Sari la conținut

Prima mea sedinta foto in calitate de "pozar" pentru un scop umanitar

Probabil o parte din voi stiu deja povestea, dar mai este o parte care inca nu ati auzit-o asa ca o sa detaliez putin :)

Este vorba de campania celor de la Colgate care doneaza un produs catre Crucea Rosie Romana pentru fiecare poza upload-ata / like-uita / share-uita in aplicatia Ajutam Romania sa zambeasca. Cred ca este un gest foarte frumos in urma caruia mai multe persoane, fara prea mult noroc in viata, vor zambi, macar pentru o clipa.

Pentru ca suntem mai multi care am gasit aceasta campanie foarte frumoasa si demna de promovat, ne-am strans intr-un loc si ne-am apucat sa daruim zambete.

Cum lumea stia ca mai fac din cand in cand tot felul de experimente fotografice, am fost desemnat fototgraf. Uite asa s-a nimerit sa am prima sedinta foto realizata de mine :)

Pot sa spun ca am avut emotii, stiam ca nu sunt destul de bun pentru asa ceva, dar scopul pozelor m-a facut sa trec peste.

Ce-a iesit vedeti mai jos:

Adriana Rosoga (GH)Alex TunaruAlina Chelu (GH)Alina Popa (GH)Ana Trif (GH)Anca Marcu (GH)Andreea BurlacuDiana Bucuroiu (GH)Irina Roncea (GH)Laurentiu BuicaLivia Voicu (GH)Marius MatacheMiruna ManescuOana DumaPyuricRaluca ChirculescuRaluca DutaRaluca Mihaila (GH)RaluxaRoxana Diba (GH)Sabina CornovacStefana Prozan (GH)Theodora Stoica (GH)Valeriu Ispir (GH)Victor KapraVictor Rizescu

Cum stiu ca sunt si cativa fotografi care mai trec pe aici, orice sfat este bine venit. Orice critica la fel.

Apoi, daca vreti sa va alaturati si voi campaniei, v-as ramane recunoscator. Incarcati o poza cu voi in aplicatia de aici, si astfel ati donat un produs. Scopul este sa ajungem la 100.000 de produse donate. Hai, nu cred ca este prea greu. Multumesc ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Radu Balan 21 Sep 2012 @ 18:30

    Imi plac pozele, si campania e deosebita. GH stands for ….. ?

    Raspunde
  2. ama 22 Sep 2012 @ 17:08

    domnul din penultima poza si-a pierdut zambetul? :)

    Raspunde
  3. Denisa 25 Sep 2012 @ 04:00

    Cum adică ştiai că nu eşti bun? Hai, mă, Cristi!
    Doar pentru că până acum nu te-a plătit nimeni pentru fotografiile pe care le faci, nu înseamnă că nu eşti bun. Îţi garantez că dacă mâine s-ar închide firma la care lucrezi şi nu ai mai avea decât aparatul foto şi rate de plătit, ai face bani buni din fotografie.
    Io zic că eşti foarte bun, dar prea modest. Şi nu o zic pentru că te cunosc, ţi-am văzut pozele, am văzut cu câtă perseverenţă munceşti în domeniul ăsta şi… eşti bun, da?!

    Raspunde
  4. AnneMarie 25 Sep 2012 @ 16:05

    Chiar sunt foarte reusite pozele. Felicitari!
    Sabina se putea sa lipseasca ? :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)