Sari la conținut

Sanador

Povestea cu urechea a continuat si sambata cand trebuia sa ajung la acelasi spital de ORL de pe Panduri.

Am ajuns acolo dar doctorita nu era de gasit. Mi s-a zis sa o astept ca o sa vina. Am astaptat cca. 3 ore dupa care m-am plictist, m-am enervat si in plus trebuia sa fiu intr-un alt loc unde aveam o programare. Asa ca am plecat, convins din nou daca mai era nevoie de "calitatea" serviciilor medicale intr-un spital de stat.

In cele din urma, fiind cu o mesa in ureche, trebuia sa ajung la un doctor sa mi-o scoata, nu de alta dar imi imaginam eu ca nu ai voie sa stai cu ea prea mult acolo.

Dana avea o programare la Sanador tot la ORL dar ea cu alte probleme. M-am dus si eu, m-am programat pe loc si m-am bagat in fatza Danei :D

Aici am dat de dr. Balta Sin-Dan, un medic experimentat si care m-a impresionat placut. Asa mi se intampla de fiecare data cand ma duc la o clinica privata si totusi mai incerc din cand in cand si la stat, oare de ce?

Doctorul Balta mi-a explicat ce am, dar explicat in asa maniera incat sa inteleg tot ce trebuia sa inteleg, mi-a aratat pe o plansa cum arata urechea, partile ei componete si locurile in care am eu problema. Apoi i-am mai pus eu n intrebari pentru ca asa sunt eu, nu ma las pana nu stiu tot :) si pana la urma am fost foarte multumit.

urechea

Doctorul a fost un om finut, nu a vrut sa zica nimic rau de ceea ce imi facuse doamna de la spitalul de ORL, ba chiar a incercat sa scuze intamplarea de acolo sugerand ca doctoritza probabil nu avea o experienta prea bogata… ma rog… nu vreau sa zic nici eu nimic rau… pana la urma aproape ca am scapat de problema, acum trebuie sa fac un tratament si problema se rezolva de la sine…

Ca o concluzie… fara sa mai zic nimic rau de spitalele de stat :D doar precizez ca pe viitor n-am sa le mai trec pragul, m-am convins pentru a mia oara ca nu merita… trist… dar asta e…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Ghiocel07 19 May 2008 @ 17:45

    Si oare de ce platim atatea dari la STAT ? Este o intrebare pe care mi-o pun de multi ani si nu am primit nici un raspuns. Probabil ca altii sa beneficieze de ei, se pare ca noi, nu. %-(

    Raspunde
  2. Lucian 15 Oct 2008 @ 08:40

    In spitale de obicei e bine sa nu ajungi decat cand esti fortuit (urgenta). In rest exista poiclinici si cabinete private iar majoritatea doctorilor au contracte cu CASMB. Asta inseamna ca nu-ti iau bani si consultatiile sau micile interventii sunt asigurate prin sistemul de sanatate daca ai si trimitere de la medicul de familie-asta ar fi teoretic :)
    In practica s-ar putea sa dati de medici fomisti care sa incerce sa mai faca si ei un ciubuc (veteranii sistemului de la stat) Astfel cel mai bine e sa apelati la un medic care nu a depasit varsta de 45 de ani. E mai sigur (nu-i tremura mainile ;) si nu e nici asa “plictisit” de pacienti enervanti :d:d

    Raspunde
  3. REYNGER 28 Apr 2010 @ 20:58

    cei care depasesc varsta de 40 de ani sa se gandeasca ca mor si gata.cu traiul

    Raspunde
  4. nicoleta raducu 3 Jun 2010 @ 08:10

    Subscriu si eu in favoarea acestui OM SI MEDIC DEOSEBIT,Dr Balta Dan ,un medic dedicat si cum rar mi-a fost dat sa intilnesc.
    Si noi l-am reintilnit pe Domnul Doctor tot la o clinica privata,la Medlife Unirii dupa o experienta la Budimex cu fetita noastra unde ajunsi la urgenta ca o durea tare urechiusa,am primit asigurari de la o Doamna Doctor pe care am asteptat-o mai bine de un ceas ca nu are nimic fetita sa mergem linistiti acasa.Noroc cu Domnul Doctor care in dimineata zilei urmatoare ne-a consultat fetita si ne-a explicat exact ce otita bilaterala de toata frumusetea avea fetita si evident ca ne-a pus pe picioare in citeva zile.
    jOS PALARIA PENTRU MEDICUL ORL DAN BALTA SENI!!! ^:)^

    Raspunde
  5. nicoleta raducu 3 Jun 2010 @ 08:11

    @};-

    Raspunde
  6. criserb 3 Jun 2010 @ 10:46

    Ma bucur ca am avut dreptate atunci cand l-am recomandat pe doctorul Balta si eu am fost foarte multumit de el. Un medic asa cum ar trebui sa fie orice medic. Din pacate sunt rari acesti oameni :(

