intrebarea aceia ca as putea sa lesin dar nu mam speriat si asta conteaza cel mai mult doctora crezind ca acel tiuit se provenea de la vreu dop din nefericire nu a fost asa. Va multumesc si astept raspunsul D_voastra Multa sanatate la toata lumea.

    Raspunde
  29. daniela 1 May 2012 @ 20:49

    am un tiuit la urechea stanga.am fost la mai multi medici.de la niciunul nu am primit un diagnostic clar,va rog sa imi dati un sfat mersi

    Raspunde
  30. liviu55 2 May 2012 @ 05:42

    Incearca la dna.dr Adina Popescu si vei fi rezolvata.

    Raspunde
  31. Carmen 17 May 2012 @ 21:51

    Zic si eu ceva despre lasatul de fumat.SE POATE!!!!! Eu m-am lasat de doua luni si parca n-am fumat niciodata. Mi-a fost descoperit un polip pe coarda vocala. Inca nu l-am operat, dar urmeaza. Intre timp am realizat asta: m-am lasat de fumat. In afara de frica de un posibil cancer in gat daca mai continui, m-a ajutat mult o carte scrisa de Allen Carr: “Metoda usoara de a te lasa de fumat”. M-am lasat in timp ce o citeam. Mai aveam cateva pagini, dar nu am mai simtit nevoia sa fumez, a fost asa… pur si simplu. Credeti-ma, functioneaza. Fumam de la 18 ani si acum am 54 si ajunsesem la 20 pe zi, iar acum ma simt de parca n-am fumat in viata mea. Adica nu-i stiu gustul, nu mi-e pofta, nu-mi lipseste.

    Raspunde
  32. Moschino 26 Jun 2012 @ 23:23

    bunduchi
    Dr David de la Clinica Urechi este unul dintre cei mai buni specialisti ORL din tara. M-am operat la dansul cand eram in armata prin anul 2000, el fiind doctor la Spitalul Militar. Oparatia de timpanoplastie (miringoplastie) si deviatie de sept a decurs excelent. Este un doctor foarte bine informat, mereu participa la traininguri, conferinte si stagii de perfectionare in tari cu traditie in inovatii ORL.

    Raspunde
  33. Violeta 7 Jul 2012 @ 23:32

    Cat se sta in spital pentru o operatie de polipi sau sinusuri infundate si cam cat m-ar costa una din aceste operatii la Spitalul Panduri? Raspuns URGENT cine stie VA ROG FRUMOS ! :-) Va multumesc!

    Raspunde
  34. Dobrica Florentina 14 Jul 2012 @ 23:37

    Vreau sa ma operez de polipi nazali recomandati-mi un doctor si un spital bun.

    Raspunde
  35. Cristina 6 Aug 2012 @ 15:04

    Buna ziua! As dori sa stiu si eu pretul unei operatii de amigdale la d-na dr. Adina Popescu. Multumesc frumos!

    Raspunde
  36. Liviu Goghie 6 Aug 2012 @ 20:08

    Cristina esti jalnica.Nu se posteaza asemenea intrebari.

    Raspunde
  37. Cristina 7 Aug 2012 @ 11:15

    Imi cer scuze. Daca nu se posteaza asemenea intrebari as dori o adresa de e-mail pentru a discuta cu cineva care a facut acest gen de operatie. la d-na dr. Adina Popescu

    Raspunde
  38. Niki Sandu 13 Oct 2012 @ 03:03

    Buna seara,am si eu o intrebare in legatura cu Spitalul Coltea.
    Mama mea s-a operat de doua ori acolo la Dr. Barbulescu Mihai.
    Prima oara acum 4 ani si a doua oara acum un 1 si 7 luni.Luni vor sa o opereze din nou.
    E internata si asteapta maine rezultatele la analize.Cit de buni sint doctorii de acolo??
    Multumesc pentru un raspuns
    Niki

    Raspunde
  39. danabibi 18 Dec 2012 @ 19:44

    buna ziua! vreau si eu o parere despre dna dr serban simona de la spitalul panduri daca stie cineva.Ne-a trimis un doctor de la galati la ea ca este buna. Noi vrem sa venim cu fetita care are 1 an si o luna pentru ca am fost la un doctor la iasi si ni sa spus ca are o hipoacuzie neurosenzoriala forma usoara la urechea stanga, si ni sa recomandat sa-i protezam acea ureche, si vrem sa mai cerem o parere.Multumesc

    Raspunde
  40. army 1 Jan 2013 @ 19:56

    La multi ani!
    As dori sa va intreb cum este operatie de deviatie de sept, cat dureaza si care ar fi consecintele(am auzit ca dupa operatie 1-2 zile trebuie sa stai cu tampoane in nas) si cam cat ar costa aceasta operatia.

