Sari la conținut

Aplicatie ghid TV de la UPC

488132_334821576601300_1687334151_n

Ghidul TV oferit de UPC iti permite sa descoperi tot ceea ce se difuzeaza la televizor, astfel incat sa fii mereu informat si sa nu mai ratezi niciun program preferat. Sectiunea noastra de recomandari iti ofera o imagine completa asupra celor mai importante emisiuni ce vor fi difuzate in urmatoarele 48 de ore.

In sectiunea Ghidul TV pentru 7 zile poti parcurge toata lista de canale TV. Selecteaza programul care te intereseaza pentru a-i citi descrierea completa.

[sursa]

Se pare ca cei de la UPC nu se dezmint si mai vin cu o chestie noua pentru piata romaneasca. Este vorba de o aplicatie de mobil ce-ti ofera posibilitatea de a vedea programul complet.

Eu sincer asteptam de mult o chestie ca asta, sa pot sa-mi selectez ceea ce vreau sa vad si in momentul cand ruleaza respectiva emisiune sa fiu atentionat. Sper sa functioneze aceasta optiune pentru ca inca n-am testat aplicatia, eu am cablu TV de la concurenta.

Din pacate in acest moment aplicatia este disponibila numai pentru dispozitivele Apple, dar speram sa o dezvolte si pentru Android.

Puteti descarca aplicatia din Apple Store, dand click pe acest link.

Oare cei de la RDS cand o sa faca asa ceva, ca banuiesc ca nu este chiar o filozofie si ar fi o chestie apreciata, sunt convins, de multa lume.

Pentru cei care vor sa vada programul online, cei de la UPC au facut o pagina destul de interesanta. Probabil seamana cu aplicatia de mobil. O gasiti aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. eugen plesa 23 Jul 2012 @ 20:16

    Pacat ca nu au lansat aplicatia si pe android. Cel putin siteul se misca bine!

    Raspunde
  2. Adrian 23 Jul 2012 @ 20:19

    poti incerca aplicatia cinemagia pentru setare alerte!

    Raspunde
  3. criserb 23 Jul 2012 @ 21:08

    @Adrian – 10x, am sa incerc. Nu stiam de ea.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)