Sari la conținut

Când am să fiu mare un cărucior d’ăsta am să iau

Am ajuns astăzi să văd filmulețul de mai jos și mă gândeam să vi-l prezint și vouă, în caz că vreți să fiți la curent cu ceea ce mai este nou în domeniu.

Îl puteți cumpăra de aici iar o descriere detaliată aveți aici.

Nu, să nu credeți că m-am apucat de recomandat cărucioare, doar că sunt surprins să văd chestii din astea atât de noi și de scumpe. Oare își merită banii? Înțeleg că este cool, îmi place și mie, dar ce te faci atunci când puștiul tău nu vrea să audă de acest cărucior, cu toate că tu ai încercat să-i iei ce-i mai modern în lume.

Ah, modernul ăsta este totuși un lucru discutabil, este el modern, dar este modern pentru părinți, nu pentru copil. Părerea mea.

La ce ar avea nevoie copilul de o baterie încărcată la iPhone? :)

4moms_Origami_cell-phone-cable-fixed__85167_zoom

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Spanac 12 Aug 2014 @ 15:08

    50 de milioane? adica pampersi cat pentru un an… nu , merci!

    Raspunde
  2. criserb 12 Aug 2014 @ 15:12

    @Spanac – da mă, dar nu rămâi fără baterie la telefon :)

    Raspunde
  3. Alex 12 Aug 2014 @ 16:44

    Este o aberație făcută să scoată banii din buzunarul părinților și nu pentru a oferi un plus de confort copilului. Am încercat (pentru cele două fete ale mele) vreo 4…5 cărucioare… și pot spune că (lăsând la o parte partea gadgetistică) nu este ok… căruciorul trebuie să poată fi adaptat petnru poziții multiple (ca să poată dormi în el), să îl poți manevra cu o mână, spațiul ăla de depozitare e mic pentru ce o să constați că bagi acolo iar pretul….. cum zice nenea Spanac… scutece pe un an…

    Raspunde
  4. criserb 12 Aug 2014 @ 16:52

    @Alex – Și din tot ce ai încercat tu, la ce te-ai oprit, ce a fost mai bun pentru tine?

    Raspunde
  5. Alex 12 Aug 2014 @ 17:12

    Un cărucior cu spătar rabatabil, cu mâner al cărui sens să poată fi schimbat, cărucior care să poată fi rabatat cu o mână și manevrat de asemenea cu o mână. Nu în ultimul rând, să fie ușor (dacă nu stai la parter).
    Eu am găsit până la urmă unul sh care să îndeplinească aceste condiții și țin minte că m-a costat undeva până în 1000 ron.
    Sunt multe criterii de luat în calcul, marketingul e foarte agresiv în zona asta și se mizează mult pe primul impact (primul cărucior cumpărat). Tu părinte nu știi foarte bine ce-ți trebuie și ești tentat să alegi după criterii subiective… abia apoi “din mers” te prinzi ce anume-ți trebuie.

    Raspunde
  6. Soacra.eu 13 Aug 2014 @ 03:40

    O porcărie… Coboară tu din bloc sau baga în mașină căruciorul asta de 20 de kg și mai tine și copilul în brate de câteva ori pe zi sa vezi cât de fun este. Plus ca nu cred ca este eficienta încărcarea în timpul mersului… nu are cum sa se producă suficienta energie. Prețul este cel care este… Cine își permite își cumpără

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)