Sari la conținut

Atentie, sunteti urmariti :)

A fost promulgata legea care contine:

"Furnizorii de telefonie fixa, mobila si internet sunt obligati sa stocheze timp de sase luni toate datele legate de convorbirile telefonice si schimbul de email-uri, cu exceptia continutului corespondentei electronice sau al convorbirii telefonice. in cazul retelelor de telefonie fixa si mobila trebuie sa se retina numarul celui care formeaza, numarul destinatarului, numarul celui spre care a fost redirectionat apelul, precum si numele acestora. in cazul serviciilor de internet, se vor retine utilizatorul, serviciul de telefonie folosit, numarul de telefon al apelantului si al destinatarului, numele si adresa abonatilor, identitatea echipamentului folosit"

[via]

Asa ca… sa fiti atenti ce faceti ca sunteti ca la Big Brother ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Moldo 12 Jun 2012 @ 18:50

    Ce e important de retinut e ca NU se stocheaza ce ai vorbit / ce scria in sms, ci doar cu cine ai vorbit si cate minute.

    Eu zic ca nu are de ce sa ne fie frica daca nu ne simtim cu musca pe caciula. Putem trai in continuare linistiti chiar si cu BigBrother…

    Raspunde
  2. skrintitu 12 Jun 2012 @ 22:57

    @Moldo: Mie imi plac enorm oamenii care iau textul ca atare, asa este sa stii ei nu stocheaza nimic din ce scrii si vorbesti(DOH), in rest.. numai Mos Craciun te vede si stie cand nu esti cuminte si ce faci ;)

    Asa este , poti trai linistit cu BigBrother, atat tot doar ca iti e incalcate niste drepturi gen.. intimitate, onoare, bun simt, naibii… astept sa-mi monteze un GPS in fund, cel putin stiu si eu pe unde umblu si cand sa fac stanga sau dreapta :))

    Raspunde
  3. Amzis 12 Jun 2012 @ 23:19

    e veche :))

    Raspunde
  4. blue77max 13 Jun 2012 @ 08:35

    Pe noi oamenii de rand nu ne afecteaza cu nimic….

    Raspunde
  5. Bucur 13 Jun 2012 @ 11:43

    nu ma afecteaza absolut deloc…daca eram vreaun traficant atunci eram mai atent asa…

    Raspunde
  6. criserb 13 Jun 2012 @ 12:34

    Eu v-am zis ce s-a promulgat, n-am comentat daca e bine sau nu. Ideea e ca sunt de acord cu @skrintitu si sunt convins ca la noi legea o sa se aplice dupa placul celui care trebuie sa o aplice.

    E mai usor sa pastrezi un mail cu tot decat numai expeditoru/destinatarul si datele care ar trebui memorate.

    Parerea mea ;)

    In plus, e vorba la intimitate, toti ar trebui sa avem acest drept care din cate stiu eu e garantat prin constitutie.

    Raspunde
  7. william 13 Jun 2012 @ 14:00

    eu vreau sa ma asculte basescu … dar sa dea productia de carne la populatie ! GRATIS ! cred ca si la china, india, africa se poate dona ! :))

    am scapa de o grija :))

    Raspunde
  8. jules 14 Jun 2012 @ 15:28

    “Cu exceptia continutului”.
    Iar ma enervez. Totule fara continut. Daca la telefonie ceea ce se retine e 90% desfasuratorul convorbirilor ( doh ), la partea de internet din nou apar prea putine lucruri in plus. Si nici una nici alta nu se leaga de continut.
    De ce pina acum n-a sarit nimeni de fund in sus ca operatorul vostru de telefonie va paote da desfasuratorul ? Numa intreb.
    Toate astea de fac de cind a aparut telefonul. Ala mobil mai ales. In rest fiti sincer si disperati in continuare pe tema asta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)