Sari la conținut

Exista si taximetristi de nota 10

taxiIn seara asta am chemat un taxi, intentionam sa ma duc pe la niste prieteni si sa beau si eu o bere, deci am lasat masina acasa, ca un cetatean responsabil ce sunt :) Stiam ca o sa ma coste vreo 3-4-5 lei cursa. Am facut drumul asta de N ori.

Pentru a evita neplacerile (cum mult timp in urma stiu ca nu prea le placea taximetristilor sa faca curse asa scurte) i-am dat omului de la volan 10 lei si i-am zis sa ma duca la adresa dorita. Nimeni nu mi-a zis pana acum ceva, ba chiar toti au fost foarte bucursi cand vadeau ca le-am dat 10 lei pentru o cursa asa scurta. Ma rog, asa fac eu si am mai discutat despre subiectul asta aici.

Dupa ce-am ajuns la destinatie, am coborat din masina, am zis multumesc, taximetristul a strigat dupa mine. Nu m-am prins ce voia sa imi spuna, am deschis usa si mi-a spus ca i-am lasat 50 lei pentru o cursa de 5 lei.

"Mi-ati dat 50 lei, sunteti sigur ca nu ati gresit?"

I-am multumit frumos, i-am spus ca am gresit si i-am dat cei 10 lei. Incurcasem si eu bancnotele intre ele, era noapte, deci aveam o scuza.

Deci… am avut parte de o surpriza frumoasa astazi si ma gandeam sa scriu despre acest taximetrist. Uite ca mai sunt si oameni de nota 10, nu doar genul de taximetristi despre care tot scriu eu pe blog.

So, tot respectul meu pentru domnul Tudor Tudorel de la Cobalcescu. Vreau sa ii multumesc si aici pentru gestul sau si sa-mi ridic palaria in fata lui, respect!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. ionut_d 5 Nov 2013 @ 08:19

    Well, exista si un copac verde in imensa padurea de uscaturi :)

    Raspunde
  2. corina 5 Nov 2013 @ 10:54

    ar trebui sa fie o chestie absolut normala, insa in Romania cinstea este atat de rara, incat de cate ori “se intampla”, vuieste presa…
    ex.: s-a dat un portofel inapoi…wow! mare senzatie!!!
    brrr! in tara asta traiesc?!

    Raspunde
  3. Ciprian 5 Nov 2013 @ 15:56

    În lada de mere stricate mereu o să găseşti şi unul bun.

    Raspunde
  4. Mihai 6 Nov 2013 @ 09:13

    Mie mi-a zis unu in weekend ca ma duce la destinatie dar “am un principiu personal… nu fac nicio cursa sub 10 lei” :)))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)