Sari la conținut

De unde luam bradul de Craciun

1387031647105Am fost aseara sa iau brad. Nu am cautat foarte mult pentru ca aveam un timp limitat. Trebuia sa ajung intr-un anumit loc si deh, aveam doar juma de ora la dispozitie. Am intrebat pe facebook si am ales varianta cea mai aproape de mine.

La Baumax am ajuns si de acolo am luat. Aveau de la brazi in ghiveci pana la brazi taiati de tot felul de dimensiuni. Cum nu sunt adeptul bradului in ghiveci (nu am unde sa il tin tot anul, si nici nu vreau asta), am ales un brad normal, taiat.

Si aici posibilitatile erau multe, de la 50 lei pana pe la 300 lei. Nu cautam un brad prea inalt, noua ne place mai micut, si pana la urma am ajuns la un brad de 160 cm la 215 lei.

Bun, deci asa era la Baumax, voi de unde v-ati luat brazii, sau ce fel de brazi va doriti? De plastic, la ghiveci, sau calasicul… taiat?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Paul 15 Dec 2013 @ 02:50

    Practic, stai cu mortul in casa :)
    “Mi-am luat un brad in ghiveci de la Baumax” era un titlu mult mai inspirat si mai in spiritul vremurilor actuale.

    Raspunde
  2. criserb 15 Dec 2013 @ 03:31

    @Paul – da, asa sunt eu, mai conservator :)

    Imi imaginez ca daca imi luam unul in ghiveci era mai bine, dar ce faceam cu el tot restul anului? Sau poate te gandeai la unul de plastic… neah, asa ceva nu o sa-mi iau prea curand.

    Raspunde
  3. Simina 15 Dec 2013 @ 22:09

    Eu prefer un brad artificial. Acum vreo 10 ani a cumparat mama un brad artificial si ne e mai mare dragul sa-l impodobim an de an, fara ace cazute pe parchet si fara sa tai copaci… Imi e mult prea mila de brazii naturali taiati, chiar daca au fost crescuti pentru a fi vanduti legal… Nu zic ca nu mi-e dor de mirosul de brad in ajun de Craciun, dar cred ca e mai ok asa, cu bradut artificial.

    Raspunde
  4. Mihai 17 Dec 2013 @ 10:22

    Mergeti la Bricostore! Brad ca cel luat de tine costa fix 80 de lei. (am luat eu acum 3 zile)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)