Sari la conținut

Luna cezarienelor?

cezariene

In urma legii in care se vorbeste despre scurtarea perioadei de acordare a indeminizatiei pentru copii, un cititor presupune ca la sfarsitul lunii decembrie numarul cezarienelor o sa creasca, ca mamele care urmau sa nasca la inceputul lui ianuarie vor face cezariana inainte ca noua lege sa intre in vigoare, pana in 1 ianuarie.

zarzarel
December 7th, 2010 at 5:57 pm e

sa vezi ce bataie de cap pt cele care trebuie sa nasca la inceputul lunii ianuarie…cred ca fac toate cezariana pe 31 dec numai sa beneficieze de aia 2 ani :))

Voi ce credeti, are dreptate zarzarel?

Vor incerca mamele sa pacaleasca sitemul facandu-si cezariana pana in 1 ianuarie 2011

Loading ... Loading ...
Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Manuel 8 Dec 2010 @ 00:06

    Nu cred ca are dreptate. Pui in pericol copilul daca fortezi nota. Cine a decis sa fie parinte va avea grija de copil cum trebuie si nu va trece limita bunului simt. chiar daca este nedrept sa fie taiata perioada, cred ca cei mai multi vor fi cu capul pe umeri si vor merge mai departe asa cum trebuie. Cat despre decizia mai marilor…. rusinica.

    Raspunde
  2. zarzarel 8 Dec 2010 @ 09:17

    Si uite cum am ajuns eu subiect de sondaj :)
    Intr-adevar, multe dintre viitoarele mamici, cele responsabile, ar pune pe prim plan siguranta si sanatatea copilului…Dar o femeie ramasa fara venit ar fi preferat sa stea acasa 2 ani pe banii statului, sau alta varianta: sta acasa 2 ani fara sa isi faci griji ca va fi data afara de la job.

    Raspunde
  3. simona 8 Dec 2010 @ 11:33

    Sincer mi se pare o mare prostie sa crezi asa ceva! Acu hai sa fim seriosi, nu-mi pun eu sarcina si copilu in pericol ca sa apuc aia 2 ani. Dc pot sa nasc natural si la termen, clar ca nu as scurta perioada sarcinii pt asa ceva!

    Raspunde
  4. zarzarel 10 Dec 2010 @ 10:10
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)