Sari la conținut

S-a deschis Bulevardul Buzesti – Berzei – Uranus [poze]

Astazi s-a inaugurat Bulevardul Buzesti – Berzei – Uranus, un bulevard care leaga Piata Victoriei de zona Izvor/Palatul Parlamentului. Am fost sa-i fac cateva poze, sa-l vedeti si voi.

Bulevardul Buzesti - Berzei - Uranus

Este un bulevard foarte util dupa parerea mea, toti cei care vin din nordul Bucurestiului si se indreapta spre Giurgiului, Rahova , Berceni, 13 septembrie sau Sebastian nu mai sunt nevoiti sa o ia prin centru, pe Victoriei sau pe Magheru.. Acum cu acest bulevard sper ca o sa avem un centru mai liber.

Va las mai jos cu pozele.

Voi ce ziceti, o sa avem un trafic mai lejer pe centrul orasului dupa inaugurarea acestui bulevard, sau nu o sa se simta prea tare?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. pandutzu 12 Jan 2014 @ 17:25

    ar trebui sa se faca ceva la intersectia cu regina elisabeta si cu splaiul independentei si o sa fie ok pe urma :D

    Raspunde
  2. Flo 12 Jan 2014 @ 17:36

    Vom vedea zilele urmatoare, nu stiu nici eu cum e intersectia cu Splaiul.

    Raspunde
  3. Dorin 12 Jan 2014 @ 23:27

    …si pe Berzei tot pe o banda se merge din cauza ca sunt masini parcate pe margine. E nasol ca se va veni de pe 2 benzi si se vor crea ambuteiaje sau tamponari din cauza stramtarii de acolo.

    Raspunde
  4. Dorel 21 Oct 2015 @ 07:21

    Sincronizarea semafoarelor lasa de dorit! Nu inteleg cum au fost puse acestea…Cres ca Dorel si-a facut pe deplin meseria! Romania

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)