Sari la conținut

Trei “șoferi”

Din cauza unora ca cei din filmulețul de mai jos se întâmplă nenorocirile care se întâmplă pe drumurile patriei. În cazul de față s-au întâlnit trei “ași” în ale volanului.

Primul, cel care schimbă benzile fără să semnalizeze. Dacă semnaliza probabil îi dădea ceva de înțeles și celui care filmează.

Al doilea individul care vrea să facă stânga într-o zonă în care îi este interzisă această manevră.

Al 3-lea cel care filmează.

Cum frate să intri pe contrasens în astfel de situații? Este un pericol în fața ta și tu te bagi în pericolul mai mare… cât a lipsit să vedem o nenorocire? Să nu mai vorbim despre nerespectarea distanței față de cel din față, că de acolo a plecat totul.

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. 1qlee 18 Nov 2014 @ 17:47

    Cred ca “marele” noroc a celui care filma, a fost faptul ca din contra sens venea o masina, exact cand el a depasit, si i-a facut loc. Daca masina respectiva avea un avans mai mare (vreo 50m), cred ca individul acela apuca sa faca stanga si iesea prapad.

    Raspunde
  2. Ian 19 Nov 2014 @ 10:51

    Daca tragea dreapta nu mai avea cum sa-l evite pe cel care voia sa faca stanga. Daca il lovea in spate cu siguranta il impingea in cel care venea pe contrasens si iesea mai rau. Asa a riscat si a castigat. In locul lui opream si il luam la bataie pe dobitocul care voia sa faca stanga

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)