Sari la conținut

Boschetarii sunt acolo din cauza voastra, milosilor

boschetar-la-semafor

Ii vad in fiecare zi la semafor si deja le cunosc apucaturile. Te ataca miseleste, in general vine din lateral ca sa nu-i vezi decat dupa ce-ti arunca apa pe parbriz si atunci nu prea mai ai ce face. Ori il lasi sa isi faca treaba ori dai drumul la stergatoare.

Te mai ataca din spate, tot asa, in speranta ca nu-l vezi.

Unii sunt foarte insistenti, nu vor sa plece de langa masina de nici o culoare. Ii claxonezi, tipi la ei si tot degeaba. O metoda de a scapa de ei e sa ii lovesti cu masina. Dai in fata sau in spate juma’ de metru. Fug ca din pusca.

Cel mai mult ataca femeile si de langa masinile lor chiar nu pleaca. Spoiesc geamurile de zici ca nu au apa in sticlele alea. Tinzi sa crezi ca au ulei. Femeile sunt victime sigure pentru ca ele rar se dau jos sa-i bata, rar se iau in gura cu ei…

Cand oare o sa scapam de ei?

Atunci cand nimeni nu le va mai da bani or sa plece. Nu or sa spele geamuri de fantezie, dar Romanul e milos si le da. Un leu, doi… si in felul asta nu o sa scapam niciodata de ei.

Prosti nu sunt ei ca cer, prosti sunteti voi cei care le dati. Din cauza voastra sunt ei acolo, ca altfel n-ar sta…

Va multumesc milosilor, faceti ca tara asta sa fie asa frumoasa…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
16 comentarii
  1. Șerban 7 Oct 2011 @ 04:11

    „Boschetarii” nu te atacă. Lovindu-i cu mașina comiți o infracțiune.
    Nu le mai dăm bani, OK cu asta. Pleacă unde? Nu-i problema ta.
    Totuși, oamenii ăia mor de foame undeva.
    Pe ei nu îi salvăm?
    Pentru ei nu facem campanii umanitare?
    Să-i mutăm în Somalia ca să le putem da bani din milă?
    Și nu uita… și ei votează!

    Raspunde
  2. pantera mov 7 Oct 2011 @ 09:25

    Cumva ma indoiesc ca cersetorii voteaza. Iar treaba asta cu “unde-o sa se duca” e chiar hilara. Majoritatea astora de spala geamuri sunt minori. Daca n-o sa mai renteze spalatul geamurilor, poate or sa se duca sa care saci si lazi sau, o idee nebuneasca, poate o sa inceapa sa mearga la scoala! 8 clase sunt si gratuite si suficiente pentru a lucra ca muncitor necalificat. Eu nu dau niciodata bani cersetorilor si sunt foarte impacata cu treaba asta.
    Dar cumpar mereu de la babute care vand flori pentru ca, desi si acolo exista riscul ca banii sa mearga pe bautura, de la un om batran nu poti pretinde sa mearga sa se angajeze.

    Raspunde
  3. criserb 7 Oct 2011 @ 09:45

    @Șerban – “Totuși, oamenii ăia mor de foame undeva.” glumesti man, astia nu mor de foame, astia au mai multi bani ca noi. Stii cat castiga un cersetor? Nu-ti imaginezi.

    “Sa-i salvam” – de ce? Nu au 2 maini, 2 picioare? Sa munceasca…

    Raspunde
  4. dojo 7 Oct 2011 @ 10:10

    Nici eu nu le mai dau bani de ani buni si in Timisoara is deja tot felul de tablite prin care se spune sa nu dam bani cersetorilor. Vad ca in ultima perioada s-au mai rarit. Exista institutii abilitate sa faca ‘ceva’, prin faptul ca le dau bani nu fac altceva decat sa tin in picioare o mafie intreaga. Pentru ca, daca banii ar ramane la amaratul ala cu mana intinsa, mai ca nu as avea o problema. Dar nu ei sunt ‘destinatarii’.

    Raspunde
  5. maddy 7 Oct 2011 @ 10:28

    doamne criserb, si eu ma consider o mica nazista dar tu ma intreci :) sa lovesti boschetarii cu masina, asta chiar ca e crud. sunt niste oameni vai de capul lor, mai bine ii ignori, dar nu ii ranesti fizic.
    mi`e mila de copii in special dar asa cu zice dojo, banii nu raman la ei, se duc mai sus pe linie. din acest motiv nu dau bani cersetorilor. am si eu momente de mila, am dat o sticla de 0,5l de apa unui cersetor fara picioare care statea in mijlocul trotuarului si niste bani de vodka unui alcoolic batran care cersea in fatza unui bar.
    pls corecteaza “nu le v-a mai da”. e “nu le va mai da”.