    Raspunde
  41. liviu55 4 Jan 2013 @ 09:20

    army si daca te tai la un deget stai o saptamana cu un pansament.Faptul ca stai cu niste mese in cavitatea nazala 2 zile nu-i nici o nenorocire.Consecintele nu pot fi decat benefice.Vezi saiturile de specialitate.In legatura cu pretul operatiei fii mai explicit: 1.in ce tara vrei sa faci operatia caci in functie de tara pretul variaza; 2.in ce sistem vrei sa te operezi,cel privat sau cel de stat.Dupa ce te-ai hotarat posteaza si daca voi putea te voi ajuta cu un sfat.

    Raspunde
  42. army 4 Jan 2013 @ 18:11

    Ai dreptate!..dar una e sa stai pansat la un deget si alta e sa stai cu mesele acele …si sa respiri pe gura! Insa cred k merita acest sacrificiu!
    As dori sa ma operez in Romania, la Institutul de Fonoaudiologie si Ch. Fct. O.R.L. Prof. Dr. Dorin Hociota….dar nu stiu pe cui sa ma las!
    Am auzit numai de bn despre d-na dr.Adina Popescu, d-na dr.Alina Bacalbasa, dl. dr. Ilie Dumitru. Pe cine mi-ai recomanda? poti sa-mi lasi un id sa vb mai multe

    Raspunde
  43. liviu55 6 Jan 2013 @ 21:28

    Nu stiu nimic despre Dna.doctor Bacalbasa si nici despre Dl.doctorDumitru dar pot spune despre Dna.doctor Popescu A.pot spune multe lucruri si toate numai de bine.I-am fost pacient in mai multe randuri.Polipi,deviatie de sept si cu probleme cand la o ureche cand la cealalta.Acum sunt rezolvat si nu mai am nici o problema.Pentru acest fapt pot sa ti-o recomand cu caldura.Posibil si ceilalti doi doctori sa fie la fel de buni sau chiar mai buni dar precum ti-am spus nu-i cunosc absolut deloc.Mai departe decizia-ti apartine in totalitate.Considerand ca ti-am spus suficient de mult pentru a-ti face o idee nu i-ti las id.-ul. Multa bafta si sanatate.

    Raspunde
  44. army 7 Jan 2013 @ 21:58

    Multumesc pentru informatiile oferite.
    insa de ce nu vrei sa-mi lasi adresa ta de email sau un id cv?

    Raspunde
  45. Yasmin 6 Feb 2013 @ 23:41

    Buna
    Eu am fost la colțea acum 5 zile,era DNA dr.Tomescu Lia la urgență aveam dureri teribile pentru ca in aceasi Zii mă intorsesem din călătorie cu avionul si îmi a pocnit ceva in ureche in avion si dansa a început sa tipe ca a obosit si a tipat la mine când sa linistit mă văzut si îmi a dat multe multe medicamente si mă trimis la audionova si poi miane tre sa merg din nou la ea si mă intereseAza sa știu dacă e doctora buna ??

    Raspunde
  46. criserb 7 Feb 2013 @ 01:08

    @Yasmin – cand o sa inveti sa vorbesti romaneste poate o sa-ti raspunda cineva, pana atunci insa, slabe sanse.

    Raspunde
  47. Marius 18 Jun 2013 @ 10:32

    Ptr. Criserb….
    Esti destul de magar sa-i spui lui Yasmin ca nu primeste raspuns pana nu invata sa vorbeasca romaneste, atata vreme cat este clar ca este straina. Pentru un strain este mare lucru ca stie sa scrie si atat.

