Sari la conținut

Aspiratorul – cel mai ciudat lucru pe care l-am luat în concediul cu copilul.

Zicea Andreea ieri pe facebook că a împachetat juma’ de casă pentru a pleca în primul miniconcediu cu copilul și atunci mi-am adus aminte de prima noastră plecare la mare cu Alex, pe când avea vreo 9 luni.

De luat foarte multe la noi nu am luat că având mașina mică ne-am limitat doar la strictul necesar, dar îmi aduc aminte de discuțiile cu soția ce voia să luăm cu noi… aspiratorul.

Da fraților, ați auzit bine voia să luăm cu noi la mare aspiratorul.

Alex era mucos și din toate chestiile existente pe piață pentru scos mucii copilului batista bebelușului era cea mai bună chestie (a fost bună ulterior încă vreo 2 ani juma’). Și credeți-mă, ca părinte cumperi orice, am cumpărat tot ce era posibil, la o răceală mai nasolă ne-au mai luat și nașii niște aspiratoare nazale… degeaba, aspiratorul clasic era cel mai bun.

Ei bine, când făceam bagajul pentru a merge la mare, Dana voia să luăm aspiratorul cu noi. Am zis că nu, că eu nu mă plimb cu aspiratorul prin hotel că au și ăia aspirator și-l putem împrumuta.

Și am plecat fără aspirator.

Surpriză însă… la mare ne întâlneam cu bunicii și bunicii au adus ei aspiratorul de acasă. Ghiciți cine s-a plimbat cu aspiratorul prin hotel? :)

Să vă aud pe voi, aveți vreo experiență asemănătoare, cu ce v-ați cărat, ciudat, după voi în concediu?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Dan 7 Mar 2019 @ 22:14

    Nevasta-mea ia de fiecare data cand plecam in concediu asternuturi de pat.Si asta ORIUNDE am merge.Sunt convins ca daca ar putea merge ka Burj Al Arab cu fețele ei de perna, ar face-o.Alte ciudatenii nu iau dupa mine in depasari.

    Raspunde
  2. bughy 10 Mar 2019 @ 01:11

    Eu mă car in concediu cu nevasta. Pai daca e concediu și trebuie să mă relaxez, ea ce caută?!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)