Sari la conținut

Revolutia preturilor la eMAG

revolutia-preturilor

In saptamana 15 – 21 ianuarie eMAG-ul vine cu niste reduceri substantiale la majoritatea produselor. Din lista produselor la reducere mi-au sarit in ochi niste oferte cu adevarat bune.

  • Camera Video Sport FullHD GoPro HERO3 – 1483 lei (reducere 450 lei)
  • Canon EOS 650D, 18MP + Obiectiv EF-S 18-55mm III DC – 1999 lei (reducere 900 lei)
  • Tableta Google Nexus 7 II – 1089 lei (reducere 110 lei)
  • Casti la promotie cu pana la 50% discount.
  • Tableta Samsung Galaxy Tab 3 – 1399 lei (reducere 200 lei)

In plus, astazi 15 ianuarie, la comandarea unei carti o sa primiti cadou o carte cu poezii de Eminescu.

Din cate stiu eu, pretul GoPro-ului este cel mai bun pret pe care l-a avut camera pana acum, parca si de black friday a fost mai scump. Sper sa nu ma insel totusi…

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Oana 15 Jan 2014 @ 16:55

    Curat revoluție. Mă uit la un DVD writer (http://www.emag.ro/dvd-writer-extern-asus-sdrw-08d2s-ulite-bl-slim-negru-retail-sdrw-08d2s-ulite-blk-g-as/pd/D4F4XBBBM/) 134,99 lei (reducere 20 de lei, cică). Același produs la Altex, același preț (134,99 lei), fără să se laude cu nicio reducere bombă…

    Raspunde
  2. criserb 15 Jan 2014 @ 17:14

    @Oana – Ai dreptate cu acest produs si poate si cu altele, insa Go Pro-ul ala este la un pret f bun.

    Apropo, un DVD ca ala mi-am luat si eu intr-o seara de la MediaGalaxy, au venit niste prieteni la mine sa ne uitam la DVD-ul de la nunta si nu aveam nicio unitate care sa citeasca DVD-uri in casa. De ani de zile n-am mai folosit asa ceva. Am trecut strada si l-am luat doar ca sa vedem un DVD. Poate o sa-l mai folosesc de vreo 3 ori in urmatorii 5 ani.

    Tu ce nevoie ai de asa ceva, nu de alta, dar eu nu prea vad la ce este bun, poate imi dai si mie niste idei de utilizare :)

    Raspunde
  3. Oana 16 Jan 2014 @ 10:15

    @criserb – Eu vroiam să-l iau pentru cineva care are acum are un laptop fără unitate optică și se tot roagă de mine sau de alții să-i facă imagini de la DVD-urile pe care le are (jocuri, aplicații, filme). Mă gândeam să-mi iau și eu unul ca să-l conectez la TV-ul nou, să înlocuiesc venerabilul DVD player Eboda (primul model, 555x), care – incredibil – încă mai merge perfect după vreo 8 ani, dar mă gândesc că într-o zi își va da obsteșcul sfârșit. N-aș mai vrea să iau alt DVD player. Am peste 800 DVD-uri, deci asta părea o soluție bună și ieftină. L-aș fi luat acum, că nu știu cât vor mai fi pe piață. Dar am împrumutat unul aseară și nu mi-l recunoaște Samsungul, deci m-am liniștit. Când o crăpa Eboda o să pun filmele de pe DVD pe stick USB și o să le văd așa.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)