    Sunt destul de multi romani care fac greseli si mai grosolane…

    Raspunde
  48. criserb 18 Jun 2013 @ 10:47

    @Marius – nu m-am gandit o clipa ca exista posibilitatea sa fie de alta nationalitate. Ai dreptate si in acest caz imi cer scuze.

    Raspunde
  49. yasmin 10 Nov 2013 @ 00:44

    @marius multumesc mult si imi pare rau ca nu prea am stiut sa scriu in ziua acea am avut dureri mari de cap si nu prea m-am concentrat la scris

    @criserb nu-i nici o problema si da eu sunt araboaica din siria si nici nu am facut scoala romaneasca si de asta nu prea scriu bine am invatat sa scriu de la reclame si de la citit atat!!
    oricum nici nu mai imi trebuie raspuns
    acum am intrat eu la medicina ca sa ii arat oamenilor ca nu toti doctori sunt aceasi
    mersi mult

    Raspunde
  50. chirosca petronela 28 May 2014 @ 05:55

    Ciao.cu siringa di apa mai mult decat calda .functionraza,e perfecta ptr cine are dopuri de murdarie si multa rabdare.

    Raspunde
  51. Cristi 4 Jun 2014 @ 17:04

    @Yasmin – si eu am fost la dr tomescu la coltea si ma nenorocit (toti medici de la coltea vor numai spaga,plus infirmiere ,asistente …nici nu se uita la tine daca nu dai ceva ),,,, :( acum vreau sa o caut pe dna doctor adina popescu de la panduri sa merg maine la dansa !stie cineva la ce ora o pot gasi pentru o consultatie ?Multumesc

    Raspunde
  52. florin 18 Jun 2014 @ 03:11

    @mariana – iti recomand pe dr anghel elena e foarte calda cu cei mici la spitalul panduri

    Raspunde
  53. florin 18 Jun 2014 @ 03:15

    Va recomand la toti indiferent de problema care o aveti spitalul panduri dr anghel elena am fost pacientul ei

    Raspunde
  54. dan 11 Jul 2014 @ 16:49

    @criss –
    @Carmen – Draga Carmen am trecut si eu prin acelesi emotii ca si tine mergi la spitalul de O:R:L dr d Hociota si ia legatura cu Dr Ilie Dumitru doctor in Medicina un adevarat profesionist am fost pacientul dansului si ma operat de aceasi problema pe care o ai si tu!nu ai de ce sa te temi!!nu am simtit absolut nimic mi-au facut anestezie Generala si m-am trezit operat in salon fara dureri!!!!chiar mi-am pus intrebarea daca ma operasera!!la 3 ore dupa operatia am mancat fara probleme parca nici nu fusesem operat!!mergi fara frica sant adevarati profesionisti!!!!!

    Raspunde
  55. dan 11 Jul 2014 @ 16:50

    – Draga Carmen am trecut si eu prin acelesi emotii ca si tine mergi la spitalul de O:R:L dr d Hociota si ia legatura cu Dr Ilie Dumitru doctor in Medicina un adevarat profesionist am fost pacientul dansului si ma operat de aceasi problema pe care o ai si tu!nu ai de ce sa te temi!!nu am simtit absolut nimic mi-au facut anestezie Generala si m-am trezit operat in salon fara dureri!!!!chiar mi-am pus intrebarea daca ma operasera!!la 3 ore dupa operatia am mancat fara probleme parca nici nu fusesem operat!!mergi fara frica sant adevarati profesionisti!!!!!

    Raspunde
  56. Cristine 11 Jun 2015 @ 18:24

    URGENT!
    Va rog frumos imi poate spune cineva unde se poate gasi d-na dr. Anghel Elena la Panduri? Am fost recent diagnosticata cu mastoidita de o rezidenta dar as dori si o a doua parere…..

    Raspunde
  57. Veni 29 Jun 2015 @ 19:57

    @Cristine – la spitalul Panduri ORL etajul 5, sau la cabinetul particular. Saptamana asta mai este disponibila, apoi pleaca in concediu pt doua saptamani.

