Sari la conținut

Așa parcare nu ați văzut în viața voastră

Și nu, nu este un titlu de Cancan, dar o asemenea parcare chiar că nu ați văzut în viața voastra. Asta că să vedeți până unde se poate întinde coarda când legea chiar nu contează ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. alexa 14 Mar 2014 @ 17:47

    cu tupeu, ce naiba?:))

    Raspunde
  2. Aimond 14 Mar 2014 @ 18:37

    Asta înseamnă lipsă de respect față de ceilalți conducători auto.

    Raspunde
  3. Stefan 14 Mar 2014 @ 23:24

    Poate sa oprit motorul. Nu a mai fost demult cu masina la service ca-i scump.

    Raspunde
  4. Aimond 15 Mar 2014 @ 00:53

    Chiar dacă sar fi oprit… Ceri la cineva de pe stradă să te ajute dar nu o lași așa acolo.

    Raspunde
  5. Cosmin 15 Mar 2014 @ 01:49

    Daca a parcat acolo, e idiot. Daca i-a murit, e ghinionist.

    Am patit-o si eu odata cu un Doblo Cargo de la munca. Mi-a murit in intersectia de la Cotroceni, la ora de varf. Faza e ca avea o problema cu contactu’ si ca sa poti s-o pornesti, trebuia sa stii sa spargi seifuri. In sfarsit, mi-a murit motoru, eram pe B1 si ma chinuiam de zor sa “sparg cifrul”. Eram pe avarii insa trecusera deja vreo 10 minute de cand ma chinuiam. Vazand ca nu merge, am chemat vreo 3-4 jandarmi care o ardeau aiurea prin fata pe la Cotroceni. Au incercat si ei, nimic. Am zis ca s-o mutam, dar nu aveam cum. De la primele incercari, se blocase si volanul si rotile nu erau drepte. Daca incercai s-o impingi, se ducea spre B2-B3 si blocam cred ca tot orasu’ daca o impingeam in fata. Daca o impingeam in spate, n-aveam unde ca era o bordura uriasa.

    Intr-un final, a venit patronu’ si a pornit-o, ca el stia “cifrul”. Toata faza a durat-o vreo 20-30 de minute. Timp in care mi-am luat organe genitale in toate orificiile pentru toti bunicii, strabunicii, copii, nepotii si stranepotii mei.

    Raspunde
  6. criserb 15 Mar 2014 @ 02:19

    @Cosmin – Este foarte adevărat că se poate întâmpla așa ceva, nu zic nu, chestii d’astea se întâmplă când nu te aștepți, dar dacă avea avariile puse măcar mă gândeam că avea o problemă, așa cred că doar a avut tupeu și nu i-a păsat de cei din jur.

    Raspunde
  7. Adrian 15 Mar 2014 @ 17:18

    Cata indolenta. .hmm.

    Raspunde
  8. spanac 21 Mar 2014 @ 17:53

    a mai facut asa si panarama aia de eba. era trafic, s-a enervat, a coborat sin masina si-a luat-o pe jos. si-a lasat ditamai suvul in mijlocul strazii aglomerate. da venit unul din spate si s-a bagat la volan (unul din garda ei de corp – care mergea dupa ea)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)