Sari la conținut

Cand eMAG greseste…

Am fost intotdeauna alaturi de eMAG, este magazinul meu de suflet (pe partea asta de electronice), dar atunci cand greseste trebuie sanctionat. Pentru ca asa cred ca este corect.

Se da un televizor, un Samsung 46F5000, 116 cm, Full HD,  un televizor care poate fi cumparat de la eMAG, acum la promotie cu 3.200 lei si cumparatorul mai primeste un discount de 384 lei, pe voucher cadou. Rezulta un pret final de 2816 lei.

emag_tv_samsung_46F5000_116

Acelasi televizor se vinde si la PC Garage, un site destul de mare de electronice (ca sa nu comparam cu un site obscur) cu 2.500 lei. La promotie este si aici, dar aici este redus de la 2.900 lei.

pcgarage_tv_samsung_46F5000

Un lucru nu tocmai frumos, mai ales in momentul in care eMAG se lauda ca se afla in mijlocul unei super promotii cu ocazia implinirii a 12 ani de activitate.

De ce nu imi place asta? Pentru ca eu recomand eMAG-ul de cate ori am ocazie, il recomand pentru ca eu cred in el si de-a lungul timpului am avut o relatie buna. Dar cand se intampla chestii d’astea nu pot sa nu-l trag de urechi. Nu este frumos.

De ce? Pentru ca eu care il laud o sa am de pierdut, lumea o sa-mi spuna ca-l laud aiurea, ca nu sunt eu corect.

Dar nu, nu este asa, eu sunt cat de corect pot si pentru asta am si scris acest post.

Cand este de laudat, laudam, cand nu este de laudat, criticam… asa este cinstit.

Deci, daca vreti televizorul de mai sus, sa-l luati de la PC Garage, este mai ieftin acolo, iar diferenta este semnificativa.

P.S. Daca cautati cel mai mic pret de pe piata il gasiti la CYP electro, este 2.430 lei. Totusi eu nu as cumpara de la un site de care n-am auzit, dar daca aveti timp, de ce nu… toti au fost la inceput la un moment dat.

P.P.S. Totusi, nu pot sa nu va spun ca seria F de la Samsung, F simplu, nu este o serie foarte reusita, mai bine va orientati spre altceva. Un amic care vinde televizoare mi-a spus si mie asta, cand intentionam sa-mi iau un TV la un pret mic, mi-a zis ca mai bine astept. 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. rivi 11 Dec 2013 @ 11:07

    chestiute d-astea se mai fac si da, e nasol de ei daca utilizatorul se mai si prinde :D

    cu toate astea nu cred ca se intampla lucrul asta la toate produsele, altfel imaginea lor ar avea de suferit. si imaginea conteaza al naibi de mult

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)