Sari la conținut

Un discurs emotionant

Regele Mihai a venit in parlamentul Romaniei si a rostit de la tribuna aia niste cuvinte ce n-au fost rostite pana acum in prea minunatul nostru parlament.

Deputatii nostii in loc sa asculte si sa bage la cap s-au apucat sa faca poze cu telefoanele mobile. Deh, pe ei i-am votat…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Ghiocel07 25 Oct 2011 @ 14:35

    Ce sa mai zicem de presedinte, premier si patriarh……aveau ceva mai important de facut in cele 10 minute. Cata ignoranta, lipsa de bun simt si educatie!

    Raspunde
  2. dan 25 Oct 2011 @ 15:23

    In comparatie cu majestatea sa…la 27 martie, regele Petru, în vârstă de 17 ani, a fost proclamat major şi a participat la o lovitură de stat susţinută de britanici, care s-a opus Pactului Tripartit. Fugind din Iugoslavia a luptat ca pilot in RAF si NU A ABDICAT NICIODATĂ, Casa RegalĂ a Iugoslaviei nefiind niciodată abolită. La Conferinţa de Pace de la Paris (1946-1947), patrioţi adevaraţi au salvat Ardealul fără ca regele Mihai să mişte un deget. Pe 9 mai anul trecut, regele Mihai era prezent la Moscova, unde a sărbătorit Ziua Victoriei, împlinirea a 65 de ani de la capitularea Germaniei şi instaurarea comunismului estic. Ce căuta acolo regele nostru?! După ce aplecat in exil, regele Mihai PUTEA SĂ RETURNEZE DECORAŢIA SOVIETICILOR. Ar fi fost un gest simbolic, cu semnificaţie personală, naţională şi internaţională…ar fi însemnat că ştie în ce iad şi-a lăsat poporul şi ce coşmar a însemnat pentru români comunismul. Dar nu a făcut-o.

    Raspunde
  3. andreea 25 Oct 2011 @ 15:27

    pai asta e trist, ca tot p-astia ii votam… si atat de atenti au fost, ca maine sigur vor fi uitat tot ce au auzit azi si o vor lua de la capat cu ce au facut si pana acum.

    @ghiocel, pai s-au deranjat doar regi si regine sa vina la discurs! presedintele si ai lui au treburi muuult mai importante. sshhh, sa nu ii deranjam!

    Raspunde
  4. popescu ion 25 Oct 2011 @ 16:23

    Pai bai Dane, e posibil sa ai dreptate cu Petru al tau, insa asta nu il face vinovat pe regele Mihai de plasarea noastra catre rusi.. Oameni din rahat erau si atunci cum si acum sunt cu nemiluita. Oameni care in loc sa lupte impotriva comunistilor, cum va place sa ii pronuntati, au preferat sa le faca un cioc, sau poate chiar mai multe, sustinandu-i si ajutandu-i mai mult sau mai putin voit sa preia puterea..Cand spun mai putin, ma refer la o situatie care seamna extrem de mult cu ceea ce se intampla acum la noi in tara, cu presedintele asta populist si besinos, pe care multi, probabil si tu il idolatrizati.Si de care ti-e groaza sa iesi in strada..Ca sa nu te o dea pe mata, tactu sau chiar pe tine afara de la munca..Sau cine stie mama ce ai mai putea pati. Au fost insa si altii care au preferat sa lupte, ce-i drept insuficienti..Insa ce e de remarcat din comentariul tau e o caracteristica inexplicabila a acestui popor: paranoia.. Iar aceasta sustine multe altele cum ar fi ranchiuna,scenarita, ura, dorinta de a face doar rau, si alte asemenea..Personal eu am avut in familie multe rude inchise de comunisti, insa niciuna nu a vorbit de rau pe regele Mihai..Dimpotriva..Insa observ ca multe persoane active in perioada ce incepe cu C, urasc sistemul C, desi ei au ajuns presedinti prin sistemul C…Povestea oricum e lunga si s-ar putea sa nu intelegi nimic…

    Raspunde
  5. Iulia 25 Oct 2011 @ 16:31

    Nu-mi place sa scriu când sunt chestii despre politica, dar voi credeti ca daca ar veni asta s-ar schimba ceva? Înca unul care ar trai pe umerii altora.
    Nu raspundeti, ca nu vreau oricum :))

    Raspunde
  6. popescu ion 25 Oct 2011 @ 16:39

    E vorba despre respect si bun simt , atata tot .. Venirile sau plecarile nu intereseaza…

    Raspunde
  7. criserb 25 Oct 2011 @ 17:06

    @Iulia – nu cred asta, departe de mine acest gand. Mi-a placut cum am vorbit, atat… La varsta lui e mare lucru.