    Raspunde
  7. virgil 4 Feb 2012 @ 22:08

    am nevoie de o operatie pentru eliminarea sforaitului
    daca se face asa ceva astept contact pe email

    Raspunde
  8. cristian 6 Apr 2015 @ 09:18

    nu sunt deloc de acord cu ceea ce se scrie mai sus
    balta dan seni nu a fost capabil sa vada o amarata de sinuzita acuta pe cand o domnisoara doctor rezidenta de la panduri a a vazut-o imediat plus ca mai aveam si o otita seroasa bilaterala
    intradevar se asteapta la panduri dar va rog nu spuneti neadevaruri despre oamenii de acolo
    am rezplvat si sinuzita si otita in aproape 3 zile (tratamentul pt sinuzita cu antibiotic 7 zile)
    dar drenajul urechilor s-a facut intr-o zi dupa ce copila mi-a pus mese si mi-a aspirat sinusurile
    intrebatii pe cei de la privat de ce in caz de urgente va pun sa sunati la 112
    nu iua apararea ce;or de la stat dar trebuie sa intelegeti ca cel putin la panduri stiu ce fac
    eu am probat asta de 2 ori

    Raspunde
  9. criserb 6 Apr 2015 @ 10:43

    @cristian – nu tre’ să fii de acord, ideea este că la mine așa a fost. Că la tine a fost altfel și ai dat la Panduri de o persoană care a știut să rezolve problema, e altă poveste. Mă bucur că tu ai avut parte de o persoană competentă care să facă meseria cu suflet.

    Raspunde
  10. Teodor T. 11 May 2015 @ 10:15

    Am fost de curand la doctorul Balta Dan la Medlife, pentru o consultatie si examen ORL complet, la un pret piperat si impresia este devastatoare. Lipsa totala de profesionalism si interes fata de pacient. A fost doar un monolog inutil si departe de obiect iar eu eram doar un accesoriu in actul medical. Dezamagit profund si de dr. Balta si de sistemul medical privat….

    Raspunde
  11. criserb 11 May 2015 @ 10:21

    @Teodor T. – îmi pare rău să aud asta. Când am fost eu omul a fost ok, se pare că timpul l-a schimbat. Au trecut 6 ani de când am scris eu acest articol…

    Merci mult de comentatriu, este bine de știut pe viitor, să-l evităm dacă nu mai este ok.

    Raspunde
  12. Teodor T. 1 Jun 2015 @ 06:57

    Nu trebuie evitat si nu cred ca aste este o solutie. Probabil ca dumnealui are o foarte mare experienta medicala si vechime in domeniu. Cred ca de asta si asteptarile mele au fost poate prea mari pentru ca eu am mers la control ca la pomul laudat si in conditiile astea dezamagirea poate fi mai mare. Totusi pot reprosa o legatura slaba cu pacientul si interesul scazut fata de istoricul bolii si asta in conditiile cand mergi la o consultatie cu plata, nu la un control gratuit. Nu contest experienta medicala si pregatirea vasta in domeniul ORL si cei cu probleme ar trebui sa incerce sa beneficieze de ele.

    Raspunde
  13. Maria 16 Sep 2015 @ 20:11

    La foarte multe persoane l-am recomandat pe dl doctor, stiam ca este un om deosebit dar ca medic nu stiam prea multe. . Dupa 15 ani de cand il stiam am ajuns sa zic asa pe mana dansului. In doua cuvinte : Jos palaria! Mai rar asa om. Rabdare, profesionalism , daruire. Doamne ajuta.

    Raspunde
  14. Gagiu Mariana 7 Dec 2016 @ 21:25

    @nicoleta raducu – Intadevar ,domnul doctor Balta este Minunat!Foarte bun specialist si sincer,m-a impresionat cum nimeni pina acum nu a facut-o ! Medic de exceptie,,,RECOMAND!

    Raspunde
  15. Flor 24 Apr 2018 @ 23:29

    Am fost de curand la dumnealui dupa o referinta buna. Am intrat, i-am spus ca am ceva pe amigdala, mi-a vorbit 5-10 minute fara a se uita la amigdala, ca sunt resturi de mancare si ce sa mananc sa-mi schimb PH salivei. Dupa ce m-a pus pe scaun si s-a uitat de fapt inauntru, a zis ca e chist. A urmat apoi un monolog despre cum sa ma operez sa scot amigdalele. Nu contest profesionalismul dumnealui dar, sa pui un diagnostic dinainte sa te uiti si apoi sa zici ca de fapt e altceva, mi se pare un pic ciudat, lasand la o parte ca o consultatie e 220 lei totusi.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)