Sari la conținut

Bumbesti Jiu – Tg Jiu drum European

La cat m-am plimbat prin tara asta eu nu am vazut drum mai prost decat E79. Cum iesi din Defileul Jiului spre Tg Jiu dai de un drum praf, dar praf la adevaratul sens al cuvantului.

Niciodata acest drum nu a fost bun, dar asa prost ca ieri nu l-am vazut niciodata. Probabil mai sunt drumuri proaste in tara asta, dar asta e un sector de drum european… e un sector care nu se afla in reparatie, asa e el intotdeauna, prost!

Oare o sa-l faca cineva vreodata?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. A.Dragos 6 Apr 2010 @ 09:32

    Cica e drum european, asta nici titlul de drum nu-l merita dapai european.

    Raspunde
  2. sip 6 Apr 2010 @ 09:35

    Poate n-ai observat, pe la minutul 4,20 au aparut plombele, care crede-ma sunt proaspete, cca o luna.
    Sa tot mergi … dar pe alte drumuri.
    Felicitari edililor!
    As avea o singura intrebare: vi s-au majorat salariile de curand ca sa-mi dau seama unde sunt banii nostri … ???

    Raspunde
  3. ciprian 6 Apr 2010 @ 09:46

    stai ca pun si eu o filmare c`un drum european..sa vezi acolo de speriat

    Raspunde
  4. Andy 6 Apr 2010 @ 14:43

    Cristi, next time ocoleste zona… de la Bumbesti faci dreapta, mergi prin Turcinesti si iesi la Tg. Jiu exact la intrarea pe centura catre Craiova. Drumul e de un milion de ori mai bun ca cel european, exceptand o bucata de cam 1.5 km unde nu e asfalt :) Eu pe acolo am fost zilele trecute si ma bucur ca am aflat de aceasta ruta si nu mi-am rupt masina pe “drumul european” :D

    Raspunde
  5. ama 6 Apr 2010 @ 18:47

    te cam bagai in depasiri… :P
    si drumul intre Adjud si Onesti e cam in acelasi stadiu…[-(

    Raspunde
  6. criserb 6 Apr 2010 @ 20:05

    Ma bagam @ama, aveam totusi de facut 350km :)

    10x @Andy data viitoare am sa incerc, stiu de drumul de care zici dar nu ma gandeam ca ala poate fi mai bun.

    Raspunde
  7. Pan 6 Apr 2010 @ 21:27

    Si eu am trecut acum 4 zile prin zona, dar nu am ramas asa de uimit dupa ce am vazut in iarna asta de Dealul Negru

    Raspunde
  8. Ghiocel07 6 Apr 2010 @ 21:42

    Noi din Sadu facem stanga, mergem prin Curtisoara si iesim inainte de Tg Jiu. Am fost si prin Turcinesti. Ambele sunt mai bune decat E79.

    Raspunde
  9. raca 7 Apr 2010 @ 23:54

    Nu-i chiar asa de rau, nu sunt foarte adanci milioanele de gropi. Dar e enervant de lunga zona distrusa.

    Intr-adevar Dealul Negru a fost horror, de 1000 de ori mai rau ca DN66.

    Raspunde
  10. OZ 10 Apr 2010 @ 20:37

    :) :d inca nu ai mers de la Cluj la Baisoara….stai sa-l vezi pe ala

    Raspunde
  11. jale mare .rusine celor carora le-a fost administrat acest traseu , rusine acelora care nu isi fac treaba 26 Jun 2010 @ 07:36

    rusine domnilor rupem masinile
    fiecare isi da drumurile asa cum vor sprebinele lor , numai spre bn nostru nu e facut nimic rusineeeeeeee

    Raspunde
  12. Lander 18 Sep 2010 @ 22:14

    Bani au fost, economie a fost. De cand l-au ciuruit pe Ceausescu statul nu a mai construit aproape nimic, iar blocurile vor cadea si ele in urmatorii 30-50 de ani (asta daca nu da vreun cutremur serios intre timp). Sa vezi atunci orase fantoma :)
    Putem atrage miliarde pe an din fonduri Europene dar nimeni de la Guvernare nu doreste asa ceva. Am fi avut multe autostrazi si drumuri cu adevarat Europene. Uniunea Europeana ne roaga cu bani, dar la noi kilometrul de autostrada este cel mai scump din lume (si cel mai prost in acelasi timp). Cum naiba sa accepte UE sa ne dea bani pentru asa ceva?! Stat mafiot in adevaratul sens al cuvantului. Cosa Nostra erau pantaloni scurti pe langa astia de la noi. Aici se fura cu zecile de miliarde de euroi pe an.

    Iar drumurile care sunt bunicele trec prin zeci de sate. Spre exemplu Ganeasa – Valcea. E radar in fiecare sat, daca faci un dus-intors te saturi de 50 km/h. Eu sunt de acord ca legea trebuie respectata, dar ofera-i omului conditiile necesare pt a o putea respecta. Daca exista o autostrada sau macar un drum expres intre Craiova si Valcea atunci acceptam orice amenda, altfel e bataie de joc.

    Aceeasi situatie este si cu parcarile. Sunt de 4-5 ori mai multe masini in majoritatea oraselor, decat locuri de parcare. In Craiova nu avem nicio parcare mare amenajata (nici macar cu plata). Doar alea de pe marginea drumului, pe care e lupta ca in filme. Apoi mai au si proasta inspiratie sa puna pe o singura straduta ingusta 4-5 institutii mari (somaj, casa de pensii, financiar, banci), pe langa carciumi, terase si locatarii din zona. Apoi apar nesimtitii aia cu buburuzele lor sa confiste masini. Masina este proprietate personala, exact cum este si casa. Nu are nimeni voie sa ti-o confiste. Daca o pui in mijlocul drumului trebuie sa ti-o urce pe trotuar si sa iti dea amenda. Daca o parchezi in loc interzis trebuie sa iti dea amenda. Dar nu este legal sa ti-o confiste cineva. Daca esti din alta tara o sa crezi ca ti-au furat masina, pentru ca nu este nimeni acolo sa iti spuna cine ti-a luat-o si mai ales unde ti-a dus-o. Intr-o tara civilizata se poate numi chiar furt si se poate ataca in judecata. Am auzit la Mircea Badea o statistica de m-a lasat praf. In capitala, cele 5 firme de confiscate masini au incasa 10 milioane de euro in mai putin de 2 ani. Uite asa se fac bani DIN NIMIC, cu investitie minima (si profit urias).

    Ma scuzati pentru postarea foarte lunga, dar nu m-am putut abtine. Vroiam sa stiu daca s-au mai reparat anumite drumuri pentru ca aman anumite vacante de ani de zile din cauza drumurilor nesimtit de proaste.

    Drum bun si fara evenimente tuturor!

    Raspunde
  13. Cosmin 20 May 2012 @ 20:05

    Nici in 2012 nu arata mai bine…
    A fost o vreme cand puteai sa mergi cu o viteza acceptabila pe acolo si asfaltul era aproape impecabil. Era locul de joaca al celor cu masini cu motoare puternice. Acolo se mergea la o liniuta.
    Pana n-am facut niciodata. Dar mi-am pierdut un capac… :)

    Raspunde
  14. criserb 20 May 2012 @ 23:37

    @Cosmin – cam asa e, am fost chiar ieri pe el, varza si acum…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)