Sari la conținut

Android 2.3 “Gingerbread”

GingerbreadMos Craciun a venit cu aproape 3 saptamani mai repede pentru posesorii de telefoane Android, aducandu-le un cadou mult asteptat: Android 2.3 “Gingerbread”.

Pentru moment noul sistem de operare va fi disponibil doar pentru doua modele de telefoane si anume Google Nexus One si succesorul sau, Samsung Nexus S, urmand ca in perioada urmatoare sa fie anuntate datele pentru celelalte dispozitive.

Imbunatatirile aduse versiunii 2.3 se refera in mare parte la optimizarea performantelor la nivel de gaming, multimedia si forme noi de comunicare. De asemenea veti avea un control mai bun asupra aplicatiilor, autonomie mai mare si o viteza de lucru sporita.

Pentru mai multe detalii legate de noul sistem, urmariti prezentarea video de mai jos in care veti vedea toate imbunatarile aduse versiunii “Gingerbread”.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Tudor 7 Dec 2010 @ 21:47

    Interesant. Sper ca de data asta astia de la Samsung sa se miste cu updateul mai repede ca pt 2.2 am asteptat o vesnicie. :(

    Raspunde
  2. Shavi 8 Dec 2010 @ 15:57

    @Tudor Exact la asta ma gandeam si eu, la cateva zile dupa ce a devenit disponibil pe Kies apare si Gingerbread; de-a dreptul makiavelic as zice :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)