Sari la conținut

Am inceput sa beau ceaiuri

fierbator-apa

De ceva vreme m-am cam saturat de sucuri si alte chestii si am trecut pe ceaiuri. Am incercat toate sucurile din lume si pentru moment am ajuns la saturatie.

Asa ca, am descoperit prin casa fierbatorul asta de apa, ce l-am primit de la mama cu ceva timp in urma. L-am scos din cuite, l-am bagat in priza si vreau sa spun ca sunt foarte incantat de el.

Pui apa in el si apesi pe buton. In maxim 2 minute, (cred ca as putea sa zic 1,5 minute) apa fierbe.

Eu o torn in cana in care, in prealabil mi-am pus niste ceai, dar se poate sa pui ceaiul direct in recipent si atunci e mai simplu. Faci 1,5l si ai o vreme ce sa bei.

Se poate pune in el si ceai d’ala varsat si pliculete de ceai, fiecare ce are pe acasa. Eu prefer totusi sa nu pun ceaiul direct in el pentru ca imi e lene sa-l spal de fiecare data. Nu c-ar dura mult, dar daca pot sa nu o fac, de ce sa ma complic?

Nu beau un ceai anume, imi fac ce gasesc la indemana prin casa, dar sunt multumit. E mai ok decat sucul si in plus pot sa-mi fac la orice ora. Nu prea raman in pana de cai ca am o gramada.

Sau cand nu am apa plata prin casa, tot asa, imi fac un ceai.

Trebuie sa recunosc ca fara ajutorul fierbatorului mi-ar fi mai lene, nu cred ca as avea rabdare sa-mi fac cate un ceai pe aragaz. Ala dureaza si na, in general cand imi e sete vreau sa beau cat mai repede, nu dupa 10 minute.

Va recomand si voua un astfel de fierbator, e bun la casa omului.

P.S. Se poate face si vin fiert in el, am facut de cateva ori, dar… dureaza mai mult spalatul ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. mircea 14 Dec 2011 @ 02:21

    e chiar bun, daca iti mai aduci aminte cat a fost santier la tine era unu la datorie:) dar facea cafea :)

    Raspunde
  2. Ionut Puiu 14 Dec 2011 @ 10:11
    Raspunde
  3. tigara electronica 14 Dec 2011 @ 10:44

    Tea is liquid wisdom.

    Raspunde
  4. Iulian 14 Dec 2011 @ 11:01

    N-am Philips (cred ca doar fierbatorul de apa nu e Philips la mine in casa) e doar un noname de prin Carrefour la 30 de ron, si face toti banii din lume. Ceai cald dimineata inainte de servici in 2 minute. Hai noroc!

    Raspunde
  5. AndreaS 14 Dec 2011 @ 14:50

    @ Cristi daca faci ceai verde…nu iti recomand sa-l fierbi;) ceaiul verde trebuie doar acoperit cu apa fierbinte la cel mult 80 de grade…

    Raspunde
  6. criserb 14 Dec 2011 @ 16:43

    @Iulian – banuiesc ca e bun orice model. Nu tre’ sa fie Philips, d’asta am eu. Cat poate sa fie altul de diferit, doar incalzeste apa, nu face mare smecherie.

    @AndeaS – am retinut, dar why? care e treaba cu fierbearea ceaiului verde?

    Raspunde
  7. Oana 14 Dec 2011 @ 16:51

    Am si eu unul similar, no name din Kaufland. Am dat pe el 40 de lei, exact pe principiul ca “doar incalzeste apa, nu face mare smecherie”. Si e perfect. In afara de ceai, poti sa-l folosesti si la gatit, sa fierbi mai repede apa cand faci spaghete sau cremvursti sau supa.

    Raspunde
  8. criserb 14 Dec 2011 @ 17:09

    Da, nu face mare lucru. In momentul in care mi-l doream am tinut in mod special sa nu aiba cablu, sa nu ma impiedic prea mult de el. Era singura conditie :)

    Raspunde
  9. ama 14 Dec 2011 @ 21:30

    @ Ionut Puiu: Super reducere!!!! :)))))))))))) Mai e si stoc limitat!!!!

    Raspunde
  10. Dorothea 17 Dec 2011 @ 20:55

    Acum că ai descoperit ceaiurile, nu ţi-ar plăcea să încerci şi câteva sortimente mai selecte? Dacă vrei, îţi trimitem cu bucurie un mic cadou de Crăciun conţinând ceaiuri din viitorul nostru magazin. :-)

    Raspunde
  11. criserb 18 Dec 2011 @ 02:52

    @Dorothea – mi-ar face placere. Nu sunt eu un expert in ceaiuri dar poate ma atrage ceva nou ;)

    Raspunde
  12. Dorothea 18 Dec 2011 @ 17:09

    @criserb Nu trebuie să fii expert în ceva anume, oricine poate savura un ceai. :-) Revin săptămâna viitoare cu un mail şi stabilim cum îl trimitem pe moş în vizită.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)