    Raspunde
  6. criserb 7 Oct 2011 @ 10:56

    @maddy – Stai asa ca nu m-am exprimat eu bine, nu dau cu masina peste ei, dar am vazut ca se poarta. Eu in general cand ii vad pastrez o distanta mai mare pana la masina din fata si cand ii vad inaintez putin, lasandu-i mai in urma. Se prind ca nu vreau sa imi spele parbrizul si ma lasa in pace. Oricum, din cate vad femeile sunt mai “vanate” decat barbatii, eu ma descurc sa scap de ei fara sa-i lovesc cu masina. Hai ca esti tare nazista mica, iti inchipuiai acum ca-i si calc :P

    P.S. Multumesc ;)

    Raspunde
  7. cristi 7 Oct 2011 @ 11:09

    “va e mila? v-am luat banii!”

    http://www.youtube.com/watch?v=HZRBnDpEhVI

    Raspunde
  8. criserb 7 Oct 2011 @ 11:13

    Pai e normal, pe asta se bazeaza si ei ;)

    Raspunde
  9. ipo 7 Oct 2011 @ 11:13

    Pentru mine sunt utili, ii pun sa imi spele luneta, ca am masina berlina, fara stergator pe spate.

    Raspunde
  10. criserb 7 Oct 2011 @ 11:39

    @ipo – Man, iti curat eu luneta, nu le mai da alora bani!

    Raspunde
  11. Iulia 7 Oct 2011 @ 12:27

    Si pe aici sunt. Mai ales când vrei sa parchezi undeva, apar “întâmplator” lânga tine si asteapta bani, ca or sa aiba ei grija de masina , sau te ajuta sa parchezi.
    Partea rea e ca multi zgârie masinile daca propietarii nu le dau nimic. Si pe la semafoare mai vezi prin unele zone din oras, dar nu cu bidoane, sunt dependenti de substante ilegale, cer monede pentru a cumpara substantele…

    Asa e , astia de la semafoare nu pleaca niciodata de acolo daca încaseaza zilnic.

    Raspunde
  12. criserb 7 Oct 2011 @ 12:29

    @Iulia – Si acolo (daca am retinut eu bine, Insulele Canare) sunt tot de-ai nostri? :)

    Raspunde
  13. Alex 7 Oct 2011 @ 12:46

    N-am mai dat bani la cersetori de nu mai stiu cand (ma rog, poate cu mici exceptii). Ma gandesc de fiecare data ca poate omul ala chiar o avea nevoie de ei. Dar pe de alta parte ma gandesc ca sunt sanse de vreo 80% ca el sa o duca bine mersi, poate chiar mai bine ca mine, asa ca-mi trece. Prefer sa dau bani cuiva care stiu sigur garantat ca are nevoie de ei, nu sa-mi rada in nas si sa se duca sa-si ia bautura, droguri sau mai stiu eu ce.
    Am vazut si prin Corfu un specimen de asta, statea intr-o intersectie principala, nu era tuciuriu de al nostru ci era negru original. Cred ca daca faceam schimb de meserii ieseam eu in avantaj, pentru ca grecii sau turistii nu erau obisnuiti cu astfel de specimene si ce le poate pielea, astfel incat marcau banul.
    Si ai dreptate Cristi, noi suntem vinovati pentru ca ei stau acolo in intersectie. Mai grav e cu cei din parcari, ca acolo te poti trezi cu masina zgariata si dupa aia cauta orbul scoate-i ochii. Macar in intersectii poti sa-i alungi eventual, in cel mai rau caz mergand cu masina dupa ei. Era sa dau peste un idiot prin ploiesti, idiot care facea scandal ca de ce nu-l las sa-mi spele parbrizu. Pentru asemenea tupeisti exista o singura solutie (ma rog, de fapt intotdeauna exista mai multe solutii de starpire a daunatorilor, mai multe marci de “insecticid”).

    Raspunde
  14. Iulia 7 Oct 2011 @ 13:51

    Da, ai tinut bine minte.
    Nu sunt de-ai nostri, sunt de pe aici.
    “De-ai nostri apar” când e carnavalul (în februarie) la furat de portofele, si mai vin de obicei când e iarna în Europa din Italia , Spania, cu acordeonul, contrabas, viori etc.
    De multe ori vorbesc în româna si eu pot asculta toate planurile lor fara sa-si dea seama ca înteleg :))

    Raspunde
  15. william 8 Oct 2011 @ 20:16

    boschetarii sunt acolo pentru ca castiga un ban usor ! si castiga mai bine decat noi , cei care ne zbatem zi de zi !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)