Sari la conținut

Am participat la flashmob-ul Ajutam Romania sa zambeasca

Priviti cu atentie filmuletul de mai jos si sa-mi spuneti daca ma vedeti :)

Dupa cum probabil ati aflat, acum vreo 10 zile am fost la metrou si i-am vazut pe cei de la Colgate cum scoteau cate un zambet de la  trecatori.  A fost frumos, ne-am simtit bine si am facut cateva poze.

Pana acum n-am mai fost la un flashmob, nu imi imaginam exact cum se organizeaza. Privirea oamenilor care sunt in treacat pe acolo si vad ceea ce se intampla este de exceptie. La inceput se uita ciudat, intorc putin privirea, apoi se opresc, se uita si incep sa inteleaga. Unii danseaza, altii fac poze, altii filmeaza cu telefonul mobil.

Dar la sfarsit toti aplauda, fara exceptie.

Iar pentru ca ei aplauda minute in sir, cei care au realizat momentul sunt fericiti, sunt fericiti ca prin momentul lor au schimbat, atat cat au putut, viata monotona a omului care se intorcea spre casa, obosit dupa o zi de munca.

Nu uitati, pe langa zambetele pe care le-a oferit la metrou, Colgate doneaza un produs catre Crucea Rosie Romania pentru fiecare poza uploadata in aplicatia “Ajutam Romania sa zambeasca“, pentru fiecare like sau share dat aplicatiei dar si pentru fiecare share dat filmuletului de mai sus.

Nu e greu, hai sa ajutam cu adevarat Romania sa zambeasca!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Erika 25 Sep 2012 @ 18:46

    Eu nu te-am vazut…eu te cunosc numai de pe net…cei care te cunosc mai bine poate te-au observat.Ar fi frumos daca s-ar face si in alte orase.

    Raspunde
  2. garetbora 26 Sep 2012 @ 15:21

    n-am reusit sa te vad… la ce minut apari in clip ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)