Sari la conținut

Ar trebui sa continui cu amenajatul apartamentului

26Dupa cum stiti, anul trecut ne-am luat apartament si am facut cat am putut noi prin el. Cum banii la un moment dat s-au terminat, am ramas cu el inca neterminat. Asa ca anul asta ne-am propus sa-i mai facem cate ceva, poate reusim sa-l ducem pana la urma la final.

La mine e destul de simplu, eu am un model 3D pe care trebuie sa-l urmez. La altii care nu stiu ce vor cu siguranta e mai greu, tre’ sa aleaga din 1000 de modele de saltele, de canapele, de scaune si alte chestii de care mai ai nevoie intr-un apartament.

Noi nu mai avem nevoie de prea multa mobila, o parte din apartament este totusi mobilat dar mai avem nevoie de niste chestii.

Mai avem nevoie de o comoda pentru televizor (sau cum ii zice), o masuta, doua dulapuri cu rafturi pentru zona care pe vremuri era balcon si un mare dressing in dormitor.

Am gasit un site cu mobila misto, unde vad ca au si un concurs. Puteti castiga o canapea extensibila Dublin daca lasati un comentariul la orice post de pe blogul lor.

Pentru ca mi-au cerut parerea despre amenajarea unei incaperi din casa, am scris un post la ei pe blog pe care va rog sa-l cititi aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Oana 2 Feb 2012 @ 15:33

    Daca vrei sa iei mobila de la ei, mai intereseaza-te, ca am vazut niste pareri nasoale: http://lookfor.ro/vreaumobila-ro-pro-si-contra/

    Raspunde
  2. Alex 5 Feb 2012 @ 17:30

    du-te pe bulevardu ghencea ca sunt centre de mobila. diversi producatori/distribuitori care au marfa expusa. sigur gasesti ceva pe placul tau

    Raspunde
  3. Crina 13 May 2015 @ 18:05

    Sunt multe magazie de mobila buna si calitatifa, important este sa sti ce vrei si sa ai rabdare sa cauti.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)