Sari la conținut

Andra se retrage de la Romanii au Talent

Update 2

Se pare ca treaba cu spartul blogului lui Andi Moisescu a fost un experiment social facut de baietii care l-au pacalit si pe Arhi cu CNA-ul. Felicitari baieti, pe mine m-ati pacalit. BTW, am suspendat postul la rugamintea unei persoane importanta ;) am fost rugat sa fac asta temporar.

Update

Se para ca postul de mai jos nu e scris de Andi, cineva i-a spart blogul. Deci pe seara o vedem in continuare pe Andra la Romanii au Talent.

Asta e o veste buna, nu ca i-au spart blogul ci ca o vedem pe Andra :)

 

Da, cu parere de rau va anut ca acum cateva minute am citit pe blogul lui Andi Moisescu:

După ce a avut unele probleme de sănătate la ultima emisiune din semifinala Românii au talent, Andra ne-a anunţat în urmă cu câteva minute decizia de a se retrage de la pupitrul de jurizare a concursului. Cu toate că ne-a luat pe nepregătite aplaud decizia ei de a pune pe primul loc viaţa personală.

Începând cu această seara Andra va fi înlocuită pe scaunul de jurizare de către Loredana Groza până la finalul sezonului Românii au talent.

[sursa]

Nu e o veste prea buna, dar sa-i uram sanatate Andrei, sa apreciem cat s-a chinuit pana acum sa fie acolo cu toate ca probabil nu i-a fost usor. Sanatate maxima Andra!

Cat despre Loredana Groza, sa-i uram succes, desi eu nu o vad ridicandu-se la nivelul Andrei…

[via zoso]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)