    Raspunde
  58. ana 25 Oct 2015 @ 16:46

    Eu m-am operat la domnul dr Ionita Cristian de la spitalul Panduri de polipoza nazala si sinuzita si am fost foarte multumita.

    Raspunde
  59. Ioana 22 Oct 2016 @ 23:53

    Buna, ma poate ajuta cineva cu informații despre dr Nicu Ovidiu de la spitalul Coltea? Urmeaza sa ma operez la amigdale si as dori niste păreri înainte. Multumesc

    Raspunde
  60. Monica 12 Sep 2017 @ 11:02

    Buna ziua, urmeaza sa merg la Clinica urechii cu baietelul meu la dna dr Mihaela Popovici. Baiatul nu mai poate respira din cauza cornetelor . M-ar ajuta sa aflu si alte pareri daca ati avut astfel de interventii la dansa sau in alta parte cum ati ales radiofrecventa sau coblatie? Multumesc anticipat.

    Raspunde
  61. Dumitru 27 Feb 2019 @ 09:09

    Caut cel mai bun doctor pentru urechi clapauge si mari, penyru o fetita. Astept sfatul celora care au avut asa ceva. Multumesc anticipat.

    Raspunde
  62. Mirela 16 Nov 2019 @ 10:30

    Bună ziua. Îmi poate spune și mie cineva dacă secția de orl de la panduri este non stop. Sau după ora 9 seara dacă m ai găsesc pe cineva. Aceiași problema dop de ceara în ureche. Mulțumesc

    Raspunde
  63. T.Nicol 7 Dec 2020 @ 06:32

    În luna iunie am amețit ușor,am stat 10 min.pe pat și mi-am revenit. După acest episod nu știu la cât timp,m-am trezit cu țiuituri în urechi. Niste zgomote subțiri în valuri. Am mers la Polimed,mi-a recom Audiograma, este.bună auz perfect. Mi-a prescris Bilobil.Am luat 3 luni și când am vrut să merg la control, doctorul nu mai lucra acolo. Am mers la pol.11iunie,Iarăși Audiograma, perfectă, tratament cu:ibuprofen, TANAKAN, ComplexB.,luate cam 2 luni și nici o ameliorare.. Parcă totul s-a mutat la urechea stângă care uneori pare inundată și fâșâie apoi revine țiuitul continuu.. Am mers la control după o lună și doctora a fost indignată că nu am rabdare și vreau vindecarea și să continui tratam.și să iau în continuare TANAKAN și B complex.și mai vedem. Am citit aici despre spitalul de la Panduri, si vreau sa merg urgent dacă nu o fi prea târziu. . Iau trimitere de la medicul.fam.si unde mă adresez la Panduri?. Ce medic îmi recomandați?Multumesc pentru recomandare.

    Raspunde
  64. Ciucă Laurentia 9 Jan 2021 @ 20:53

    @Mirela – Bună, ai idee daca la spitalul Orl Panduri iti trebuie trimitere de la medicul de familie?

    Raspunde
  65. Alina 10 Apr 2021 @ 11:15

    @irina – bună ziua!Se poate sa îmi o adresa de e mail sau un cont de fb sa va întreb ceva .Urmează sa ma operez la dna Dr Adina Popescu și as avea câteva întrebări

    Raspunde
  66. radu 18 May 2021 @ 18:13

    In topul medicilor aroganți, indiferenți, cu o lipsă crasă de bun simț și cu lipsa totala de empatie se afla doctorita Șerban. Sa te ferească Dumnezeu să ai implant cohlear și să ajungi sa ai de-a face cu ea. Da răspunsuri în scârbă, incomplete (de parcă tu întrebi că sa te afli in treabă), iar daca încerci să iei legătura cu ea la telefon, mai bine uiți. E unul din medicii care nu au ce căuta acolo. Iar, din câte știu, spitalul ORL panduri nu e privat. Deci, noi plătim asigurările de sănătate că sa fim bătaie de joc pe banii noștri.

    Raspunde
  67. Florentina 16 Aug 2023 @ 13:37

    Va rog mult să-mi raspundeti o cunoaște cineva pe dr.Simona Serban de la Panduri? Sunt la dansa pe o lista infinita și nu pot ajunge mai repede. Are cineva un contact?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)