Sari la conținut

Este posibil ca primul S Klasse din Romania sa fie cumparat de un popa

Tocmai am aflat, întâmplător, că una dintre limuzinele S Klasse, proaspăt sosite în România s-ar putea să fie cumpărată de o firmă la care acționar principal este o episcopie. Cumpărată cu ochiul dracului jos, cu sutane scoase din sutană. Ați înteles foarte bine! Dacă zvonul se confirmă, printre primii sau poate chiar PRIMII care vor conduce cea mai tare limuzină a momentului pe șoselele noastre, nu vor fi Țiriac, Patriciu, vreun politician urmărit de DNA sau vreun cămătar cu renume.

[sursa]

mercedes-benz-s-class-w222-oficiale-14

Ce intelegem noi din asta?

Pai ne dam seama ca romanul este un om bun, cu frica de Dumnezeu. Astfel el merge la biserica si doneaza atata cat il lasa sufletul. Pentru ca sufletul este mare, si suma stransa din donatii este pe masura. Iar daca popii nu mai au ce face cu atata banet, ii cheltuiesc si ei cum pot.

Isi iau masini sigure, performante…

Nu trebuie sa fiti invidiosi, este un pacat, sa stiti, in plus, tre’ sa intoarceti obrazul si sa le mai dati de o masina, totusi, nu toti isi permit un S, doar cei mai bazati dintre ei ;)

Si totusi, poate este doar un zvon ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)