Sari la conținut

Android cu tastaura de apple si mouse

tastatura mouse android

Am gasit in birou o tastatura si un mouse de la Apple si am incercat sa le conectez la telefonul meu cu Android. Surpriza, chiar merge si pot sa folosesc tastatura si mouse-ul fara probleme.

Ei, ce ziceti de asta?

Nu a trebuit sa fac nicio setare, le-am cautat de pe bluetooth, si s-au imperechiat imediat. De acum cred ca as putea sa le folosesc in varianta asta, atunci cand am mai multe de scris.

Aveti si un filmulet sa vedeti cat de usor merge. Bine, am impresia ca nu este chiar ca o tastatura pe fir, sau poate nu sunt eu obisnuit cu tastatura asta de Apple, dar pare ca merge destul de ok.

http://www.youtube.com/watch?v=6nuczA5q34Y

Este foarte posibil ca voi sa fi stiut chestia asta, dar eu acum am aflat-o. Nu imi imaginam ca nu merge sa-mi leg o tastaura pe bluetooth, ma gandeam a nu merge sa pun una de la Apple, stiu ca nu-s prea prietenoase deviceurile astea, cel putin nu cu alte branduri. Dar uite ce merge :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. liana 20 Dec 2013 @ 18:50
    Raspunde
  2. criserb 20 Dec 2013 @ 19:15

    @liana – ai dreptate, mai greseste omul :)

    Raspunde
  3. Sebastian 3 Dec 2015 @ 16:57

    Dacă mai găsești prin birou încă o tastatura și un mouse ți le cumpăr…Sau poate vrei sa le vinzi pe astea…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)