Sari la conținut

Ce saltea de apa recomandati?

PORTOPONG-Inflatable-Drinking-Tables

Pentru ca urmeaza sa plecam la mare cat de curand (ah, asa de greu trec zilele astea) ma gandeam ca ar fi bine sa ne cumparam niste saltele cu care sa lenevim prin apele de un albastru turcoaz, din zona insulei Zakynthos.

Stiu pe vremuri, cand stateam cu parintii aveam niste saltele dintr-un fel de cauciuc invelit intr-un material textil. Erau foarte rezistente si bune. Le-am vulcanizat pe vremea aia de cateva ori si tot ok erau.

Acum insa am vazut ca nu prea mai exista saltele d’alea, acum majoritatea sunt mai mult dintr-un palstic subtire si transparent. Stiu ca nu costa foarte mult astea din plastic si cred ca sunt cam de unica folosinta. Un concediu tot ar trebui sa ma tina.

Ma gandesc sa le iau de aici, am vazut ca sunt la reducere (in Metro am vazut asta) dar nu-mi dau seama de care sa iau. Intre ele difera pretul. Erau de la 12 lei la 100 lei. La 100 de lei ma gandesc ca nu e totusi de unica folosinta, dar mai stii?

Voi ce saltele aveti, ce imi recomandati sa-mi iau? Sunt si astea mai bune sau mai proaste sau toate sunt la fel?

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Amzis 24 Jul 2012 @ 01:07

    eu zic sa iti iei ceva nici foarte scump dar nici foarte ieftin . undeva pe la mijloc. anul trecut am fost in Bulgaria si mi-am luat de acolo . am dat pe ea vreo 10 euro parca. nici nu am mai luat-o acasa. am lasat-o pe balcon ca deja dadea semne ca ar vrea sa cedeze :)

    Raspunde
  2. maddy 24 Jul 2012 @ 09:16

    in urma cu vreo 10 ani am avut o saltea din cauciuc cu textil, am cumparat`o chiar de la mare cu 50 de lei. m`a tinut multi ani (5-6 as zice) pana cand a inceput sa piarda aer si am aruncat`o.
    acum am una dintr`un cauciuc mai gros, pare rezistenta dar tot aia veche imi inspira mai multa incredere.

    Raspunde
  3. Ciupercutza 24 Jul 2012 @ 10:14

    Avand in vedere ca va fi foarte cald, nu stiu cat o sa rezistati pe saltea. Arde soarele rau la greci si cel mai bine e sa stai in apa, nu pe apa… :)
    Eu am avut o pernuta gonflabila pe care ma “sprijineam” in apa, iar aceasta, fiind foarte sarata, ma tinea la suprafata. Pluteam asa, semi-acoperita de apa, minute in sir (aoleo, ce dor imi e :D ).

    Daca vrei neaparat saltea, ia una relativ ieftina. Nu o sa o folosesti prea mult :) O sa vrei balaceala :)) In Grecia am vazut un fel de suluri dintr-un material ca izoprenu, pe care le indoi si le pui pe sub maini, apoi stai ca intr-un fotoliu pe ele. Era foarte practice pentru ca nu se umflau si nici nu ocupau loc mult. Repet, apa te tine la suprafata, nu e ca la noi. Poti sa iei chiar si un colac mai mare, it will do the job :)

    Distractie placuta!

    Raspunde
  4. criserb 24 Jul 2012 @ 10:49

    @Amzis – nici eu nu vreu sa investesc prea mult de aia intreb aici. Dar nici nu as vrea sa-mi iau una care sa fie sparta inainte sa o folosesc.

    @maddy – Da, alea erau bune. Dar acum nu prea am mai vazut d’alea. Parca erau facute in Polonia din cate imi aduc aminte.

    @Ciupercutza – Pai asta e si idee. Sa plutesc pe apa iar cand imi e cald am sarit rapid in mare. Sa nu mai trebuiasca sa stau pe nisip si sa fiu in permanenta in apa. Pe apa sau sub apa :P

    Stiu de tuburile alea, sunt misto ca sa te ajute sa plutesti dar nu e cazul la mine, eu vreau relaxare nu sa ma ajute sa plutesc, stiu sa inot iar la cata sare e in Grecia cu greu te scufunzi.

    Raspunde
  5. TyT 24 Jul 2012 @ 14:03

    Hai ca mai bine merge un colac :P

    Raspunde
  6. Matelotul 24 Jul 2012 @ 22:33

    INTEX au produse de calitate …

    Raspunde
  7. Matelotul 24 Jul 2012 @ 22:40

    Recomand marca INTEX …

    Raspunde
  8. valentin 25 Jul 2012 @ 20:54

    Tot intex am si eu daia mare. Recomand maxim.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)