Sari la conținut

Am impodobit bradul

Img02411

Anul asta am impodobit bradul mai devreme ca niciodata. Nu prea ne place asta, dar am zis ca anul asta trebuie sa ii facem timp lui Mos Craciun sa vina mai repede. Sa aiba si Mosul timp, ca stiu ca este foarte ocupat si in ultimii ani cu greu a mai ajuns si la noi :)

Pentru ca ne-am obisnuit sa-l impodobim cu prietenii asa am facut si anul acesta, si probabil la anul o sa facem la fel. Acum il impodobim la noi, maine la altii, poimaine la altii si tot asa. Am avut ani in care am reusit sa impodobim 3-4 brazi in aceeasi zi.

Dupa cum vedeti am preferat sa-l impodobim intr-o singura culoare, asa o facem de ani de zile, dar la anul o sa schimbam, deja ne-am prea obisnuit cu acest decor si cred ca este cazul sa mai alternam. Nu stiu daca o sa-l facem multicolor, probabil ca nu, dar trebuie neaparat sa inlocuim albul, ca prea l-am facut asa.

Ca sa vedeti cum decurge la noi aceasta operatiune de impodobire a bradului am facut si un mic timelapse. Sper sa va placa ceea ce a iesit, chiar m-am chinuit putin cu realizarea lui. Bine, nu este o filozofie, dar de cand n-am mai facut unul am cam uitat.

Voi v-ati pregatit pentru sosirea lui Mos Craciun, are unde sa va lase cadourile?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Perle 15 Dec 2013 @ 16:59

    Foarte frumos !
    Sarbatori fericite .

    Intrasem la tine pe blog de pe blogul mamei tale-culinar ( pe care nu l-am mai putut accesa din pacate in ultima vreme, l-a desfiintat cumva? ).
    Eu nu impodobesc brad dar imi place mult sa vad la altii si in oras brazii si luminitele.

    Faptul ca il impodobiti impreuna cu prietenii este un lucru foarte frumos.

    Raspunde
  2. criserb 15 Dec 2013 @ 23:47

    @Perle – Multumesc frumos. Blogul mamei, retetelemamei.ro merge, cel putin la mine. Am schimbat eu serverul si este posibil sa dureze propagarea “raspandirii” pana la tine. Este de la caz la caz, de la provider la provider, la unii merge mai repede, la altii mai greu. La mine acum merge, nici la mine nu a mers o vreme… dar pana la urma si-a revenit. O sa-si revina si la tine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)