    Raspunde
  8. dan 25 Oct 2011 @ 17:12

    @popescu ion:…ma rog, nu vreau sa polemizam aici.Ca tot ai adus vorba de idolatrie, acum ma intreb si eu de unde atata admiratie pentru un neam de austro-ungari care n-au nici o legatura cu Romania(apropos: mai bine ar invata regele, pardon, maria sa, vorbeasca corect romaneste), si de unde atata verva si sustinere pentru un….nici macar nu stiu cum sa-l categorisesc pe adolescentul care atunci conducea romania!?ca sa ating celalalt conducator la care tu faceai referire, cel din zilele noastre, da IL ADMIR!Pentru ca pe langa toate nimicurile de care voi il acuzati, el ii f*** in c** pe aia care au distrus tot in tara asta pana acum si incearca sa repare tot ce se mai poate!Aaaaaaa, va deranjeaza ca nu mai puteti dormi la servici ca pe vremea comu…aaa..psd-tilor?te cred!adu-i frate pe aia inapoi daca e mai bine, eu nu tin cu dintii de Base, dar iesiti voi in strada, dati din buci si fa o magie sa traiti mai bine fara sa munciti, ca eu va sustin!hai noroc!
    P.S te asigur ca daca ai stii nitel istorie ai intelege si tu mai multe ;)

    Raspunde
  9. dan 25 Oct 2011 @ 17:37

    @criserb – de maestrul Radu Beligan iti place cum vorbeste la varsta lui?are 91 de ani ;). eu zic ca muuuult mai bine, si nici nu citeste de pe “prompter”;)

    Raspunde
  10. octavian 25 Oct 2011 @ 22:08

    n-am inteles ce e atat de emotionant?

    Raspunde
  11. popescu ion 25 Oct 2011 @ 22:44

    Dane, m-ai convins..Iti dau dreptate..am inteles ca acest Mishu e vinovat cu plasarea noastra la comunisti ( da pe teroristi ii urasti ? )..Imi urasc strabunicii, niste cretini dealtfel, care desi au trait vremurile alea si au facut si parnaie ( ca si anticomunisti ), ne-au intoxicat, probabil platiti de Mishu cu bani luati de acesta de la comunisti, ca Mishu e bun si restul e caca/cahh..Tot timpul am trait cu impresia ca aveau bani si nu ii aratau..De la Mishu erau..Totodata nu stiu pe ce lume am trait pana acum..Ma uit in jur si ma fericesc nemarginit cum presdedintele Traian ( nume predestinat cuceririi lumii – atentie Europa!!! ) a reusit sa puna capac tuturor PSD-istilor comunisti si sa le-o traga urat de tot la buci..Inchisorile sunt pline cu comunisti, cu hoti, cu oameni anti popor care au jegmanit poporul ani in sir..Asa cum ne place..Ma bucur cum repara raul facut de altii, bine ca nu e empatic ca s-ar simti probabil daramat la cat rau termina zilnic..Si da Dane, pe strada cu cei ce nu muncesc, si pe care presedintele ii stie, ii simte cum dorm si o freaca zilnic..Ma bucur ca exista oameni ca tine, ca mine, care muncim si ducem tara spre profit..Ma bucur ca dl Traian nu a locuit pana acum in Romania, si ca e pur asemeni privirii lui stangace, si sper ca aceasta puritate a lui sa ne scape de rau, de comunisti si poate in viitor si de teroristi..Chiar inainte citeam o stire cum ca Chuck Norris doreste sa devina Traian Basescu..Bine , el ar vrea acum, da e greu..si e dispus sa astepte cat e nevoie..Si sa inchei cu o dorinta, anume ca tu si cei asemeni tie sa aveti parte de implinirea tuturor dorintelor..E posibil , stai linisti, sunt putine si fixe..Imi cer scuze..Respect Base..

    Raspunde
  12. dan 26 Oct 2011 @ 13:37

    @popescu – traiesti niste himere!parerea mea e ca ar trebui sa plecati toti in tarile calde daca plangeti in perna.Popescule, ionescule, petrescule, FACETI dreq ceva, nu va mai hraniti la greu inchisi in casa ca niste greieri cu Antena 3 si Realitatea.Faceti ceva sau schimbati canalul…tara!!!de plangaciosi, sentimentali, si “observatori la vecinu” m-am cam saturat.lasa-l dreq pe majestatea p***(vezi scrisoarea lu carpa aia de nepot a lui…parca paul lambriu il cheama) si aduceti oameni noi si sanatosi la cap.ok!nu Base!vrei tu?esti mai bun sau mai integru?…m-am saturat de astia ca tine, jur!esti genul CTP care face talkshow-uri pe scara blocului si la job, dar nu esti in stare sa selectezi nici macar gunoiul(PET si gunoi menajer mai pe intelesul tau) si pretinzi lucruri marete de la altii!jet!pa!

    Raspunde
  13. popescu ion 26 Oct 2011 @ 16:44

    daneee, stai linistit, ai dreptate..si o sa ti se si intample tot ce iti doresti..timpul o sa le rezolve pe toate…numai bine

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)