Sari la conținut

Am recenzat

fara care scrie

Contrar asteptarilor (da, m-am inselat) nu a durat mult. Maxim 15 pentru mine si Dana. Nu mi-a cerut nici macar buletinul, ce sa mai vorbesc de CNP?

Nush ce e atata tam-tam cu recensamantul asta. Nu dureaza mult, nu te incurca cu nimic si nu e nici o intrebare la care nu poti sa raspunzi.

Dar na, asa ne place noua sa ne vaitam…

P.S. Ma gandeam sa declar ca sunt tigan, si asa ei nu cred ca o sa se declare :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Cezar 25 Oct 2011 @ 00:48

    Si la mine tot azi. A durat maxim 10 min, pentru 3 persoane. Chiar ca mult fass pentru nimic. Mi-a zis ca nu trebuie sa-i dau nici un CNP, ci doar data nasterii. La etnie m-a trecut roman fara sa ma intrebe apoi s-a uitat la mine si a zis: “Nu sunteti de alta etnie, nu?”. :) L-am intrebat cam de ce etnie par si mi-a zis ca nu stie, poate ca sunt ungur. :)) Si apropo de etnii, el parea putin tigan. :D

    Raspunde
  2. octavian 25 Oct 2011 @ 09:39

    Dragii mei, nu v-au cerut cnp pentru ca asa li s-a transmis sa faca dupa ce s-au revoltat romanii.
    Daca tineti minte ce s-a spus la tv chiar de reprezentatul lor, purtator de cuvant sau ce era, ziceau ca doar 4 intrebari nu sunt obligatorii.
    Bafta!

    Raspunde
  3. thaopets 25 Oct 2011 @ 10:48

    mie mi-a cerut CNP si ma intrebat religia.in 30 sec a si terminat :))))ft surprins am intrebat atat? a zis lasa ca completam noi :)))))))))))

    Raspunde
  4. un Prost 26 Oct 2011 @ 17:44

    Pe mine m-au chestionat prin telefon. Belea de tot. Si mi-au cerut si CNP. :-O

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)