Sari la conținut

M-am uitat la “Cântă acum cu mine”

Duminică (sau luni – nu mai știu exact) m-am uitat la emisiunea Cântă acum cu mine și mi-a plăcut maxim. Recunosc că nu m-a prins de la bun început, dar n-am schimbat canalul și nu mi-a părut rău, până la finalul primei ediții eram deja fan.

Unul din momentele ce mi-a plăcut foarte mult a fost prestația Andrei Botez, chiar m-am bucurat că nu am schimbat canalul.

Îl vedeți și voi mai jos.

Dana la fel. Nu prea a atras-o formatul, dar la final a fost mulțumită.

Acum însă aflu că emisiunea nu prea a avut audiența așteptată și emisiunea ce urma să fie săptămână asta se amână pentru data de 17 martie.


„Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediție a fost depășită de Asia Express

sursa

Eu totuși sper (și chiar cred) că emisiunea este una de succes și o să prindă la public, după ce aceasta o să urmărească măcar o ediție cap coadă.

Vouă v-a plăcut?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Jupaneasa 7 Mar 2019 @ 03:55

    Nu m-a interesat, sunt satula de emisiuni despre cantat si gatit.
    In schimb, m-a prins foarte tare Asia Express. Nu ma dau in vant dupa Antene si emisiunile lor, nu ma pasioneaza reality show-urile de genul, dar am avut ocazia sa prind sezonul 2 de la inceput si chiar mi-a placut.
    Imi place sa vad pe unde mai ajung, cum arata comunitatile din India si Sri Lanka, cum traiesc oamenii acolo, cum arata casele lor, ce mancare au, ce obiceiuri au. Sunt foarte multe detalii interesante, nu m-au interesat in mod special participantii, dar am ajuns sa imi placa de echipa CRBL si Oase (mi se par foarte comici).

    Cam asta e singurul lucru la care ma mai uit la TV.
    Si ma mai uit la IUmor, dar pe sarite, mai bag un ochi pe youtube, n-am rabdare sa ma uit la TV pentru ca au extrem de multe momente proaste.

    Oricum timpul este extrem de limitat, sunt atatea chestii de vazut/ citit/ jucat, ca trebuie sa fii foarte selectiv cu alea cateva ore libere pe saptamana. E bine ca avem de unde alege, doar ca multe lucruri sunt doar marketing foarte bun. Si prea tarziu ajungi sa iti dai seama ca ai citit, de fapt, o carte foarte proasta, un serial de rahat sau un joc fara noima, doar pentru ca sunt prezentate cu surle si trambite.

    Raspunde
  2. criserb 7 Mar 2019 @ 09:47

    @Jupaneasa – nu pot să mă uit la antene nici dacă îmi dai bani :) Pur și simplu mă ia cu greață numai când le văd siglele…

    Raspunde
  3. Jupaneasa 7 Mar 2019 @ 20:18

    @criserb – Da, stiu, nici eu nu-i suport. DAR!! :))) Asia Express… uhh…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)