Sari la conținut

Atentie la prioritate, ca sa nu ramaneti fara permis

Brigada Rutieră Bucureşti anunţă că, începând de marţi (4 septembrie) până pe 16 septembrie, va manifesta toleranţă zero pentru conducătorii de vehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversare prin locurile special amenajate şi semnalizate.

[via]

Ce mi se pare ciudat e ca politia se apuca de munca, timp de doua saptamani si-au propus sa fie mai atenti la cei care nu acorda prioritate pietonilor, dar in restul timpului ce fac? Nu inteleg cum e cu actiunile astea de respectare a legii, adica politia nu ar trebui sa-si faca treaba in fiecare zi a anului?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Iulian 5 Sep 2012 @ 10:54

    Asta nu pricep nici eu, mai ales ca nu e prima actiune de genul. Adica de ce in perioada asta manifesta toleranta zero si in rest nu? Sau cum? M-am saturat de legi aplicate selectiv.

    Raspunde
  2. Alex 5 Sep 2012 @ 11:44

    Hai ca e simplu, trebuie sa crestem incasarile de la fraieri, ca s-a terminat bugetul pe anul asta … deci ne apucam serios de taiat amenzi. Bine de stiut, sa fim mai atenti ca de obicei, desi oricum in ultimul timp mai mult cu bicicleta …

    Raspunde
  3. Copila blonda 5 Sep 2012 @ 13:05

    Adică, ies la vânătoare mai înarmaţi decât de obicei. Ce nu înţelegi?

    Raspunde
  4. TyT 5 Sep 2012 @ 18:54

    Mersi pentru atentionare , oricum la trecerile pentru pieteni, sunt foarte atent !

    Raspunde
  5. mircea 5 Sep 2012 @ 21:38

    sa intelegi ce inseamna acel comunicat – sa zicem ca rutiera din bucuresti are 300 de echipaje pe care le trimite in diferite zone printre care vreo 30 au obiectiv trecerile de pietoni. in perioada de doua saptamani o sa trimita 250 de echipaje cu obiectiv trecerile de pietoni.

    Raspunde
  6. Darius 7 Sep 2012 @ 18:34

    Si pietonii care trec strada in fuga sau prin locuri nepermise, fara sa se asigure, cand iau amenda? :)

    Raspunde
  7. criserb 10 Sep 2012 @ 01:36

    @Darius – se pare ca sunt cazuri in care “viata” le da cate o amenda :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)