Sari la conținut

Zambeste si Colgate doneaza pentru tine

ajutam-romania-sa-zambeasca

Colgate-Palmolive sarbatoreste anul acesta 20 de ani pe piata din Romania, prin urmare s-au gandit sa vina cu o initiativa foarte frumoasa – un parteneriat intre Colgate ei si Crucea Rosie, o campanie intitulata Ajutam Romania sa zambeasca, prin intermediul careia doresc sa doneze, cu ajutorul vostru, 100.000 de produse catre Crucea Rosie Romana.

Am spun ca prin intermediul vostru, pentru ca si voi toti sunteti implicati in aceasta campanie. Astfel, pentru fiecare consumator care se inscrie in campanie, Colgate ofera un zambet pentru Crucea Rosie. Un zambet = un produs :)

Puteti sa va implicati si voi, asa cum am facut eu, si deja multi altii, uploadand o poza cu zambetul vostru in aplicatia pregatita pe facebook de catre cei de la Colgate. Voi urcati o poza acolo, iar ei doneaza un produs pentru Crucea Rosie Romana.

Nu e greu, e o campanie in care ar trebui sa ne implicam cu totii, sa punem o poza pe net nu ne ia mult timp, iar copiii care vor beneficiea de produsele donate, vor fi cu siguranta mai fericiti. So, cu un zambet putem oferi un alt zambet.

De asemenea orice like sau share dat aplicatiei, sau pozelor incarcate in aplicatie, se transforma intr-un produs pentru Crucea Rosie.

M-am implicat in aceasta campanie pentru ca este un gest foarte frumos facut de cei de la Colgate, iar in urma lui, o persoana fara prea multe posibilitati, o sa zambeasca.

In plus a fost si distractiv, mi-am facut niste poze si va las si pe voi sa radeti de mine :)

Img0045Img0055Img0076Img0080Img0100Img0107Img0131Img0142

Eu zic sa mi te alaturi, sa pui o poza pe aplicatia Ajutam Romania sa Zambeasca si cineva o sa fie fericit. Pana la urma nu ne costa nimic sa daruim “un zambet” si atunci de ce sa nu o facem. Hai sa fim mai buni!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Sabina 14 Sep 2012 @ 22:13

    Combinatia hanorac cu pantalon scurt si pupicul de pitzi sunt geniale! :)))

    Raspunde
  2. criserb 14 Sep 2012 @ 22:32

    @Sabina – o pitzipoanca sunt :P Dar sa nu-mi zici ca nu-ti plac culorile :D

    Raspunde
  3. Sabina 14 Sep 2012 @ 22:33

    Pai nu am zis nimic de culori ci de haine :)) Numai tu puteai face asta. Hai sa te vad in fata camerei mai des, poate te chem la un #headshotphoto

    Raspunde
  4. criserb 14 Sep 2012 @ 22:52

    @Sabina – eh, nu-i cazu, ma pozez singur :P Imi pun o oginda in fata si pot sa ma pup cat vreau eu :P

    Raspunde
  5. octavian 15 Sep 2012 @ 09:42

    m-am indragostit, nu de colgate, de tine :)

    Raspunde
  6. SIP 15 Sep 2012 @ 13:53

    Puteai sa mai pui o poza … 9 dadeau mai bine, crede-ma !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)