Sari la conținut

[Concurs] Câștigă un abonament cu intrări nelimitate pentru o lună la FitCurves

Am să vă zic de la început, acest post este doar pentru fete. Dacă sunteți bărbați nu aveți de ce să citiți mai departe, încercați alte articole.

Împreună cu prietenele de la FitCurves am decis să facem un concurs și să oferim celor pasionate de sport un abonament cu intrări nelimitate, pentru o luna de zile, la sala din Vitan. Abonamentul conține următoarele: antrenamente nelimitate + analiza condiției fizice + acces gratuit la toate cursurile speciale (Pilates, Yoga, Zumba, Abs & Butt, CrossFit, Full Body Workout).

FitCurves este un club de fitness dedicat femeilor și mai ales femeilor active care nu au foarte mult timp liber. Astfel ele pot găsi acolo un program de 30 de minute care combină antrenamentul cardio cu cel de forță sau streching. Astfel cu trei astfel de ședințe pe săptămână masa voastră musculară o să fie tonificată, o să vă îmbunătățiți rezistența și o să pierdeți din kilogramele în plus.

Ca să câștigați acest abonament trebuie să fiți fani ai paginii de facebook FitCurves România și să lăsați un comentariu în care să ne spuneți obiectivul și motivul pentru care vreți voi să faceți sport. Este simplu, fiecare are un motiv pentru care merge la sală. Eu de exemplu m-am dus pentru că eram conștient că nu prea fac sport și mai voiam să dau jos vreo 2 kg pentru a ajunge la greutatea ideală. So, nu este greu, fiți sincere și premiul este al vostru.

De asemenea primele 5 fete care merg pe www.fitcurves.ro și completează formularul de  acolo (aveți un banner în dreapta “Ți-ai propus un look nou în 2014”) vor fi contactate de fetele “Fit” si vor primi o ședință gratuită, plus o analiză a condiției fizice.

Vă rog să nu participați la concurs dacă nu vă doriți să mergeți la FitCurves, dacă stați în alt cartier și vă este greu să ajungeți. Sala de care v-am vorbit eu se află în Vitan, asta că ne înțelegem :)

Ca să vă faceți idee despre cum este la sală vă las cu două filmulețe.

Mult succes!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. mo 14 Mar 2014 @ 11:08

    pentru ca fac sport, dar vreau sa vad ce inseamna 30 min intense de altfel de sport… pt ca vreau sa fiu fit!

    Raspunde
  2. Laura P 14 Mar 2014 @ 11:57

    Aha, deci suntem vecini. Mie mi-ar placea sa imi schimb sala unde ma duc pe motiv ca a devenit prea aglomerata si plina de piti. Asa ca m-as baga la un concurs :)

    Raspunde
  3. Laura Maria 14 Mar 2014 @ 13:07

    Pentru ca ma simt incarcata dupa iarna, am inceput sa tin dieta de aproximativ 3 saptamani, pe care trebuie sa o completez musai si cu activitati outdoor. Si cum toti ne petrecem zilele prin birouri, imi convine foarte tare programul intesiv al celor de la Fit Curves, de doar 30 de minute. Un motiv in plus pentru care mi-ar placea sa fac antrenamente la ei sunt cele 10 minute de mers pe jos de la mine pana la sala la care este oferit abonamentul.
    Multumesc pentru oportunitate!

    Raspunde
  4. Mariana 16 Mar 2014 @ 09:48

    Pentru ca de cateva luni ma chinui sa dau jos vreo 8 kg si nu reusesc sa ma motivez singura sa fac miscare

    Raspunde
  5. Andra 16 Mar 2014 @ 12:48

    N-am probleme cu sănătatea. Nu încă. Și nici cu kilogramele. Dar ca orice fată care își dorește să arate bine, trebuie să mă mențin sănătoasă și să fac puțină mișcare în fiecare zi, așa cum se recomandă. Deși prefer mersul pe jos în locul transportului urban, nu e suficient. Așa că mi-ar plăcea să existe acest abonament care să mă motiveze să mă ridic mai des de pe scaun și să-ncep să mă simt mai bine în corpul meu. Să nu mai sfârșesc prin ‘a-mi da duhul’ atunci când alerg, chiar și în parc. Să fie totul foarte simplu, să reușesc să am un echilibru fizic și mental.

    Și promit să-mi fac încălzirea mergând pe jos până la FitCurves.

    Raspunde
  6. criserb 25 Mar 2014 @ 16:27

    În urma comentariilor voastre cei de la FitCurves au ales o câștigătoare. Ea este Andra!

    Andra a câștigat un abonament pentru o lună întreagă la FitCurves, cu intrări nelimitate.

    Prin amabilitatea fetelor de la FitCurves vreau să vă anunț că pe lângă Andra toate fetele care au comentat la acest post sunt câștigătoare și au primit o ședință gratuită la FitCurves, să vadă cu ochii lor cum este sala și cum decurge un antrenament.

    Am nevoie pentru asta de un număr de telefon de la voi, pentru ca fetele de la sală să vă poată contacta și stabili o programare.

    Va mulțumesc și aștept mailul de la voi (aveți aici un formular de contact) cu numărul de telefon!

    Raspunde
  7. Andra 25 Mar 2014 @ 19:18

    Mulțumesc frumos!

    Raspunde
  8. criserb 26 Mar 2014 @ 11:46

    @Andra – Cu multă plăcere, dar să știi că încă aștept mailul de la tine cu numărul de telefon ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)